Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 30
Yagmur spune:
Danita... felicitari pentru botez. Poze?????
La Multi Ani! sarbatoritilor de azi
Cu intarziere, La Multi Ani! ANA MARIA de Roxana.c
Dolores, pupici
Laura, ce bine ca te-ai odihnit. Sint acesti bebelusi niste ingerasi.
Luca e un pic racit.. maine vine pediatra la noi. Stranuta si are mucisori. Nu stiu daca e bine sa mai ies azi cu el la plimbare. Sfaturi?
Maraie.. ma duc la el...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
dianocica spune:
neata
dmic a batut recordul azi. a dormit de la 12 la 5.
sunt asa odihnita...
laura si d isi mananca limba toata ziulica...sper ca nu e de rau...
aelitaa bb desfunda mai bine ca orice pompa. mulge te din celalalt si las-o pe ea la cel cu probleme
bebinuta 
ma duc sa ne jucam...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
fatima spune:
aelita..ai grija, daca se si inroseste sanul sau faci si febra, trebuie sa te duci neaparat la doctor, sa nu faci mastita!
..stiu ca fac bine compresele reci si masaj usor..in nici un caz dusuri calde..pune-o pe sofia mai mult la sanul respectiv..bebe e cea mai buna pompa..si pe viitor, ca sfat, nu te mai mulge suplimentar cu pompa..produci mai mult lapte decat trebuie, si se intampla asa..bebe isi regleaza singur cantitatea de laptic ce-i trebuie..pompa trebuie folosita doar in puseele de crestere, sau in cazul in care pleci si vrei sa lasi acasica in biberon..
eu sunt tare ingrijorata..tocmai ce ma linistisera fetele in legatura cu scaunele evei, spunandu-mi ca au avut si bebeii lor..si azi am gasit si cateva firisoare de sange pe pampers..asa ca..e serioasa treaba..asteptam pe tati, ca vine azi, si cred ca mergem la bucuresti..in ploiesti n-am incredere nici analize sa-i fac..off, mititica..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
desiree spune:
Neatza,
Fatima, imi pare rau pentru strumfita eva ca are probleme...sa mergi neaparat cu scaunu la analiza..si eu am dus azi o proba de urina !!! sa dea Dumnezeu sanatate bebeilor nostri !
apropos, mersi de meniuri..dar chiar poti manca bine cu regimu asta..mia trebuie doar sa il incep dar nu am nimic prin casa care sa poata fi mancat conform principiilor...asa ca m,ai astept cateva zile sa pot face ca lumea aprovizionarea !
aelita, nu e de glumit..si mie mi se umflase un san in spital si era ca o stanca si o asistenta mi-a zis ca am canalele infundate si trebuie muls neaparat! pune-o pe bebitza sa suga cat mai des si o sa fie bine !
dolores, super filmuletzu cu Davidutz e un vorbaretz! al meu gangureste numai cand vrea papa sau schimbat sau luat in brate, etc nu cand vreau eu !
fetelor, o intrebare: bebeii vostri tusesc asa ocazional? al meu cam o data pe zi tuseste ! ma gandesc ca daca nu e mai des poate se ineaca cu saliva sau i se usuca gatutzul ! voi ce ziceti, vi se intampla?e cazul sa ma impacientez?
mirona, hai sa ne spui cum fu singurica acasa !!! Kara e cuminte?
desiree si bebe Octavian 
pozici
RUXMAX spune:
As pune poze dar iar am pierdut parola si id -ul...
Al meu bebe e tare sensibil la piele, la fata e aspru, pe corp are bubite iar pe cap dermatita seboreica .E blond si e sensibil , mi-a zis pediatra ..dar asta nu ma incalzeste.
Ati avut asa ceva?
Ruxmax cu beeb Tudor ( n 8.12.06)
dianocica spune:
fatima imi pare rau tare ... sper ca e ceva minor...va tin pumnii...hai fugutza la spital
aelita eu am incercat de toate.ideea e ca teoretic, compresele reci desfunda si alea calde ajuta la secretie...toate au fucntionat la mine dar pe perioda f scurta... bb e cel mai tare...si nu ii mai da deloc din celalalt pana nu il desfunda pe asta. si tre sa te mulgi din ce in ce mai putin. nu poti sa opresti brusc ca o sa ti se infunde iar... iti tin pumnii ca stiu cat de nasol e... 
hai sa va povestesc ceva. eu le mai tot povestesc de voi si mamei si lui alex. lui mai de mult...normal... si azi ii zic mamei ca vreau sa intru sa vad cum se mai simte iubita lui d. ea czice: fotomodelul?zic nu.cum, nu crinutza? nu,nu ea e doar o prietena... si mama zice: aaa, asa e, timisoreanca, nu? am ramas masca. habar n aveam c a tinut minte atatea detalii mai ales ca nu i am zis doar de 2-3 fete... asta in conditiile in care alex nu stiu nimic...nici n o recunoaste pe oana daca nu are parul sculat...![]()
hai s o facem tema zilei pe aia cu ce progrese au mai facut bebeii vostrii
d sta mai toata ziua cu manutzele desfacute, rade cu zgomot dimineata si in somn si sta la pupat ceva de speriat...are preferinte clare la jucarii... si nu mai incape in caditza...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
Laura13 spune:
desiree si al meu tuseste de parca s-ar fi inecat cu saliva sau ceva de genul asta. eu inca nu mi-am facut probleme. nu tuseste des, asa ca.... analiza la urina? inca nu v-a infectia?
fatima imi pare tare rau ca iar aveti probleme cu scaunul. sa ne tii la curent! sanatate multa!
yagmur
. daca crezi ca e racit luca si poti sa eviti iesirea de azi eu zic sa stati in casa. decat sa raceasca mai tare mai bine pierde o zi de iesit, nu? sanatate multa multa si sa ne spui ce ti-a spus pediatra. si la farmacie.. trimite un vecin!![]()
aelita si eu stiu ca apa rece opreste din lactatie, asa ca nu cred ca sunt indicate dusurile calde. dar nu bag mana in foc. cert este ca daca te mulgi dupa ce suge bebita produci si mai mult lapte si nu rezolvi problema.
pupici, ca bebe doarme si ma duc si eu la TV.
cine deschide cap nou. de fapt poate canda imi trimite si mie cineva pm cu modul in care se deschide cap nou. ca eu sunt mai prostuta![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
dianocica spune:
desire si d tuseste de cateva ori pe zi. cand i se usuca guritza, cand se mai ineaca cu laptic venit inapoi sau cand o iau mucisorii in jos...
cateodata chiar nu ma prind...
ruxmax trimit pm
cine face capitol???va rugam....
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by Laura13
fetele... copii vostrii isi "mesteca" limba? ca al meu m-a disperat!! cand o sa-i creasca dintii o s-o faca ferfenita!!![]()
![]()
Ce imagine!
Al meu deocamdata si-o foloseste doar sa scoata saliva afara din gura, dar timpul nu-i pierdut...
a_deju, foarte frumos e montajul. Ai ales tu cantecul sau e unul singur disponibil?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
nu, sunt mai multe melodici, vreo 20 parca, dar asta e cea mai frumoasa :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic