Mamici de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Luna - Mult noroc si sa fie totul bine ! Ai grija de tine !

Branzuca - poate face asa ca sa ai si tu pofte, este oricum nostim ca are el pofte in locul tau.... am zambit cand citeam ce ai scris....

Merg in pat sa ma intind, am mancat si parca m-am umflat ca un balon, am senzatia ca explodez !
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

lorina si eu cred ca ar trebui sa iti schimbi medicul. nici medicul meu nu are prea mult timp, nu pot sa spun ca ma tine in brate. dar niciodata nu m-a repezit si tot timpul mi-a raspuns frumos la intrebari, pe intelesul meu.

luna1 imi pare tare rau de ce se intampla cu tine. te asteptam cu vesti.

ioana75 fetele au explicat f bine gustul de pomelo. si eu am crezut ca e grepfruit, dar e deosebit.

eu cu insomniile m-am resemnat. ma culc la 5 ma trezesc la 11. mai trist e ca nu prea am ce vedea la tv, de citit nici vorba, ca nu pot sta cu lumina aprinsa, omul tre sa doarma.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Luna multa bafta si sanatate si mai multa

M-ati convins ca e posibil, deci imi voi schimba medicul. Sa va mai spun ce-a spus la ultima eco despre mine, de fata cu sotul? Fac parte din categoria "celor care fac umbra degeaba pamantului" Pe moment nu am reactionat ca, na, imi vedeam bebe, era esential sa stiu daca e ok sau nu... Nu cred insa ca voi mai face umbra pe bani in cabinetul ei.
M-am interesat deja si am deja 2 optiuni- dri cu care au nascut diverse cunostinte. Cred ca voi stabili niste intalniri cu ele sa vad cum se comporta. Hai sa zicem ca cele mai multe chestii le pot afla si de pe net de la voi, dar macar sa se poarte omeneste cu mine, fara sa-mi fie teama sa deschid gura, nu? Cred ca nu cer prea mult

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

M-ati convins ca e posibil, deci imi voi schimba medicul. Sa va mai spun ce-a spus la ultima eco despre mine, de fata cu sotul? Fac parte din categoria "celor care fac umbra degeaba pamantului" Pe moment nu am reactionat ca, na, imi vedeam bebe, era esential sa stiu daca e ok sau nu... Nu cred insa ca voi mai face umbra pe bani in cabinetul ei.

cata nesimtire!!!!!!!!!Pai si sotul nu a ripostat delok? Cred ca al meu o facea albie de porci ca tare usor ii sare tzandara!
Clar ca trebuie sa incerci la alt medic. Cineva in care sa ai incredere si sa iti raspunda la toate nelamuririle. Doar de-aia dam bani!

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Lorinaoo1 - Ai dreptate si bravo tie.
La mine e cam pe dos. Adica tanti dr. imi spune ce si cum si apoi asteapta sa-i mai pun intrebari. Partea haioasa e ca pe moment nu ma gandesc la nimic si pe urma le asasinez pe asistentele ei cu intrebarile, prin telefon. Oricum sunt niste dragute.Merita sa atepti in anticamera pt consultatie, pt ca de multe ori e imbulzeala mare (ce sa faci daca majoritatea iesim la 4 - 5 de la serviciu).
Mi-am propus sa ma duc cu lista data viitoare. Sper sa nu rada de mine.

10+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Brazuca25 - Nu cumva sotul tau e Scorpion? Ca parca l-ai descris pe al meu. Ceea ce ma mira de fiecare data pt. ca el e pasnic de obicei. Bine pana il enerveaza cineva.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Sa'ltare zanelor,

Multumesc frumos tuturor pt incurajari, .

Lorina, fac tratament pt contractii si sunt in concediu medical si repaus la pat pana la nastere. Misun un pic prin casa, dar strictul necesar. Ies pe afara numai daca trebe sa ma duc sa iau juniorul de la cresa.
In rest cade greul pe sot, vai de el. Are antrenament de la prima sarcina care fost tot asa, dar atunci era mai simplu ca eram numai noi doi.
Schimba doctorul daca nu-ti place, nu ezita, e dreptul tau. M-au lasat cu gura cascata exprimarile (soon to be ex-)doctoritei tale, e uimitor.

Luna, tin pumnii, bafta la doctor.

Eu am fost mereu convisa ca pomelo e un altfel de soi de grapefruit.

Pupaturi la toata lumea,

Anto 17 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by LuciaZ

Brazuca25 - Nu cumva sotul tau e Scorpion? Ca parca l-ai descris pe al meu. Ceea ce ma mira de fiecare data pt. ca el e pasnic de obicei. Bine pana il enerveaza cineva.

10+

este cat se poate de Leu, ca si bb care o sa vina...Scorpioanca familiei sunt eu. Nu ati vrea sa vedeti o cearta intre zodiile astea. Sunt....rare, dar....aprinse!

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Dragelor,

Apropo de listutza de intrebari, sa stiti ca pe mine m-a ajutat f. mult. De obicei, in fata drei ma emotionez ca de, aflu tot felul de lucruri noi despre pretioasa mea "incarcatura". Data trecuta m-am dus cu o lista de vreo 10 intrebari, frumos tastata la calc si tin sa va spun ca dra s-a amuzat si chiar m-a aprobat. Cel mai important este ca nu mai uiti nimic din ceea ce voiai sa intrebi si sa-ti dai apoi cu pumnii in cap. Asa ca va recomand cu caldura sa mergeti la dr cu liste de intrebari.

Oana-panda77, 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Brazuca, f bine ai facut ca ai stat acasa, e important sa te odihnesti, mai ales daca te inteapa burtica.

Si sotul meu este leu, dar uneori ma dispera cat e de politicos cu cei care vizibil incearca sa-l traga in piept sau sa profite de el. Dar e adevarat ca faze cum spune Lorina nu am patit.

Anto 17 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput