Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA numa' 2 ,ca mami si Cristi au numai una impreuna,aia ar mai lipsi sa aiba 2 Si de AF ne scaparam momentan,am facut intrerupere pt. 2 ani si peste un an o rad de tot
Super Marco ,poate a vrut sa iti faca suvitze
Apropo,pe Ghitza l-ati innebunit cu numele voastre, ca nu mai stie care e MARCO,CARE MARK SI CARE MARIO
" Care e? Ala de la Constanta? Ala din Timisoara? Ala din Louxembourg??? "
Cel mai mult mi-a placut de el cand i l-am prezentat pe Mark ,zice Ghitza : "nume de delfin" si Anda repede: "pai dupa delfinul Mark (ala din delfinariul din Constanta ) i-am pus nume asa".Eu am ramas (mi-e doooor de Andaaaaa)
Am terminat duhsul acu' as manca ceva merg sa vad ce imi face cu ochiul ...

Mai, pana nu uit asa imi place asta imi amitesc ca odata neintrand pe DC de cateva ore,am intrebat pe cineva pe mess ,nu dau nume ,ce mai e nou si zice: "nimic MARAKI a aparut sarind coarda "
Inainte cand vedeam imi aminteam de socrosenia ei
Maraki unde esti bre?
Gata plec sa pap ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni pofta buna.
Saracul Ghitza cum sa retina atatea nume? La fel e si Clau, tre sa-i dau mai multe detalii despre mamica sau spiridusul respectiv, ca sa stie ce si cum.
tare faza cu maraki sarind coarda .

Azi a fost pustiu p-aci, dar uite ca s-a mai terminat un cap.
Deschid altul nou si ne bagam si noi in pat.
noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NOAPTE buna si de la mine

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Noapte buna.

Mergi la inceput