PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
save spune:
LA MULTE LUNUTE! SARBATORITILOR DE IERI, cu intarziere si scuze

LA MULTE LUNUTE! AINA MIHAELA,RADU IOAN,ALEXANDRU 

eugcem spune:
anasia, multumesc, acum e bine. Nu am idee de unde a luat microbul, oricum perioada de incubatie am inteles ca e de doua - trei saptamani. La inceput am fost cam speriata ca nu stiam de la ce face febra. In ultima noapte cu febra am mai patit ceva. I-am pus supozitor cu paracetamol si l-am invelit subtire ca asa am citit ca e bine cand are temperatura ridicata. Pe la tre-patru noaptea s-a trezit insa ca ii era foame si era rece de numa. Cand i-am luat temperatura avea 35.6 la fundulet. L-am luat langa mine si l-am infofolit. M-am speriat destul de tare atunci. Acum sunt bucuroasa insa ca e bine, i-a revenit si pofta de mancare ![]()
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eugeniacroitoru/my_photos
bulinuta27 spune:
neata fetele pe la pranz
iaca am reusit sa citesc si eu tot ce ati scris de vineri incoace...noi am fost la dr azi si i-am facut o radiografie la bazin...rezultatul nu e prea imbucurator dar nici dezastruos...are nucleul femural mai putin dezvoltat pe stanga
si nu am voie sa-l ajut deloc la ridicarea in picioruse si nici sa-l las prea mult...a zis ca la 10 luni o sa fie verdictul final...repetam radiografia...
bibi...ce sa zic? ai toata admiratia mea pentru faptul ca te descurci singura si ca suporti si ciufutismele sotului...eu cred ca-l bumbaceam bine pana acum
...pentru tine 
lucians nu-s io chiar asa batausa ma...asa rau te-am speriat? ![]()
avmaria multam de sfat...am cautat zilele astea si am gasit dar mi s-a parut scump: 3,5 mil...ma ajuta cineva cu un pret mai bun ptr steamer? plsss
oncicu eu am luat un carucior super usor (are cadrul din aluminiu) de la peg perego dar cam scumput: 160 eur
va pup si revin
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
mi-am tras look nou...![]()
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
maryion spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
neata fetele pe la pranz![]()
iaca am reusit sa citesc si eu tot ce ati scris de vineri incoace...noi am fost la dr azi si i-am facut o radiografie la bazin...rezultatul nu e prea imbucurator dar nici dezastruos...are nucleul femural mai putin dezvoltat pe stangasi nu am voie sa-l ajut deloc la ridicarea in picioruse si nici sa-l las prea mult...a zis ca la 10 luni o sa fie verdictul final...repetam radiografia...
bibi...ce sa zic? ai toata admiratia mea pentru faptul ca te descurci singura si ca suporti si ciufutismele sotului...eu cred ca-l bumbaceam bine pana acum...pentru tine
lucians nu-s io chiar asa batausa ma...asa rau te-am speriat?
avmaria multam de sfat...am cautat zilele astea si am gasit dar mi s-a parut scump: 3,5 mil...ma ajuta cineva cu un pret mai bun ptr steamer? plsss
oncicu eu am luat un carucior super usor (are cadrul din aluminiu) de la peg perego dar cam scumput: 160 eur
va pup si revin
Poze
Bulinuta uite un www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Alte_aparate_de_bucatarie/Moulinex/Vas_cu_aburi_Moulinex_AMA543" target="_blank">steamer
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZEMary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mai apuc si eu sa dau pe aici, cu chiu cu vai.
Stiri despre noi: ne-am cumparat premergator de la chicco, dj walker, ne place la nebunie sa stam in el, normal nu mult ca nu e voie inca dar cate putin in fiecare zi. Nu stim inca sa mergem cu el dar avem timp sa invatam.
La papa suntem tare mofturoasa, legumele sunt cam cahh, ne strambam la toate variantele incercate de mami, numai fructele ne plac de oricare fel ar fi, mai papam si cereale dar nu ne omoram cu ele.
Am vrut pe 1 feb sa merg cu fata la cantait dar a fost o zi cam urata si eu am avut multe de facut prin casa si nu am mai apucat sa mergem, in schim neaparat in ultima joi dn luna mergem.
Acuma noi cautam un carucior mai usor in jur de 4, ceva-5 kg maxim mai colorat sa avem pt cand se mai incalzeste. Aici nu prea sunt multe variante si maj pt fete is roz, roz si iar roz, dar noi vrem ceva multicolor vesel si am gasit dar numai pe site-uri in usa si nu am gasit care si livreaza in uk dar mai cautam.
In rest toata ziua e plina cu alergat cu treburi prin casa, prin oras si avut grija de printesa care a invatat sa urle si numai asta face de dim pana seara de ma dor urechile dar na trebuie si ea sa se manifeste.
Am incercat sa recuperez din ce ati scris dar e tare, tare mult si nu prea am timp.
Am pus si noi poza la albumul cu limbutze.
Va pupacesc pe toate!
Sper sa pot tine pasul.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
bulinuta27 spune:
maryion multumesc frumos 
am uitat sa va spun ca am incercat si legume la borcanas ca am zis ca poate nu le vrea pe astea facut de mine...cah cah si air cah...a vomat dupa 2 lingurite...deci nu vrea legume 

Poze
dariana spune:
Oncicu, iar imi laud caruciorul, dar ce sa fac daca sunt super incantata de el! da cu google o cautare dupa baby care, intra pe siteul lor, eu il am pe cel de4,7 kg, e f usor si dragutz, eu sunt f multzumita si e destul de ieftin 300 ron; daca vrei unul si mai ieftin au in magazinul obor pe aripa dinspre primarie, niste no name dar dragutze si micutze. te orientezi tu.
anasia, trebuie dizolvate in lapte, daca ii iei cereale care contzin deja lapte nu vad de ce i-ar face rau daca ii mai dai tu separat si alt lapte praf.
lushk, nici nu-mi vine sa cred, ma bucur ca merge mihaitza in premergator, e tare rapid, maine poimaine pleaca cu bicicleta!
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
dariana spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
neata fetele pe la pranz![]()
iaca am reusit sa citesc si eu tot ce ati scris de vineri incoace...noi am fost la dr azi si i-am facut o radiografie la bazin...rezultatul nu e prea imbucurator dar nici dezastruos...are nucleul femural mai putin dezvoltat pe stangasi nu am voie sa-l ajut deloc la ridicarea in picioruse si nici sa-l las prea mult...a zis ca la 10 luni o sa fie verdictul final...repetam radiografia...
bibi...ce sa zic? ai toata admiratia mea pentru faptul ca te descurci singura si ca suporti si ciufutismele sotului...eu cred ca-l bumbaceam bine pana acum...pentru tine
lucians nu-s io chiar asa batausa ma...asa rau te-am speriat?
va pup si revin
Poze
steamer gasesti in carrefour cam la 150 - 200 ron, nu mai stiu exact, dar erau ieftine.
Dariana si Darius (30.07.2006)Poze
bulinuta27 spune:
dariana mercic frumos
Poze