Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY DRUM BUN,ESTI CURAJOASA!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Fetele acum am cantarit-o pe Diana si are 8,250 g ,deci intr-o luna a pus 250 g,adica tot constant ca in ultimele luni,chit ca nu a mancat mai nimic vreo saptamana atunci cu febra.A recuperat ea saptamana asta Daca ar merge tot asa,adica 250 g pe luna,la 2 ani ar avea si ea fix 11 kg (si la 16 ani fix 53 kg ca ma-sa uite cu ce ma ocup eu azi )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni doamen cu ce te ocupi...esti mortala.
Astery sper ca ati ajuns cu bine si sa va intoarceti tot asa.
Eu cu Marco am mers singura doar prin oras, ieri, chiar printr-o parte a orasului[ pe langa Canda, pe unde nu am circulat. a fost ok, chit ca am pus o frana la o trecere, de saracul Marco...noroc ca era bine ancorat in scaunul de masina.

Tocmai ce-am venit de la Metrom si ii ziceam lui Clau ca am mers cu 120 km/ora. Mi-a zis ca-mi ia masina cu motor mic, ca sunt nebuna.

Bianca sa intri sa ne dai vesti, sper sa fie ok si nu ceva grav.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna seara si dela noi!
Am avut niste probleme cu tastatura si de asta nu am mai scris,dar printre picaturi v-am mai citit.
Noi suntem bine, mergem foarte bine (a inceput in 16 ianuarie),veseli nevoie mare, papam destul de bine, cam 500-600 gr papica solida/zi si 550-600 ml lapte. O sa incerc sa-i schimb nestle Juniorul asta cu miere cu din ala simplu ca asta mi se pare prea dulce....sper sa-l bea la fel de bine!
Duminica trecuta i-am luat si noi motul (Dana, sunt poze in drop, te rog sa iei tu de acolo si sa pui pe site), a ales asa: calculator,argint, aur, chei de masina.....sper ca argint si aur inseamna bogatie, nu ca se va face bijutier
Iesim la sanius aproape zilnic, dar il incanta la fel de mult ca si plimbarea in carucior, adica DELOC. Sta in saniuta de parca-i pus cu furca si e tot incruntat......ii place doar daca alerg pe langa el si il bulgaresc.
Dinti noi nu mai avem dar suntem tot cu degetele prin gura si stare subfebrila dupa-masa!
Asta noapte a dormit prima data singurel la el in camera si a fost foarte cumintel......nu i-am auzit gurita pana la 6.30 cand a urlat de foame!
Pupa mama pe el de baiat mare! Am zis ca de la 1 an si 2 luni il mutam singurel si ne-am tinut de cuvant. Are 10.400 gr si 79-80 cm la 1 an si 2 luni, deci a pus bine in ultimele 2 luni, de cand papa Nestle Junior(cca 800 gr)
Fug la baita ca i-am trimis pe baieti la soacra-mea (umple orasul ca nu o las sa-si vada nepotul, asa ca decat sa o prind la mine la usa i-am facut surpriza si i-am trimis nepotul acasa)..........astept si musafiri!
Va pup pe toate si toti spiridusii si o sa incerc sa intru cat de curand.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Hello,lume noua!
IOANA bravo pentru Razvan si pentru umblat si pentru papat si pentru kg
Am mai stat si eu o juma de ora in pat,ca inainte m-am intretinut cu prietenele din Italia si asa a trecut ziua Au fost mami si tati p-aci si au mai stat cu strumfa. Azi toata ziua numai papa si caca bodogane
Ghitza merge sa ii dea iar papa si eu sa umplu o cutioaca cu docomente sa le mai expediez in arhiva ( a se citi o camera de la fratelo e jale acolo ,dar decat aici... )
Vad ca nu se animeaza deloc p-aci

Mergi la inceput

Ioana felicitari pt. primii pasi a lui Razvan, si pt. papa, ca bine a luat in 2 luni.
Ce fain ca e zapada si la voi....chiar daca nu-i place spiridusului.Iarna viitoare va fi mai incantat.
Moni tot e bine, ca aveti unde pune chestgii care nu va trebuie.
Noi, noroc cu camera tehnica de pe palier, ne-am insusit-o, oricum e super mica, asa ca am luat-o si de la etj. 3 . Si tot nu ne incap lucrurile .

Marco basa de bine mi-a papat, dar a si facut a 2-a oara pe ziua de azi kk.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

GIOVA stai ca aci la fratelo sunt numai o parte,grosul e al socru,la casa Cate boarfe se pot aduna Tot mai arunc,mai dau, dar iar se aduna ... insa actele unei firme trebuie pastrate minim 10 ani
Tot ma gandeam la un apartament mai mare,sau mai bine casa,dar deocamdata ... nu stiu cum am putea face
Diana ne mananca nervii numai dupa perdea si la jaluzele e Cand o iei de acolo si o certi ne arata dintii
Mergem sa incercam sa o culcam imediat,desi nu arata a-i fi deloc somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mai Moni, nu mai spune cit papa Diana ca ma imbolnavesc pe loc.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor..am ajuns si eu acasa.
Nepotul meu e relativ bine, a fost la spital unde l-au tinut sub observatie 2 ore si au spus ca nu are rost sa il iradieze cu un CT doar in cazul in care mai vomita inca odata. Daca in noaptea asta mai vomita sa mearga urgent cu el sus la spital. L-am vazut si eu cand a ajuns acasa, e foarte bland...cand a ajuns in casa mi-a spus.."Bia..te iubesc.." imi venea sa plang de fericire ca e bine si nu i-au facut nimic deocamdata. Sa speram ca a fost ceva trecator si ca nu o sa mai vomite ca atunci e de rau...
Vai...ce spaima tragi cand ti se loveste copilul la cap si mai vezi ca tot ar dormi si ca mai si vomita...normal ca te sperii... Are un cucui urias deasupra ochiului, e cam cat un ou de prepelitza...toata seara a stat bandajat ca piratul sa i se desumfle...
Va multumesc pt cuvintele frumoase
Astery, drum bun, sa va intoarceti cu bine..
Moni, Giova,

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

o moni calcale-ar hartoage. si sa si ti la cateva firme conta, pai te-ai ....
Bianca doamne ajuta sa nu mai verse. te cred ca e naspa si ne ingrijoram. si Marco de cate ori pica,si plange direct la cap ma uit.

_
nunta noastra

Mergi la inceput