PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

scuze ca tot imi aduc aminte cate cava: fulgi de orez de care?emilia

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

eugcem, bine ca se simte bine si are pofta de mancare;
bulinuta, cum de ati ajuns la dr si radiografie? ai observat tu sau dr? sa va faceti bine repede!
emiliapop, eu am intrebat de ce nu se paseaza albiturile, si pt reteta;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Aina Mihaela, Radu Ioan, Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

la multe lunutze sarbatoritzilor!
ioana
emiliapop bravo tie ca ai reusit cu programul.eu nu am reusit niciodata cu program(nici cand era numai pe lapte) dar intradevar papa mult mai bine dc ii maresti un pic intervalul dintre mese.eu am reusit la 3.30-4h.
fetelor nu mi ati zis ca dupa ce i da 1 dintele ii da si celalalt asa repede... pe mine m a terminat noaptea...dar sper sa nu o mai tina mult, ca azi am vazut ca i da si celalalt, adika se simte putin zimtat.asa ca la 6 luni avem 2 dintzuci!asta ptr listuza, dc mai apare tweety.si eu sunt de parere ca nu e prea excelent calgelul asta,eu i am dat cam degeaba.
acum vad ca Ari papa chiar ff bine,a papat si borcanele.de la nestle,fructe de gradina si piersica+mar si pui+morcov+cartof.am pacalit o si cu putin suc de mar azi.
nu am prea citit din urma decat pe sarite si nu am apucat sa vad poze si filmuletul lui lucians asa ca sper sa mai revin mai pe seara.
pupici la mamici!andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 6 luni.

Mergi la inceput

Sabana felicitari pt "tata"

Busra (Bysko) intr-adevar esti fff frumusica, o papusica

Bulinuta multa sanatate lui Bulinel si sa iasa bine radiografia de la 10 luni

Dariana Dariusica este flacau domnule, chiar arata mai mare de varsta lui. A si mersi pt informatie , cred ca o sa ajung zilele astea prin obor sa vad ce au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

lushk, stai linistita, suntem in aceeasi situatzie, cred ca nu suntem singurele!

vreau sa stiu si eu ce biscuitzi sa dau la bb, ma ajuta cineva?

maryion, ambele uleiuri sunt bune, cel de masline tre sa fie extra virgin, presat la rece.

cam slaba miscarea pe aici azi!

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Multumim, Oncicu!
Noi mancam fulgi de orez de la Milupa- cu laptic de san, se desfac si bine. Si fulgi de orez cu trei fructe de la nestle, la fel fara lapte praf incorporat.

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

Buna fetelor, imi pare rau ca nu am scris pana acum, dar pentru ca nu am inteles exact cum functioneaza acest forum, de fiecare data cand incercam sa va scriu ceva, cream un subiect nou, care era mereu mutat la Parintii intreaba, parintii raspund. Acum am reusit sa aflu ce faceam gresit si am intrat la voi sa va salut si sa va rugam sa ne RE-primiti intre voi ...Fetita mea ana maria are acum 5 luni si jumatate este o smecherie de fata , nu pre mancacioasa dar e ok . Cu ce ne putem lauda este ca am inceput sa mergem cu premergatorul prin casa , sa stam in fundulet ba chir sa ne obisnuim cu iesirea dintilor .Acum suntem umpic bolnavioara din cauza unui stafilococ auriu dar speram sa treaca !SPER SA NE RE-PRIMITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

oncicu, da-mi si mie un pm cand venitzi, poate ne vedem ca stau in zona, poate vine si lushk? ce ziceti?andreea, iulenca?

elena, bine ai venit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariana

oncicu, da-mi si mie un pm cand venitzi, poate ne vedem ca stau in zona, poate vine si lushk? ce ziceti?andreea, iulenca?

elena, bine ai venit!

Dariana mi-ar face deosebita placere . Doar sa-mi spui pe la ce ora iesi tu cu Dariusica de obicei ca sa fie totul ok.
Maine nu stiu sigur daca pot pt ca trebuie sa ma duc sa-mi fac vaccinul pt varicela dar oricum te anunt

Mergi la inceput