Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 16
anasol spune:
alooooooooooooo,neatza,trezireaaaaaaaaa ,ca suntem pe pag 2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Buna dimineatza ,Diana s-a trezit pe la 9,asa ca si noi.I-am facut laptic - a luat o gura si nu mai vrea 
Eu am gasit o felie de paine cu ou de aseara si am adus-o la PC sa rontai un pic,sa nu stau cu stomacul gol ,dar vezi sa nu pot s-o mananc
Deja a infulecat-o Diana pe trei sferturi,abia am apucat sa musc oleaq de coaja
Si nu mai am decat paine prea moale acasa , ca as mai face o tura. Acum sa vad ce sa ma pun as pap altceva ... dar eu din asta aveam chef
Presimt ca si pe viitor o sa ne
pe ciocolata 
ANA ma bucur ca e mai bine Clara ...
Ia trage-i tu o
la sefu' ala
Sper ca de acum o sa poti intra mai des 

Maaai ce idioata-s
Mi-a adus acum Ghitza un sandwis cu sunca si castraveti si m-a pus naiba sa iau in mana o felie de castravete (crud),m-a vazut Diana ... si a intins mana dupa el,dar inainte de asta a scuipat repede din gura painea pe jos
Acum vad ca rontzaie pe el
Eu aveam de gand sa o prostesc cumva sa bea lapte dupa painea aia cu ou,acum ce fac? Lpte dupa castravete???
Dar oricum nu cred ca o sa vrea...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
INCEPUT PROMITATOR DE ZI: 

http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070203&ctime=110719
Noroc ca a vazut-o Ghitza cu ce se ocupa 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Maaai asta acu ma supara,acu ma bucura 
Eu scriam si n-am bagat-o in seama ca ma trage de pantaloni si ca bodoganeste "pa pa pa" pe acolo,am crezut ca vrea iar in bratze si cand m-am uitat mai atent ea se intindea catre farfuria mea cu sandwisul ala si cerea de fapt "papa" !!! Si papa n-a cerut niciodata asa,desi cand vorbim de papa stia ce e si fugea catre bucatarie,sau facea din buze!
Deci inca odata SILVI ,au dreptate aia care au scris chestia aia! De acum o sa incep s n-o mai bag in seama prea tare,pana nu zice ea "papa" "apa" "mama" si asa mai departe ...
Gata,trec pe hardul cu conta sa rezolv ceva,ca la 12 e tipu aci.Cred ca pana se reinstaleza WIN o sa ma aleg si cu un masaj 
MONI
de
irinatunza spune:
Neata!
Cind va aud cu bebei care se trezesc la 9.... imi vine sa
.
A mea copila se trezeste la 7 
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Moni , mi-ai facut pofta de piine cu ou.
Auzi la ea, masaj. Bravo ! Si cine iti face masajul ? Tipu cu calc ?
poze Sabina
irinatunza spune:
Ali, tu ziceai de Iarina ca se plimba toata noaptea prin patut. Asa e si Sabina, ca s-o citez pe Moni, "somnabulo-plimbareata" . Asa ca stai linistita, probabil ca asa se simt ei bine.
Noi insa mai putin.
poze Sabina
irinatunza spune:
Janina, pe unde esti ? Ai promis ca ne povestesti ce ai facut in France !
poze Sabina
ralirali spune:
Salutare gagici,
Eu ma pregatesc sa ma duc la "nunta", cum ii zic eu, mamei mele. Face o slujba sa nu mai stea in "pacat" cu tipul cu care sta.
Moni, m-am dus eu cu strumfa intr-o zi la Metro, ca acolo e loc de relaxare pentru ea si i-am luat caurcior, dar ea e mai inalta decat manerul ala si nu il poate plimba ca i se ridica in doua roit, deci nu prea am avut succes cu el.
Silvi, si eu sunt mult dupa fundul ei si ii explic toate alea, si cred ca aici gresesc, nu o incurajez suficient sa fie idnependenta ,desi eu fac tot posbilul si nu imi prea iese. Si mama vorbeste toata ziua cu ea, uneori rad ca o doare gura cand pleaca e la noi, dar cred ca la ea e experienta celorlalti 4 nepoti crescuti si a invatamantului.
Mai, fiica-mea o e shmeckera in toata regula. nu vrea niciodata sa imi aduca ce o rog, doar ii duce lui tati si azi de ex o intrebam unde e telefonul meu sa il sun pe tati, a facut stanga imprejur si mi-a adus telefonul. Alta data cautam eu sticla de ceai sa plecam la plimbare si ea s-a dus glont intre jucarii si mi-a adus-o. De vorbit nu ne prea laudam, majoritatea sunt ta si ma, mai zice ba la baubau si bav la bravo, arata un deget cand o intreb cati ani are si canta de zor. Cel mai clar zice Nea, care e mama (asa o strigam toti) si 'neam" cand vrea papa sau ceai. mai zice aae cand arde si sufla si "au" la cea mai mica atigere. Cea mai mortala e cum fluiera cand se joaca singura sau cand face ture prin casa. Se alinta la greu, da capul intr-o parte si iubeste toate jucariile, le strage in brate si le pupa. Pe mine ma pupa cand nu are chef de somn sau cand ma loveste si ma prefac ca ma doare.
V-am pupat, o sambata frumoasa va doresc.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
anymony spune:
Vorbeati de banii pentru Mariuca...si eu zic ca bani e cel mai bine in plic. sa-i foloseasca ei cum cred.si ceva simbolic pentru Maria- cartea ar fi ok.
Gio, multa lume am auzit ca ar vrea farmacie-chiar si ne-farmacisti.Dar sa stii ca se merita-decit sa lucri pt altcineva....
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina