Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:

LINISTEA DE WE? 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:

Noi am fost plecati, acum am venit.
Cum tati a lucrat pana la ora 15, noi am cautat perdele si le-am dat la facut.
Pe urma ne-am distrat la Mall, ne-am TUNS toti 3, Marco e un dulce cu noua freza si a stat super cuminte. S-au mirat aia de el.
Mi-am luat o carte de citit, si mi-a picat privirea iar spre cartile pt. copii. Tot zic ca-i cumpar si nu sunt hotarata cu care sa incep.
Merg sa-i dau papica la spiridus si poate reusesc sa pun niste poze sa-mi vedeti copilul. Numai suzeta ne mai aduce aminte de bebelusie....
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
DANIELA cum mai e Ioana? Sper ca ok!
Acum v-ati dat seama de ce papa Diana mai bine,pentru ca nu bea decat putin lapte ... max 5-600 ml asta in zilele super bune,in rest 300-400 ml pe zi,sau mai deloc,ca zilele astea.
Azi a baut totusi un bibe de 150 ml,mai inainte.In schimb mananca precum un lup.
E super maraita de la dinti,supravietuim cu nurofen ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Giova spune:
Pana se raceste grisul am zis sa mai intru putin.
Silvi ce fain ca la voi ninge. la noi a plouat toata ziua. Sper sa ajunga ai tai la Cluj.
Moni, Silvi si eu fac la fel cu Marco. Imi tot arata cu degetul si zice che, la ceva ce-i trebuie. Nu-i dau imediat, dar nicio sansa sa-mi zica la ce se refera. Dar nu vreau sa-i dau imediat ce-mi cere , ci tot repetam cuvantul respactiv, caci asa se invata si nu mai vorbeste. Am auzit de multe cazuri asemanatoare.
March o saraca Ioana, te cred si eu ca a mancat, daca nu a baut de aseara laptic, ci putin ceai. Sper sa fie mai bine. sa ne mai zici cum e.
Ana_m ma bucur ca Clara re mai bine.
de la noi.
Acina am vazut pozele. Tu zambareata ca de obicei, iar Andrei un dulce, mai ales cu motul ala
.
Moni pai bine ca papa mancare, chiar daca nu mai bea lapte.Ii dai iaurt, branzicas si compenseaza.
Bai dar fata ta strica tot? cat a supravietuit broscuta?
Fiu-mio inca nu are apucaturi dintr-astea, el e la faza cu scosul bateriilor. va urma...sunt convinsa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
doina_laila spune:
LA MULTI ANI, PETER!
SA AI PARTE DE SANATATE, NOROC SI SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)
doina_laila spune:
Azi am avut mare petrecere in familie. L-am sarbatorit pe Theodor, desi maine este ziua lui.
Totul a fost foarte frumos, ne-am simtit minunat. Theodor a ales foarfeca, cheile de masina si o iconita. Maine sper sa va dau mai multe detalii.
Referitor la cadoul pentru Mariuca, eu optez pentru carticica si restul de banuti in plic.
Sa auzim de bine!
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si
Theodor (4 februarie 2006)
monica70 spune:
GIO pai acum a mancat si cascaval si branza topita.
De distrus e experta; trantese cu ele pe jos cu putere si satisfactie,trage,desface,demonteaza ... are putere nu gluma,chit ca e piticoata.Imi amintesc cum zicea Anda ca e numai fibra ... cica e musculoasa ,chit ca e slabutza. La cat umbla acum si la cat a dat din picioare si maini cand era bebe mic,sigur are ceva muschi ![]()
Acum tocmai ne-am
la greu : imi scoate cartile de conta si le arunca pe jos,eu le pun,ea le scoate si tot asa ... degeaba i-am dat la fund,sau peste manutza,progresiv si tot mai tare
ca efectiv imi rade in nas
Acum mai are un stil: se inchide in dormitor si devasteaza dulapul ei cu haine.Dar cum ziceam,nu inainte de a inchide usa la camera
Probabil in ideea ca o lasam in pace.
MONI
de
marchplayer spune:
Noi facem binee. dupa o prima parte a zilei in care Ioana a fost somnoroasa acum este suuper activa dar cam maraita. acum chiar ca dau si eu vina pe ceva maselute sau dintisori, nu i-am dat nurofen ca imi este frica sa nu strice ce construim cu greu. A papat la greu azi, incredibil de multa supa, piept de pui frip, branzica si banana, mar si biscuiti, plus vreo 600 ml de ceai cu saruri de rehidratare. Enorm..dar explicabil deoarece lapte ioc iar ea era obisnuita cu cca 800ml.
moni demolatoare este Diana. noi inca n-am stricat multe jucarii, mai multe stricate de mine decat de ioana![]()
Giova imi place tare mult mall-ul din timisoara, l-am vazut si eu la tv. Cred ca ti-ai luat ceva perdele faine. Abia astept sa vad poze cu tunsulici desi eu l-as prefera cu plete![]()
Doina te asteptam cu detalii si poze de la petrecere.
Mirela si tie iti este greu cu dani, mai incearca odata cum au zis fetele, mai iontai ca obiect de joaca, eu stiu...poate merge. Eu va doresc sa reusiti si sa scape Dani de haraiala si tuse si muci.
teolinda tu intri faci gargara si o tulesti. Nicolas ce mai face?
Eu va pupic pe toate si ma retrag la baita si apoi la culcarica. Noapte buna tuturor
daniela
14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Giova spune:
Peter!!!
Multa sanatate si fericire, iar parintiilor numai bucurii sa aduci.
March ma bucur ca e mai bine Ioana. saracuta de ea, sper sa-si revina cat mai repede si sa nu vina inca durerile dintisorilor.
Marco trebuia putin aranjat, ca nu avea nici un Dumnezeu parul lui. Ii va creste iar, daca era cret il lasam lung, dar asa....
Doina ma bucur ca v-ati distrat frumos. asteptam poze.
Poze nu pot pune inca, le-a facut Clau cu tel., ca ap. merge ca
. Pana nu vine din oras nici o sansa. Sper sa intre pe la birou sa-si aduca cablul de descarcat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
dana_ene spune:

PETER
Petrecere frumoasa, cadouri multe si o zi PERFECTA !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003