PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Am fost afara...am frigutz, bate un vant subtzirel asa de nu stii cand te ia...
Anasia merci de pont...asa ma gandeam si eu...credeam ca aveti retete speciale...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Am revenit si noi , acum avem program de masa la ore fixe si papam foarte bine asa ca pentru cele a caror bebe nu papa, dati sa pape la bebe la ore fixe in fiecare zi, fara altceva de papa intre ele, eventual putin ceai.
Orele sunt: 6-10-14-18-22 (la mine se mai scoala pe la 2 noaptea nu am reusit sa il dezvat)
Nici eu nu credeam la inceput in program si incercam ca si voi daca nu papa ceva de ex. la 10 ca lumea sa mai incerc peste 1-2 ore cu altceva si asta era marea greseala ca papa ceva si la masa urmatoare iar facea nazuri.
Acum cand se face ora sa vedeti ce papa si ce scandal face daca nu e gata masa...., am incurcat-o ca si-a pus ceas acum si la fix face scandal.
Papam supa crema facuta cam dupa reteta Elizei numai ca noua doctora (stie Eliza cine) ne-a dat un program de introducere a legumelor, carnitei si branzei mai accelerat ca eram in urma cu mancarea.
Asa ca am luat-o de la cap cu supa.
Supa de la ora 14 o fac asa: (scriu si pentru cele a caror bebelushi sunt mofturosi ca poate papa si ei si parca Alina mai intreba)

500 ml apa + morcov + o rondea dovlecel + o rondea patrunjel + putina ceapa + o fasie ardei gras + 1/4 cartof + 1/4 rosie + conopida o floricica cat o maslina + cateva picaturi de ulei de masline

Ziua 1: 150 ml supa + o cupa lapte + o cupa fulgi orez
Ziua 2: ziua 1 + 2 lingurite morcov + 1 lingurita dovlecel
Ziua 3: ziua 2 + conopida + rosie
Ziua 4: ziua 3 + cartof
Se da supa asta si dupa cateva zile se adauga progresiv in supa branzica facuta cu iaurt de la un varf de lingurita pana la o lingurita plina.(in 4 zile)
Dupa ce am ajuns cu branza la o lingurita incepem cu piept de pui fiert separat adaugat (un vf. de lingurita pana la o lingurita plina in 4 zile)alternativ cu branzica in supa crema care devine deja un piure aproape grosut.
Piureul de fructe de la 10 - mar copt-fiert + banane+ branza de vaci+cereale.
La mine papa toata supa asta crema sau piure ca azi era gros fiindca am ajuns la carnita de pui.
Intreba cineva de ce nu se paseaza telina, patrunjel, ardeiul si ceapa cica au prea mult potasiu , asa o fi ....

Si seara la 22 cereale cu lapte facute cu apa - 7 cupe de cereale Milupa cu mar si morcov cu 150 de apa, fara altceva adaugat.

In schimb nu stiu ce sa fac ca se trezeste noaptea de vreo 3 ori si se vaita de dinti asa cred eu si Calgelul ala e de caca nu isi prea face treaba.
Eu sunt multumita acum ca papa, inainte nu prea papa dar dormea noaptea, cum o dau nu e bine
Sper sa va fie de folos reteta ptr. cele asa mai intarziate ca mine cu diversificarea ca restul sunt mamici..

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

emiliapop, o sa incerc sa respect si eu programulasta cu toate ca la noi e tragedie daca nu ii dau cand vrea el si vrea cam la 2 ore dar eu il si alaptez si nu prea ar fi bine sa-i restrictzionez asa, zic eu...sa nu pierd lapticul.

Dariana si Darius (30.07.2006)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

emiliapop am incercat si eu orarul acesta, dar nu manca si am marit intervalul, deaceea ne lungim pana la ora 1 noaptea. Si mai nou se tezeste la 7 nu la 6.
Asta este programul nostru: 7, 10, 15, 20, 1
Nu stiu cum sa fac. Ma cam chinui, deoarece noaptea este greu.
El adoarme pe la 10 sau 11 si trebuie sa vin cu la el si ... nasol... se trezeste, plange, etc.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Fetelor cand va aud cu orarul de masa imi vine sa mor ...sunteti niste fericite...la noi e haos total..si cu masa si cu somnul...domnul nu serveste decat cand vrea muschiul lui, cum vrea muschiul lui si ce vrea muschiul lui ...nu pot sa zic ca avem doua zile la rand acelasi program......da ce n-am incercat, in fel si chip..el tot cum vrea face...asa ca sunt la dispozitia printzishorului....

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZEzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Ce marca de ulei de masline pentru bebei?
Eu nu i-am dat pana acum si vreau sa incerc.
De care folositi?

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

Uleiul de porumb este bun?
Ce stiti?

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Am inteles ca ambele variante sunt ok, dar eu i-am luat ulei de masline extra virgin- nu stiu firma. Presupun ca toate sunt bune-astea extravirgine, ca altfel nici nu am incercat.Am dat cam 20 de lei pe o sticla de jumate.

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

emilia

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

maryion eu i-am dat ulei de floarea-soarelui, de ulei de porumb am auzit ca e bun pt bebe dar schimba gustul la mancare, am auzit, eu nu am incercat!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput