Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa stiam eu ca nu te admir degeaba! eu calc numai atunci cand am nevoie de ceva, iar sotul isi calca singur ca e tare mofturos!! ce ma omoara pe mine e calcatul intr-o zi a unei masini de rufe. care rufe mai sunt si mititele!! dar cred ca voi incepe sa calc in reprize: azi un body, maine o salopeta

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

alexandra imi pare tare rai de sotul tau. eu am facut ulcer la 18 ani. s-a vindecat... fara tigari (eu n-am putut), fara alcool, fara cafea, cu regim. si cel mai important fara STRES! multa sanatate!!

Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

alex,imi pare tare rau de vestea pe care ne-o dai.nu e nimic de facut?

veronici,fara cuvinte.e de neinteles de ce se intampla in viata anumite lucruri

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

dia vazut poze oana, pare tare mareeee. in ce sta?? ca pare interesanta chestia aia, daqr nu pot sa imi dau seama ce e!!
veronici fara cuvinte!! multa sanatate lui Rares
bebe Daniel se sperie daca il duc la oglinda sau in cel mai fericit caz sta tareeee mirat!!

Poze Daniel

oana era in balansoar cred ca ii zice in romana... in fr. e transat si in engl. e bouncer ... ii place tare mult in el... si basculeaza la jucariile ale a de numa... acum e la faza ca nu mai da in ele, incearca sa le prinda, dar nu prea reuseste si se mai ener\veaza
insista cu oglinda, ca si Oabna statea tare mirata la inceput, acum ii zambeste si ii rade la fata din oglinda

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am aparut si noi

A fost f.frumos la botez doar ca Antonia nu a fost asa cuminte cand a luat-o nasul in brate a inceput cat o tinea gura a trebuit sa o iau eu sa o linistesc
cand a bagat-o in apa a bagat-o cu totul si a inghitit apa saracuta in rest a fost ok dupa s-a linistit
Apoi am fost la restaurant cu toata familia si nasii unde a stat f cuminte si a dormit in balansoar a fost o printesa in rochita au admirat-o toti
In curand o sa pun si poze

Saryta
Sofia
Ana-Nicole
Stephanie, Isabel
Stefania
Alin

Alexandra-imi pare rau pt sotul tau o sa vezi ca v-a fi bine

Dandusa-super Crinuta e o sa fie fotomodel

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

laura, eu rufele nu le calc deloc... si vad ca e ok... iar cu dormitul pe spate, eu pe Oana o culcam pe o parte si se intorcea ea pe spate de pe la 4-5 saptamani ... am incetat sa tot o pun pe o parte, daca ei ii place pe spate... si vreau sa-ti zic ca a regurgitat de nenumarate ori stand pe spate si nu s-a inecat niciodata ... pe burta o pun numai supravegheata, dar nu am sanse sa o culc asa, ca incepe sa dea din picioare si sa se ridice, deci nu cred ca va dormi prea curand pe burta, ca ea face gimnastica in pozitia aia!

dandusa
, mortala babutza... ce-mi place de ea ca-i asa ochioasa! frumusica foc! cat despre ingrasat, ce sa zic... de azi ma apuc de cura... gata, fara dulciuri de azi si ara paine! poate ma apuc si eu de montignac ... ofofofof

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

bambo, felicitari pt botez... si pune poze odata!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Fetelooooor s-a intamplat o minune! DORM AMANDOUA!!!!!
Va las ca ma duc sa mananc. Sper sa apuc sa revin pe urma.
Va puuup

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput

daca vreti sa va binedispuneti, uitati-va la astea :
http://www.youtube.com/watch?v=dcCZABr_G1k
http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&NR
eu am ras de numa'

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Donia, Maya nu se trezeste din somn noaptea sa pape, maraie putin ca, la 5-6 ore dupa ultima masa si ma trezesc si o pun la san. Suge intotdeauna de la ambii sani, daca adoarme (ziua) o trezesc, nu o las sa doarma la san. Suge cam 15 min la fiecare san, mai putin noaptea, can sta in general mai putin.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput