Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Maraki, tu lucrezi si duminica ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Anasol, frumos ginerica ! Si grasun. Ai vazut Sabi ce scobitorele are?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasol, Bianca am vazut pozele cu spiridusii .
Moni eu i-am mai dat ciocolata. mai ales dintr-aia Kinder cu orez expandat. Noi nu putem manca fara sa ia si el de 2-3 ori. Sa vezi cum rontaie pe snickersul lui Clau.

Mi-a mancat Marco o aripioara si jumate din pieptul de pui , plus cartofi piure. Nu mi-a venit sa cred.
Banana si el a inceput de vreo 2 sapt. sa pape zilnic. cand le vede imi urla sa-i dau.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

La multi ani Theodor. Sa fii sanatos, norocos si sa ai parte numai de clipe frumoase alaturi de parintii tai.
Doina, am vazut pozele cu micul sarbatorit, cerd ca a fost o petrecere pe cinste cu atatia copilasi.

Multumim pentru uarai. Noi am amanat petrecerea din cauza Ecaterinei care abia astazi incepe sa se simta mai bine, dar are o tuse...Si bineinteles ca n-am scapat sa nu iau si eu niste virusi, asa ca ma simt aiurea, ma dor toate oasele, gatul, etc. La fel si barbate-miu. Pana acum doar Peter este bine si speram sa nu ia ceva.
Si totusi i-am facut un tortulet, a incercat sa bage degetelul in lumanare si-a primit cadourile si ne-a facut si el un cadou, a reusit sa se ridice in picioruse fara sa se sprijine de nimic. Asa ca banuim ca intr-o luna probabil va incepe sa si mearga.

Sa aveti o zi buna in continuare, eu ma duc sa zac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI PETER,SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!
LA MULTI ANI TEODOR,PUI MIC SI DRAG!!!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare ,
Sunt si eu prin zona , macar acum sa fiu la zi cu cititul ca pe urma iar scrieti zeci de pagini de nu poate omul sase tina dupa voi.
Si eu ii dau zilic branza topit asa manance , nu lipseste niciodata , pt ca este innebunita dupa ea . Am incercat sa ii dau si branza proapspata dar nu voia , si a trebuit sa ii pun peste ea brnza topita sa simta gustul si asa a mancat . Eu ii mai dau si pateu cateodata , cremvusti in Ro a mancat bine , aici nu ii plac .
Si ciocolata ii place , dar nu ii dau ca are timp sa mance .
Pare ca incepe tratamentul asta homeopta sa isi faca efectul , a inceput sa pape ceva mai bine, dar acum ne apuca dermatita asta . Of se scarpina groaznic, o mai las umpic sa vad poate incept bilutele sa faca efect si daca nu o sa mergem iar la nenea ala sa o vada .
Asta seara megem la niste prieteni la o onomastica .
ma duc sa ma uit la un film .
Am vazut o gramada de poze cu Marco , la porumbei in centru si tuns . Ii sta fain .

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

http://www.sfaturimedicale.ro/stiri-medicale/stiri-medicale/copil-nascut-fara-creier-in-maternitatea-baia-mare.html saraca mama...
Cautam un articol pe net despre hematoame la cap si am dat de asta.
Nepotul meu de 4 ani, baiatul sorei mele a fost azi la sanius si a cazut foarte tare, defapt el nu s-a dat la o parte in timp ce alt copil cobora cu sania si l-a lovit in plin si a dat cu capul cine stie pe unde. A facut un cucui mare la frunte, deasupra ochiului. Asta era pe la ora 13..a dormit de amiaza si cand s-a trezit a inceput sa vomite si are o stare de somnolentza..., sper sa nu fie vreun hematom pe creier
Acum a plecat sotul meu la spital cu sora-mea sa vada ce are. Cred ca o sa ii faca si un CT. Si cumnatul meu a ramas acasa cu 15 copii ca nepoata-mea isi tine ziua de nastere.
Si noi vroiam sa mergem la cineva in vizita azi ...
Sper sa fie bine..si sa nu aibe nimic nepotul meu. Imediat o sa merg si eu cu Dani sa mai ajut pe acolo...Of of..
Ma plang si eu pe aici ca nu aveam cui spune.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA imi pare rau,sper sa fie ok,sa ne ti la curent!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca sa speram ca e bine. sa ne anunti cum afli ceva.
Ana ma bucur ca mananca mai bine Clara. S[per sa scapati de dermatita aia cat mai repede.
Cremvustii din Ro sunt mai buni si mai gustosi decat cei de la voi, normal ca-i papa.
Diana sper sa se insanatoseasca Ecaterina si voi cat mai repede, sa nu ia si peter si sa faceti party-ul odata, ca vrem poze.

Noi nu am iesit azi, astept sa i se termine un film lui Clau si pe urma fug pana la Metro/selgros sa iau pampersi, apa si lapte.

Marco e la a 2-a banana pe ziua de azi. Cum le vede cum imi cere.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, Doamne ajuta sa fie bine cu nepotelul tau, sa nu aiba nimic grav. Of, saracutul de el!
Exact de ce-mi este frica cel mai tare, lovituri la cap...

Puiul meu doarme. Azi am fost afara putin. Il astept sa se trezeasca, il imbrac, ne suim in masina si mergem sa-l "recuperam" pe tati de la niste prieteni, in afara judetului, unde s-a dus singur, Razvan era pe adormite...
Va spun toate astea fiindca... este primul meu drum cu Razvan in spate in carseat, pe intuneric, in afara judetului. O sa ma gandesc la Bee si sper sa ajung cu bine si sa ne si intoarcem la fel.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput