Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
ziggy spune:
Donia,merci pentru avertizare. Chiar nu m-am gandit ca-i pot face rau. Voi fi mai atenta.
Calin a fost racit, i s-a administrat antibiotic si dupa ce am terminat antibioticul au inceput crize puternice de dureri de burtica. Eu pentru colici i-am dat de pe la doua saptamani Sab simplex si Bonnisan. Il alimentez exclusiv la san. De marti seara nu ne mai intelegem deloc. Tot timpul este agitat, nu mai doarme ziua mai mult de o ora adunat, plange aproape tot timpul iar noaptea in somn geme. Sa fie de la antibiotic? Ma gandeam sa ii dau Babycalm. Voi cum si cand i l-ati dat?
Calin (5.12.2006)
aka spune:
Ziggy ce antibiotic a avut Calin? 
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina
varsta Maria Cristina
a_deju spune:
dandusa... crina este SUPER!!! imi plac pozele de mor!! artsitice ![]()
pupici de la noi 
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
Yagmur spune:
Alexandra, ce rau imi pare... multa sanatate lui Marius. Lasa ca se face bine... 
Veronici, tare trista povestea... dar Rares e un flacau pe cinste.. 
Nici eu nu calc rufele. Nici nu cred ca as mai gasi timp...
Luca seara papa pe la 10 si dupa 4 ore imi da trezirea, dupa care intram in regimul ceas de 3 ore.. nu stiu cand are de gand sa-si scoata o masa... haplea mic ce este!!!
Dandusa , - nu am gasit timp sa ma mai uit la poze, sper ca diseara apuc
Bamboletta, pupici; Luca asteapta poze de la botez.. e tare nerabdator....
Eu fug la controlul de 6 sapt. Sper ca Luca sa fie cuminte cat sta cu vecina...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
Mirona spune:
salutare,
pe fuga sunt.
Veronici
pareri de rau pentru bebe pierdut. N-am cuvinte, zau asa.
Dandusa
-ici la ochioasa fotomodela. Si tie. 
Alex - aveti grija de el - tre regim acuma. Of of - imi pare rau.
A_deju - e gata analiza - azi primim raspunsul si sun pediatra - zic apoi si voua ce si cum.
Tema zilei: - daca mi se permite
Ce faceti daca bebe are ceva in ochi? - o geana, o scama, eventual ceva urdori si stau blocate pe iris?
Ma chinui de 2 zile sa-i scot o geana din ochisor. Ba cu servetel, ba cu degetul ... usurel sa nu o ranesc ... pana la urma am reusit ... dar era cat pe ce sa planga ... si acum e si putin rosie pe langa ochisorul cu pricina. 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
ingeras26a spune:
I-am cump lui bebe pt eritem fesier crema e la Klorane, speciala pt bb...este pe baza de galbenele, cu zinc. O sa va spun daca si-a facut efectul repede.
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
Miro, data viitoare incearca cu compresa sterila inmuiata bine in ser fiziologic. Mie asa mi-a spus pediatra.
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
luly spune:
Mda, minunea a tinut juma de ora ca pe urma Ela s-a trezit.
Dandusa ai o babuta ochiosaaaa! Sa-ti traiasca printesa ca e o scumpa. Asteptam cu nerabdare si urmatoarea colectie.
Te-am sunat azi de 2 ori pe fix, dar n-am insistat f. mult sa nu trezesc pe careva. Da' tot te prind eu (dc nu ti-ai schimbat cumva nr).
Ziggy s-ar putea sa aiba flora intestinala afectata de la antibiotic si de-aia sa-l doara burtica sau intr-adevar sa aiba colici. Scaunul i s-a modificat?
Fatima eu zic sa nu te alarmezi deocamdata dar sa tii sub observatie scaunul. Si eu imi faceam griji pt Ela ca ea facea apa chioara cu mucus(fara bobitele acelea care sunt normal sa apara in scaunul unui bb) si chiar ma gandeam sa consult si un pediatru ca nu mi se parea normal s-o las asa, dar pana la urma vad ca s-a reglat oarecum, adica nu mai face cu mucus dar scaunul e tot apa chioara insa de la 6-7 scaune pe zi am ajuns la 2-3. Debridatul nu stiu exact cat a ajutat-o pt ca a mai facut cu mucus inca aproape o sapt dupa ce am incetat sa-i mai dau.
Alexandra sanatate multa sotului. Asa tanar si cu ulcer!? Trebuie operat?
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze