Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
Dana ti-ai montat calculatorul?
Cum a iesit mobila?
Fiu-mio a invatat sa se urce in scaunul de masa
. Tre sa fiu cu ochii pe el.
L-am filmat, sper sa se ataseze mai repede.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
irinadum spune:
Ete ca intru si eu o data la juma' de an pe messenger , pe net si nimeni nu vrea sa vb cu mine
...asa ca ma duc sa ma joc cu fiimiu care striga "mami " de juma' de ora.
Ce fete rele sunteti!
Giova spune:
Irino ti-ai gasit si tu cand sa intri, in weekend cand bate vantul pe aici.
Ce face Mario? Ti-ai luat comp.?
In filmulete Marco (2), am pus un filmat si 2 poze, cum se urca in Polly.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
Am uitat 
LA MULTI ANI PETER!
CE DE LINISTE P-ACI ... NOROC CU IRINA 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
asteryaro spune:
LA MULTI ANISORI, PETER!!! Sa cresti mare si sanatos!!!
Sa va spun si voua: de ceva timp, Razvan se cere efectiv in pat, atunci cand este vremea de somn, fie ca-i somn de pranz (de la 11 pana pe la 13) fie cel de dupa amiaza, fie cel de seara.
Asa, pana aici ok.
Azi, la 14.50, il pun in patutul lui, sa facem cucu-bau. Si ce credeti? S-a aruncat pe suzy, si-a infiletat-o bine, s-a pus pe burtica, cu capul pe Chitz cu care doarme de obicei si... somn in 30 de secunde. Am crezut ca glumeste, dar mi-am dat seama ca nu avea cum, mititelul.
Ce tinut in brate?? Ce leganat?? NImic frate, se treage si se impinge de la mine din brate spre patutul lui... si zau ca mi-ar fi drag ca pe vremuri, cand il mai leganam pe pernuta, pe picioare... frumos mai era, il luam ca pe o valiza adormita si-l puneam incet in patut...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
monica70 spune:
ASTERY cred ca o multime te invidiaza acum ![]()
Diana cand ii e somn rau,pune capul pe coltzar saui pe pat,asa intr-o parte,sau mana pe obraz si face "naaaaa" de la "nani".Dar tot se mai invarte prin casa mergand impleticit.Cateodata,rar,cam de 3-4 ori max pe sapatamana ,dupa o faza din asta sta cum o pui in bouncer (tot acolo o culcam) si adoarme instant,altadata sta si o ora linistita cu ochii deschisi in el si nu adoarme,iar cel mai grav e cand nu vrea sa stea deloc,se ridica ,iar daca vrei sa o obligi sa stea,zbiaraaaaa 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Denisam spune:
LA MULTZI ANI PETER! SA FII SANATOS,VOIOS SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTZILOR!
Denisa
Denisa
17+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Astery ce copil bun si cuminte ai. sa-l
tot pe frumos.
Trebuie sa-i faci o surioara, ca merita.
Mi-a adormit si mie Marco acum 10 min. e record de ceva vreme.
S-a cam fatait in patut, tat-su' era langa el se uita la tv si panan la urma a muscat-o si doarme.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
Biancas spune:

Am aparut si eu prin zona...a mai trecut un examen si mai am 3 inca. 2 sapt asta si unul vinerea viitoare si gata,
. Sunt foarte obosita...si simt ca sunt cu nervii la pamant.Azi am fost si la ziua la sora-mea si la nepoata-mea si sunt obosita de numa.
Acina l-am vazut pe Andrei...ce motz intresant are ![]()

Cristina, super ca Razvan se cere la somn...numai sa il si tzina.
Moni...pacat de broasca aia
..sotul meu demonta toate masinile cand era mic sa vada ce au inauntru si sa il vada pe pilot
,spargea pahare de cristal in scaun ca ii placea cum suna, si tragea la tinta in usile de la dulap (asta cand a mai crescut putin)
.Apropo Moni...vad ca zici ca Dia mananca bine in ultimul timp...mai ia Vi-sol?? Daca da atunci e de inteles ca Vi-solul face pofta de mancare. Daca nu...nush, oricum e bine..
Giova, astept pozele cu Marcolino frezat
.Eu as vrea sa nu il mai tund pe Dani pana la vara dar nu stiu daca o sa ma rabd pt ca ii sta mai bine tuns si aranjat decat cu parul mare.
Mirela, March, sper ca Dani si Ioana sa se faca bine repede
De 2 nopti Dani ma trezeste la 5 si nu adorme decat daca bea 150 ceai
. Sper sa se dezvetze de obiceiul asta prost
.Se trezeste dupa aceea pe la 8 ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic la 5
Cu mancatul stam bine, cu kg nu stiu dar tot bine...nu cred ca are mai mult de 10.500
...la mers vad ca pe zi ce trece merge tot mai bine si mai mult, vorbeste pe limba lui, mama si tata sunt cuvinte foarteeee rareeeeeeeeee, in special mama
.Prefera sa arate cu degetul sau sa ma traga de haine cand vrea ceva
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
Bianca sa speram ca nu se obisnuieste si Dani asa, ca tare nasol e.
Marco s-a trezit de 4 ori pana acum, l-am tot mangaiat dar deschidesa ochii sa vada daca sunt acolo
.
Mi-a mai zis cineva azi ca pe la varsta asta le este frica de singuratate, si de aceea se manifesta asa. Cica trebuie sa fiu ferma. Pai cat de ferma pot fi daca il las sa planga si 30 min. si tot nu inceteaza, nu adoarme, chiar daca e mort de somn
.
Am pus pozele la POZE MARCO, la semnatura.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra