Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, multa sanatate nepotelului, sa fie bine !

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA stai bre ca nu contabilul tre sa le tina ci firma respectiva ... dar cum fartelo cu mami au firma au si hartoage si cum si noi am avut AF ... si noi avem hartoage
IRINUTZA pai nici nu papa Diana asa de mult.Acum seara doar 2 iaurtele cu cereale a papat si i-a mai indesat Ghitza niste biscuiti .Si pufuleti a mai rontait un pic.Acum vad ca a baut deja bibele cu lapte de 150 ml Si mami i-a mai dat ceva pe la 17 ,parca niste supa de pui cu tascutze si ceva branza topita.N-a lipsit nici sucul de grape cu lamaie , asta baut intre mese ... azi incerca sa ii indese si unui calutz d-ala care piuie in gura niste suc "Na' ma si tzie !"
BIANCA ma bucur ca e ok nepotelul.Si Diana are o julitura mica pe frunte.Azi s-a aruncat pe o saltea pe jos in camera goala la fratelo si a dat in rotile unei masinutze Si erau si mami si tati langa ea.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Multumesc, Irina, Giova...
Moni de ce pastrezi tu actele ca nu inteleg...normal firmele la care le tzii tu contabilitate ar trebui sa le pastreze nu?
Ioana, felicitari pt pasii lui Razvan, la capitolul kg si cm sta foarte bine...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!

LA MULTI ANI PETER!! LA MULTI ANI THEODOR!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI PUILOR, SA AVETI PARTE DOAR DE NOROC SI FERICIRE IN VIATA!!

Si mamicile voastre sa ma ierte ca n-am apucat la timp sa va urez toate cele bune!
Eu sunt realmente socata, Diana de la ziua ei s-a schimbat 180 de grade, zici ca am alt copil, s-a facut rea si incapatanata, plange toata ziua, daca nu-i dau ceva mi se scurge din brate si se tranteste pe parchet. Mai, parca mi-a schimbat cineva copilul meu cel cuminte si ascultator. De aceea n-am mai intrat, mereu sunt cu ochii dupa ea, sa vad ce mai nascoceste. Abia azi mi-a adormit dupa-masa, pana acum, de 3 zile nu mai vroia sa doarma si la ora 19 plangea de somn. Natural ca dimineatza pe la 6 era in picioare...
A mers in data de 2 febr 4 pasi de mai multe ori, apoi a continuat putin cate putin. Cand nu-si da seama, merge cativa pasi, daca realizeaza ce se intampla se pune pe jos si plange. Nu vreau sa o fortez, asa un pic in fiecare zi si tot e bine, poate intr-o luna va merge normal.
Maraki, prematurii merg mai greu, nu toti, e adevarat, dar am vazut si la Diana si mai cunosc cateva fete din Timisoara tot cu prematuri care n-am mers decat la un an si 2 luni. Nu te stresa, va merge ok si Angelo, dragului de el!
Giova, imi vine sa te , l-ai tuns pe Marco, e frumos tare, dar si mie imi placea cu zulufi . Asa e un baietel in toata regula....
Daniela, normal ca la fata ii era foame, ce te iei dupa doctorul ala, pai si Diana a avut scaune moi 20 in 3 zile, si tot ii dadeam papa si lapte fara lactoza preparat cu apa de la orez. Cum sa tii copilul doar cu ceai si solutii de hidratare , astea sunt in completare... fetitzei si sa se faca bine.
Moni , cred ca Diana mea a intrecut-o pe a ta la nervi...zau ca nu mai stiu ce sa-i fac .
Prietena mea a nascut ieri o fetitza de 3800 gr, mai, a stat saraca de la 9 dimineatza si a nascut abia la ora 10 seara natural. Dar pana pe la ora 18 n-a avut deloc dureri si nu s-a dilatat deloc. Abia dupa aceea au inceput senzatiile naspa. Am fost sa o vad ieri imediat dupa nastere, era tare chinuita, iar mie mi s-a intors stomacul pe dos ca mi-am amintit de nasterea mea...
Va las acuma, ma duc la o baie, poate intru mai incolo, daca nu pe maine, ca sunt obosita, copilul asta imi mananca toti nervii...
Va pe toate si o noapte linistita sa aveti!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noapte buna gagici, merg sa ma pun in pat sa ma uit la vreun film.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

http://www.dropshots.com/day.php?userid=207370&cdate=20070204&ctime=184328

Ia auziti maaaaai aici cum o striga Mario pe ma-sa

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Ingrid, asa am zis si eu dupa ce i-a trecut raceala Sabinei, ca mi-a schimbat cineva copilul. Dar si-a revenit in citeva zile. Poate si la Diana e de la dintuci sau simte ca a "imbatrinit" cu un an si nu-i convine.

poze Sabina

Mergi la inceput

Ma bag si eu la somn pina nu ma prinde Ali pe-aici. ca acusi tre sa bage si ea nasucul pe DC sa vada cine ce-o mai zis. Ali

Noooapte bunaaaa!!!!!!!!!!

poze Sabina

Mergi la inceput

INGRID eu cred ca de la dinti e asa ... si o sa isi revina.Si pe mine m-au durut zilele trecute dintii si imi venea sa bat pe cineva asa de nervoasa eram.Si Diana a fost groaznica ieri,azi s-a mai calmat oarecum,dar nu de tot,mai ales acum seara a tras niste urlete total aiurea,cum nu-i convenea ceva cum plangea in hohote (si se oprea brusc ),mai ales cand am plecat de vreo 3 ori la fratelo cu arhiva si nu am lasat-o si pe ea ), se auzea si de la el din apartament si e un alt apartament intre noi
Merc sa fac un dus si mai bag nasul pe urma ... poate vine ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni super Mario. Am inteles cu actele firmei. dar oricum aveti de tinut de la 3, asa ca...
Irino ai un fecior... sa-ti traiasca!!!
Ingrid lasa draga sa am si un baietel smecherel acum. Parul ii va creste, asa ca...putem sa-l lasam si pletos.
Imi pare rau ca ti-a schimbat cineva fata....nu stiu ce sa zic ca are, poate or fi dintii.

Marco inca e treaz bine de tot, si mi-a trantit un pahar in cap , de pe un raft de aici din living. Acum am ceva nectar de pere in cap .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput