PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
oncicu spune:
I-am luat Milumil azi lui Robert si o sa testez acum cand se scoala, bine o sa o fac treptat. Problema e ca i-am luat si cereale de la Milupa (cu lapte) si p-astea nu mai am cu ce sa le amestec (cereale Humana de care a baut pana acum). Are ceva daca ii dau doar cerealele Milupa direct? Sper sa nu fac vreo prostie cu trecerea asta pe Milumil. Sper ca ati inteles ceva pt ca sunt in criza de timp. Daca e cineva imi poate raspunde si mie cat mai repede( daca stie), plsssss
Lushk spune:
Dariana s-a facut
...stii ca nu-mi trebuie mult...sa fie vreme frumoasa si gata suntem...
...ce-mi place ce-mi placeeeee
...facem gashk...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
zis "Electric Baby"
anasia spune:
dariana, am vazut in farmaciile help net biscuiti pt bb de la ulker-dar sunt cu zahar, se dau de la 6 luni; ce am mai vazut biscuiti de la 8 sau 12 luni, nu mai stiu ce firma;
elena24, bine ati revenit, va astaptam !
tweety, pe unde esti, scumpa?
oncicu, aceeasi pb am avut si eu; am intrebat dr daca pot lua cereale de la alta firma care sa aiba deja lapte in ele si mi-a spus sa nu amestestec (noi bem topfer si am vrut sa iau cereale de la humana sau milupa), sa caut cereale care nu au lapte in ele, am gasit de la nestle;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
alina2006 spune:
elena re-welcome!
oncicu de ce ii schimbi laptele? si eu am trecut de pe humana pe milumil si nici o diferenta! tot la fel de prost bea laptele! referitor la cereale, cand ii dadeam humana puneam in biberon o lingurita doua de cereale cu lapte milupa ( la inceput i-am dat orez cu porumb )!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Tweety7 spune:
Fetelor, sunt pe-aici. Citesc tot si operez toate schimbarile in listutze, dar n-am timp de scris. E Clara in mijlocul maraielii secolului si nu pot nici sa respir.
la toata lumea. Inca o data, va puteti baza pe mine pentru listutze.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
adelapop spune:
nr tel pt steamer.....costa 1.600.000 lei - de pe euforia tv: 407.57.32
quote:
Originally posted by bulinuta27
neata fetele pe la pranz![]()
iaca am reusit sa citesc si eu tot ce ati scris de vineri incoace...noi am fost la dr azi si i-am facut o radiografie la bazin...rezultatul nu e prea imbucurator dar nici dezastruos...are nucleul femural mai putin dezvoltat pe stangasi nu am voie sa-l ajut deloc la ridicarea in picioruse si nici sa-l las prea mult...a zis ca la 10 luni o sa fie verdictul final...repetam radiografia...
bibi...ce sa zic? ai toata admiratia mea pentru faptul ca te descurci singura si ca suporti si ciufutismele sotului...eu cred ca-l bumbaceam bine pana acum...pentru tine
lucians nu-s io chiar asa batausa ma...asa rau te-am speriat?
avmaria multam de sfat...am cautat zilele astea si am gasit dar mi s-a parut scump: 3,5 mil...ma ajuta cineva cu un pret mai bun ptr steamer? plsss
oncicu eu am luat un carucior super usor (are cadrul din aluminiu) de la peg perego dar cam scumput: 160 eur
va pup si revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
scumpei
Bianca Maria
misimica spune:
http://s149.photobucket.com/albums/s46/mamisimona/?action=view¤t=AndreeaStefania-1-2.jpg
Buna fetelor-
vreau sa va intreb si eu daca are cineva probleme cu bb
cand plecati cu masina
?Fetita mea cand ne urcam in masina incepe sa urle
cat o tine gurita.De ce oare?
adelapop spune:
dariana nu citesc absolut tot sau nu retin
asa ca daca gresesc sa ma scuzi
ziceai intr-un mesaj ca ii dai sa pape si la doua ore ca il alaptezi
dar a implinit deja 6 luni, nu ti-a zis dr pediatra sa il diversifici???
e normal sa vrea des de papa pentru c laptele tau nu il mai satura -e deja baiat mare si are alte nevoi
intreaba dr si nu il mai tine doar pe san, mai ales ca este stiut faptul ca daca il diversifici prea tarziu este greu ca este mai incapatanat si nu mai vrea gusturi noi
si eu vroiam sa o tin pe san pana la 6 luni dar din cauza ca imi lua putin in greutate am diversificat-o la 4 luni.....la recomandarea a 2 doctorite
quote:
Originally posted by dariana
emiliapop, o sa incerc sa respect si eu programulasta cu toate ca la noi e tragedie daca nu ii dau cand vrea el si vrea cam la 2 oredar eu il si alaptez si nu prea ar fi bine sa-i restrictzionez asa, zic eu...sa nu pierd lapticul.
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
scumpei
Bianca Maria
elena24 spune:
CATRE MODERATOARE : MA PUTETI TRECE SI PE MINE CU PRINTESA MEA PE LISTUTA DINTISORILOR ? LA 5 LUNI SI JUMATE AVEM 5 DINTISORI
adelapop spune:
mimisica vezi sa nu o stranga bretelele de la scoica....am mai auzit de un caz
elena bine ai venit, sa fii activa!
oncicu mi zi-mi odata cum sa fac brnaizca: incalzesc laptele, pun 3 linguri de iaurt _acopar si a doua zi il pun la fiert
cand il scot si il pun la scurs???? dupa ce s-a inchegat sau dupa ce da in clocot
am facut azi si a dat laptele in clocot si nu eram sigura daca e bine si nu i-am mai dat
astept raspunsul tau
quote:
Originally posted by misimica
http://s149.photobucket.com/albums/s46/mamisimona/?action=view¤t=AndreeaStefania-1-2.jpg
Buna fetelor-vreau sa va intreb si eu daca are cineva probleme cu bb
cand plecati cu masina
?Fetita mea cand ne urcam in masina incepe sa urle
cat o tine gurita.De ce oare?
scumpei
Bianca Maria

...pentru tine