Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

In primul rand La multi ani! tuturor sarbatoritilor de ieri si de azi.

Tema zilei de alaltaieri: Mai fetelor, eu am pozat-o pe Iulia goala ca e o dulcica
si le-am postat. Si in plus asta este singurul mod de a le arata prietenilor mei
de departe pozele cu Iulia. Si prietenii mei nu sunt pedofili
Tema zilei de ieri: ciorba de perisoare si mancarica de cartofi cu carnitza de porc.

Laura, si Iulia si-a descoperit miinile si se uita (crucish) la ele. Dar nu apuca inca cu ele.
Dorsilia, Yagmur, ce mari sunt bb-ii vostri. A mea are 5.65 kg si are 3 luni
Fatima, iti tin pumnii cu analizele. Sa ne tii la curent.
Veronici, felicitari. Ma bucur ca ai avut curaj sa ii vorbesti deschis soacrei. Nu-ti fa griji
ca se supara. Ii trece. Tu si sotul tau trebuie sa faceti tot ce e mai bine pt. puiul vostru.

Eu ieri m-am cantarit si am vazut ca am mai slabit 2 kg intr-o luna
Mai am 2 kg si imi revin la normal.
Si nu fac nici un efort.
Ba mai mult, am mancat atat de mult sambata ca mi-era frica sa ma urc pe cantar.

Trebuie sa plec. Nu am terminat de citit totul din urma. Revin.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi
Iulia - 3 noiembrie 2006 - http://picasaweb.google.com/angighita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Desire si Ada mai tuseste.
De obicei cand se ineaca cu laptic.
Referitor la tema de azi, Ada se schimba in fiecare zi(normal).
Ce am sesizat zilele astea: observa tot ce se misca, se intoarce dupa voci,trage de ursulica (jucarie care canta), il vrea in gura si se enerveaza ca nu reuseste;
O trage pe mama de par, cred ca voi ramane fara suvite, rade aproape tot timpul cand e treaza.
Noaptea si dimineata cand se trezeste le "povesteste catelusilor"(carusel muzical)si le rade.
E o scumpa fata mami.
Yagmur si Ada are mucisori aproape tot timpul, nu multi ca sa se inece si mai si stranuta, dar pediatra mi-a spus ca o pot scoate afara.
Fatima sanatate Evei
Miro incearca sa-i spui sa nu stea aproape de bebe, in nici un caz giugiuleala
Dianocica si eu m-m ingrasat 2 kgsi tocmai incepusem sa folosesc cateva perechi de pantaloni dinaintea sarcinii. Am o pofta nebuna de dulciuri.
[green]Dia_bi eu mi-am rugat prietenii sa vina daca vor inainte de baita, cat este inca mica Ada.

Soacra nu ma deranjeaza, sunt o fericita dupa cum vad aici, dar pe mine ma streseaza mama cateodata, e panicoasa rau si ma sperie si pe mine in loc sa ma ajute.

[green]Asiza sanatate maxima lui Denis , sigur va fi bine. Despre bubite nu prea stiu, asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau.

Eu folosesc gama Penaten: crema,gel dus..
Si servetele Nivea.

Bebinuta de Ada(30 nov)

poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,merci pt raspunsuri!!
am facut cum ati zis (dianocica),am scos cu pompa din celalat si am pus-o pe ea sa suga ,dupa ce am pus si dushul cu apa calda.si -.S-A RETRAS!!desi simt un pic durere acolo,semn ca se va mai face,pt ca pana acum s-a facut de doua ori .
fatima al meu imi zicea sa merg la doctor,dar eu cum nu ma duc la spital decat cu targa (cum am fost si la nastere,in ultimul moment), am zis ca ce sa imi faca doctorul? ca imi spune tot ce imi spun fetele
si,chiar,el ce mi-ar face ?ca sa stiu la ce ma stept.
eu am folosit pompa de la inceput,si pana acum nu s-.a infundat,ca am prea multlapte.am incercat sa nu scot mult,nu le-am golit niciodata,dar nu pot sta cu ele cimpoaie.ca la inceput am facut febra si le aveam umflate sipietroi si asa am rezolvat,cu comprese reci intre mulsuri,si calde inainte sa scot laptele,ca sa curga bine.
reci ca sa opresc laptele,iar calde sunt bune cand se infunda,sa curga lapotele bine.

mergi si tu cu fetita la medic,si spune.ne ce ti-a zis !

S.

Mergi la inceput