Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
LuciaZ spune:
Ca tot vorbim de zodii... Eu sunt Varsator si el este Scorpion. Ce ziceti? Combinatie exploziva nu? ... Noroc ca eu sunt un Varsator atipic ca altfel cine stie?
In alta ordine de idei ...am observat ceva ciudat.De la un timp nu mai reusesc sa gatesc la fel de gustos ca inainte de sarcina. Obsevatia asta a facut-o si sotul, mai pe ocolite e adevarat. Chestia e ca-mi face placere sa gatesc dar nu si sa mananc.
Oricum e ciudata chestia asta fiindca nu fac nimic altfel, gatesc cu aceleasi ingrediente dintotdeauna.
10+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
Alinutzaa spune:
LuciaZ se pare ca avem aceeasi tanti dr. draguta fooooc. Du-te linistita cu listuta cu intrebari ca nu rade de tine. Cel putin de mine nu a ras
Eu am fost ieri la cabinet si l-am vazut pe bebe. A stat cumintel in fundulet si l-a masurat tanti dr. pe toate partile. Dupa care s-a plictisit si si-a gasit o ocupatie: si-a bagat degetelul in gurita si banuim noi ca il sugea. Tare frumos a fost mai ales ca dna doctor ne-a explicat pe indelete ce vedeam noi acolo pe monitor. Asa ca prin urmare suntem amandoi bine sanatosi, ceea ce va dorim si voua.
14+
Happiness_4_us spune:
Luna, te astept cu vesti bune.
Ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa fie totul ok.
Nana, 7+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
LuciaZ spune:
Alinutzza - Felicitari.
Altfel nici nu se putea nu-i asa?
Abia astept sa-l vad si eu pe bebe, ca la ultima echo era doar o liniuta.
Pupici pe burtici cu bebici
10+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
simo_al_jaafari spune:
lorina doamne fereste! crede-ma ca de cand m-am casatorit am intalnit fel de fel de prejudecati la oameni, dar mai mult de o privire ciudata sau ochi dati peste cap nu mi-a fost dat sa indur. asta e de-a dreptul nesimtire! ar trebui sa-i amintesca cineva ca a facut un juramant care nu cred ca includea jignirea pacientilor. cu totii avem antipatii, se intampla, dar nimeni nu o obliga sa te ia ca pacienta. sau cu banii tai nu are nici o problema?
luciaZ este chiar recomandat sa te duci la medic cu listuta de intrebari. cand ai o nelamurire noteaz-o. acolo esti asa emotionata si depasita de eveniment incat ti se goleste creierul si nu te poti concentra decat pe monitorul ecografului. toate stim sentimentul. eu cand am fost, sotul a vorbit multe cu medicul. crezi ca i-am auzit? urmaream fascinata spectacolul oferit de bebelus.
PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze
X-ray spune:
ooana ca sa-ti apara de fiecare dat cand scri un mesaj,du-te in stg paginii unde scrie profil personal,ii dai editeaza profil personal si acolo unde scrie semnatura scri in casuta numele tau si apoi scri intre doua paranteze patrate gravi fara spatii intre ele si daca vrei cate saptamni esti,adica 9+ daca ai facut 9 sapt si mergi pe zece. si de fiecare data cand mai trece o saptamana modifici aceasta cifra in fct de cate sapt de sarcina ai.sper ca ai inteles,dar daca mai i intrebari care poate cateodata trec neobservate poti sa le mai pui odata.ne e rea intentie dar ne luam cu discutziile de una de alta si uitam...
luna cel mai bine ar trebui sa te consulte un dr, poti lua no-spa dar nu stiu daca se numeste la fel prepartul acolo.si incearca sa bei multe ceaiuri si sa ti zona mijlocului cat mai calda.multa sanatate si asteptam vesti bune!
lorina schimba dr ,niciodata nu e prea tarziu.aia nu e conversatie intre medic si pacient.... e doar parerea mea.
in alta ordine de idei bine ca mi-a trecut prin cap sa sun o prietena la bioclinica unde imi fac analizele luni inclusiv triplul test...imi trebuia un formular completat cu tot felul de chestii de catre ginecologul meu si am stat 2 ore la matern pana l-am prins sa-mi completeze...sunt terminata efectiv de oboseala...
si eu sunt leu dar am o minune de sot gemeni.nu l-as da pt nimic in lume
alina 15+
oaana spune:
fetelor ma doare capul tare,am tensiunea mica,voi ce luati?
nu pot bea cafea ca mi-e scarba,dar oare coca cola pot?
voi aveti dureri de cap?
se poate la a doua sarcina sa simt miscarile mai devreme?adica pe la doua luni si,ca eu am simtit sunt sigura..
oana
Alinutzaa spune:
Oaana, si eu de vreo trei saptamani ma chinui cu durerile de cap. Tot la 1-2 zile ma ia durerea de cap si m-a tinut o durere de cap chiar si 48 de ore . Aseara cand am fost la doctor, mi-a zis ca din cauza tensiunii mici am dureri de cap si mi-a spus sa consum, fara sa exagerez, doar cat sa imi mentin tensiunea la o valoare care sa nu imi mai produca dureri de cap: cafea, coca cola, capuccino, ciocolata calda, ciocolata - absolut orice pot si imi place.
Alina
14+
samadhi spune:
Lorinaoo - chiar ca la asa ceva nu ma asteptam sa vorbeasca asa ceva.... o totala nesimtire ! Nu te mai du acolo, nu ai de ce.Sunt atatia medici acum.Eu i-as fi zis in fata ca daca face asa cu toti pacientii nu are decat sa cerseasca la colt, in cativa ani.... in timpurile nostre sunt doctori cu gramada si concurenta e mare, asa ca ar trebui sa stie si macar sa aibe bunul simt sa se comporte...
Mai, dar ce isi inchipuie unii ca sunt buricul pamantului !!!
Eu nu as vrea sa vad o cearta dintre un LEU si un SCORPION ! Doamne fereste de asa ceva.Am vazut certuri si intre alte combinatii dar tot cu Scorpionii in frunte asa ca pazea !!!
Mai depinde si de ascendentii scorpionilor, daca sunt tot asa de puternici, atunci chiar ca e pericol mare !
10+
samadhi spune:
Oaana - eu folosesc Cola numai ca sa sting greturiile, normal prea mult nu e bun pentru ca are acid, la mine ataca stomacul intr-o zi m-am mirat de ce ma doare.... Eu zic ca poti bea, dar cu masura.
10+