Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Anasol, eu zic ca mai bine mergi la dermatolog, decit sa dai bani pe ceva si sa nu ti se potriveasca.
Eu asa am facut cind am avut probleme. Mi-a dat intii un unguent si dupa aia am inceput sa folosesc samponul recomndata de ea. Si totul a fost ok.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica pai mi-a placut aia in care "impatura" bluza era serioasa tare
Irinutza felicitari sabinutei
Anasol eu nu te pot ajuta ca nu am avut asa ceva...faza cea mai tare a fost ca am citit de 3 ori "stalp" in loc de "scalp" oboseala bat-o vina

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Sunt vreo doua zile de cind a inceput si sabi sa spuna cite ceva: tea-tea (adica tata ), dai-dai cind vrea sa-i dau ceva, si ai-de (banuiesc ca inseamna haide ).

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

irina-ai fost la roderma?io acolo merg dar am o lene ,e asa departe de mine si tre programare cu vreo 2 sapt inainte la madam zbrancaof,c crema ti-a dat?preparata in laborat?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Da mai ,lucrez acasa La 12 vine ala cu PC sa imi reinstaleze WIn pe hardul cu conta si voiam sa termin ceva ,sa pot valida ,ca pe urma sa le transfer ... aiurea c an-am facut nimic,iar dimineatza,parca vad ca pana la 11 nu ma scol din pat Adica sper

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Monica tii iar situatii? Noi in 20 mergem la vaccinul de 1 an si apoi iti spun si eu cate kg are Iarina ca sincer nu am idee...ca nu am cantarit-o de un secol daca fata nu vrea sa stea

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj

Mergi la inceput

ALI pai daca as pune toate pozele ce le am cu ea cred ca te-ai strica de ras ... Mutre de mutre ... Pozitii de pozitii ... Numa cat cuprinde ... incruntaturi etc.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Monica asa am si eu si tot selectez care sunt mai decente sa le pun ...Lasa bine ca le vedem noi sexoase

ali

Mergi la inceput

Am facut azi cateva cum ma cauta la buric dar le-am sters direct din aparat ...
Gata,plec la nani,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mi-o adormit si fiu-mio de 30 min.
A adormit si tat-su', eu am intrat sa vad ce mai faceti.

Mira cum sa nu ne intalnim, vine si diana cu printesele. Nu ti-a zis ca am iesit?
Traian...nu prea stam pe-acolo. Dar nu-i bai. va fi cald si frumos...deci Botanicul ne asteapta .
Bai si am uitat sa-i zic lui Ingrid cine e Diana. ca a fost si ea cu noi, acum 2 sapt. cand am iesit. Of cap sec ce sunt.
Moni tu chiar vrei sa acaparezi tot forumul . Lasa fetele sa mai intre si pe la Cenad, nu numai Arad.sa le mai vada si altii, nu numai tu.
Oricum Anda mi-e datoare si cica in vara pe la noi trece.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput