Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 15
szaboali spune:
Monica
...noapte buna.
Am uitat sa va spun ca de astazi Iarina a papat la te de magazin MILLI albastru si a papat mai mult decat formula
Mai sunteti careva in zona sau am ramas numai eu.....?????????
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
miraklucker spune:
da moni, poate o punem de o intalneala. Ce m-as bucura. deja visez si cat mai e pana in iunie
.
.....sa nu ma intrebati ce fac
.
Maine mergem sa vedem un apart in orasul unde lucrez. Am cautat pe harta strada, de fapt strazile de la mai multe apart care as vrea sa le vad. al meu sot ma dispera, nu are timp sa sune, asta nu e bun, asta e prea mic, alalalt e prea scump,
de ce sa mai pierdem vremea sa le vedem. Dar noi trebuia sa plecam luna asta din apart asta, am mai lungit-o o luna dar la sfasitul lui martie zburam afara
.
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
szaboali spune:
Mai fetelor eu nu stiu ce sa zic dar la fata mea nu ii mai ajunge patutul,face ture in somn prin patut dintr-un capat in celalalt si cand nu mai are loc se trezeste
apoi adoarme repede ca o pun iar mai la un capat si pana ajunge la celalalt trec vreo 15 munite si tot asa
.
Ai vostri fac atata miscare in somn?
Merg si eu la o
poate mai scrieti careva cate ceva...
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
miraklucker spune:
Giova, diana tre sa plece in Franta pe cand venim noi, sa elibereze apartamentul
....ca ei deocamdata sunt pe drumuri
, se muta la mine luna asta ca si l-au vandut a lor, sa-si termine casa.
Nu, nu mi-a spus ca v-ati intalnit.
..
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
Ali si Marco se mai invarte in patut, dar inca are loc.
Mira stiu ca si-au vandut apartamentul, eu o credeam in Franta si cand colo...vine la intalnire
.
Ce pacat....ca e plecata in iunie.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Giova spune:
Mira sper sa gasiti ap. care va place din toate punctele de vedere.
merg si eu la un dus si la
.
pe maine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
anasol spune:
si dav patruleaza la greu noaptea prin somn si se foieste,asa e agitat de cand l-am nascut.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
szaboali spune:
No bine ca nu e Iarina singura plimbareata in somn
.
Anasol
nu e agitat e aspru
ali
anasol spune:
mirela- nu l-am mai dus pe dav la gradi de 2 zile ca mi-a zis mami ca au avut un caz de scarlatina ,asa ca stam cumintei acasa
fetelor,io merg la nani,weekend placut va doresc si o noapte linistita!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Ana_m spune:
Salutare ,
Clara e ceva mai bine cu diareea, desi azi a avut inca 4 scaune pe zi. a inceput sa pape ceva mai bine
, acum sa nu va inchipuiti caci papa ca Diana a lu Moni , nici vorba, nici 200 de grame, poate 100 la o masa din ce deduc eu ca imi descrie soacar mea ca mananca, dar totusi e ceva.
Primele 2 zile la noul sevici le-am petrecut bine , in sensul ca m-am cam plictisit ca nu aveam inca nimic de facut . Sunt doar eu cu sotu int-unm birou, mai vine unul asa din cand in cand cate 5 min . Sefu meu direct e de moment barbatu-miu ![]()
. Nu ma lasa sa intru pe net
. Dar eu tot intru dar de pe compu lui
.
Mirela, nu am apucat sa iti scriu si vad ca si i-ai luat aparta de aerosolo. Fiica-mea nu l-a suportat de nici o culoare. L-a spital cand am fost i-a pus doctorita si mi-a facut copilul o criza de plansete de a trebuit sa o tin si eu si barbatu-miu ca tot se zbatea si in final i-am scos-o ca nu se putea. A cam facut doctora aia mutre , ca zicea ca toti copii suporta
, numai ea nu . Asa ca te cred , si ai mai dat si o caruta de bai pe aparat 
La multi ani tuturor sarbatoritilor si cate un pupic la toti spiridusii 
Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos