Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 20
maraki spune:
Buna seara,
La multi ani Peter 

Sa cresti mare puiule si sa fii fericit si sanatos 
Am intrat si eu putin ca astept sa termin un cd de tras, astazi am cumparat un DVD care poate citi si filmele in format avi 
Moni nu am mai mancat pana acum paine cum spui tu cu ou, nici nu stiam ca se face asa....am vazut la greci ca puneau feliile in lapte dupa care ou si tigaie.Angelo este bine, face singur 2-3 pasi dar nu consider ca merge, mai avem....intru maine si scriu ca lumea ca acum e cam tarziu si trebuie sa recuperez din somn ca iar ma scol la 5.00 
Pupici la bebelini!!!
Teolinda.... ca mi-am amintit, cred ca familia Mariei nu are asa posibilitati ca sa nu-i lipseasca nimic bebelinei.Aici se dau cadouri in bani sau carduri de la anumite magazine de unde poti cumpara ce vrei tu . Pupicei la baiat, tare frumos este si mi.a placut poza de la ziua lui Tibi 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Biancas spune:
Giova, am observat si eu la Dani o schimbare, mai nou face figuri la somn..merg de cate 2-3 ori la el pana se culca
. Inainte ii bagam suzeta si somn de voie. Acum s-a invatzat prost, se ridica in picioare si nu se mai pune si daca merg la el se pune dar numai dupa ce ii dau ceai.
Si eu daca l-as lasa sa planga ar plange mult si bine...
.Sa speram ca e trecator. In seara asta am mers de 2 ori la el sa il pun jos si a treia oara am strigat la el sa faca nani si s-a pus repede pe burta si s-a culcat.Dupa ce am strigat s-a calmat. Poate e buna metoda si o sa o aplic si pe viitor ca s-a facut tare smecher. Maica-mea nu a putut azi sa il culce in patutzul lui ca nu a vrut cica
.Cand am venit de la examen l-am gasit dormid in patul nostru. S-a uitat la tv si a adormit si nu l-a mai mutat.Arata tare bine Marco asha tuns, arata mult mai matur 

Maraki...cum adica nu ai mancat paine in ou???...Maraki, eu nu stiam ca Angelo nu umbla inca...ma mir...acum ca te aud...am mai auzit ca Mirela zicea ca Dani nu umbla inca dar nu am zis nimic...Ciudat...defapt sunt destui copii care umbla dupa 1...
Si Angelo e asha de inalt si de bine facut si ma mira faptul ca nu umbla...
Felicitari atunci pentru primii pasi...

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Eu ma gandeam sa ii luam Mariei o tricicleta dinaia cu maner,in forma de animal in fatza cu lumini si sunete, cine iasa cu ea la plimbare o foloseste aia in loc de carucior. La noi in oras e pana in 150 Ron .In caz ca cumva are, se poate vorbii la magazinul de unde se cumpara sa o returneze si sa isi aleaga alceva de banii aia.
Sincer ideea cu cartea nu mi se pare prea buna,adica bine cartea e ceva ce ii ramane amintire, DAR nu e un cadou potrivit cu care sa mergi la ziua unui copil de 1 an
.Mai bine carte decat jucarii, dar oricum cartea o va folosii peste ani de zile....
Face-ti cum vreti, mi-am spus si eu pararea ca pana acum nu am zis nimic. Si sunt si eu pt restul banilor in plic. Un copil oricand are nevoie de ceva, inclusiv scutece si lapte, si daca nu...ii foloseste familia cum crede de cuvintza, noi ne-am facut datoria, sau mai bine zis am facut un gest frumos, nu cred ca ar trebui sa ne intereseze pe ce ii cheltuie.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Apropo...ca eu sunt mai noua si poate nu am fost pe faza...
Care a fost primul copil din secta care a umblat?Oricum...aici sunt copii si din decembrie si din ianuarie si din februarie...dar intreb si eu ca fapt divers. Cred ca mai bine ar fi sa spunem la cate luni a umblat fiecare...si care e primul care a umblat din secta...ca ultimul o sa aflam...in curand...
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
Biancas spune:
Vad ca am ajuns sa vorbesc singura ca papagalul
...mai bine merg la somn
Aveam si eu chef de vorba dar merg sa ma pun in pat.
Noapte buna tutror.

Ali..ma gandeam ca intrii ca e ora 12 si tu cam asha intrii
, noaptea ca bufnitzele
, si Irina la fel ca cica nu poate scrie de Sabina![]()

.Moni cred ca face conta sau

Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
szaboali spune:
Bianca 
![]()
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
monica70 spune:
Hello
tot am zis ca ma culc,dar am mai citit prin zona si pe urma s-a trezit Diana si am stat langa ea un pic pana a atipit la loc.In seara asta a mai baut un bibe de 150 ml si acum inca vreo 50 ml !
BIANCA bine ca ai mai scapta de unul,inc aun pic si gata! Sa stii ca l-am intrebat pe Ghitza de VI-SOL cica i-a dat dar aiurea,cand isi amintea
,totusi zice ca de cateva zile i-a dat zilnic,deci o fi si asta??? Oricum e pe terminate ... Daca ii dadea zilnic era terminat de muult!
MARAKI sa stii ca si la soacra-mea am vazut ca punea in ou si lapte sa il mai inmulteasca presupun,ca era cam zgarcita cu ouale (desi avea tot timpul cu oua pe care le vindea
,tineau gaini pe vremea aia) Dar e o idee buna mai ales daca e painea uscata rau si ai oua putine ![]()
Si eu m-am gandit la ideea cu tricicleta aia,la noi in oras e plin de ele,probabil ca si eu ii iau una Dianei mai la primavara. Ar merge o carte din aia,o tricicleta si restul de bani in plic,sa impacam si capra si varza ![]()
Pusi si noapte buna,am fugit la nani!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Giova spune:
Maraki si la noi in Ardeal se mananca paine in ou. si ce buna e cu ceai, cum a zis Moni
.
Felicitari pt. primii pasi lui Angelo!!!
Bianca mi s-a trezit
, pt. mine cand vine ora de culcare e un cosmar. Nu stiu ce sa mai fac. e cu tat-su in dormitor, dar cine stie cand adoarme.
Primul baiat care a mers a fost mario, pe urma Anastasia, pe urma marco- dar cica nu se pune, ca nu am pus filmate
, si pe cuvant nu se crede aici.
va
si ma duc si eu la el sa vedem ce reusesc sa fac.
noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
monica70 spune:
GIOVA 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
szaboali spune:
La multi anisori PETER
sa cresti mare si sanatos.
Am pus si eu 4 pozici de astazi cum am fost afara la zapada
...www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20070203&ctime=144749" target="_blank">aici
DOAMNE CUM AM SCRIS MESAJUL...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei