Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 29
marinelaf spune:
Rares maninca 90 ml la unele mese 120 la altele cind trece mai mult timp intre mese, ceai nu prea vrea dar ii dau Baby Drink.
aelita spune:
AM PUS POZE,LA ALBUMUL COMUN.
HELP!Mi se face ca un pietroi un san,intr-o parte,dureros.nu tot,doar intr.un loc,destul de mare.si nu maiiese lapte ca pana acum,de aruncam,abia am mai scos.am tinut dushul cu apa calda,am scos cu pompa...cateodata trece,dar apare iar.
ce sa fac??
acum i-am dat sa suga din el,si parca s-a mai retras "pietroiul " ala.din al doilea ea nu apuca sa suga.ce sa fac,sa scot cu pompa din celalat si sa o pun tot la asta sa suga data viitoare? poate e vreun canal care se infunda si ea desfunda mai bine decat pompa? sanul asta incepe sa se faca si ceva mai mare.va spuneam eu ca producea mai mult .
acs , sraluca ,LA MULTI ANI !!! FERICIRE !!!
EMMA de DANIDANI a implinit 3 luni .LA MULTI ANI!
ANDREI DANIEL de RADU.ANCA A IMPLINIT doua luni. LA MULTI ANI !
SORANA de CARLIEMA a implinit 2 luni . LA MULTI ANI !
CALIN IOAN de ZIGGY a implinit 2 luni . LA MULTI ANI !
ANA MARIA de Roxana.c,cu intarziere,LA MULTI ANI !
saryta,cu intarziere,LA MULTI ANI !
laura si eu vreau idei de mancare.
kokorino pai m-ai lasat de izbeliste! m-ai sedus si m-ai abandonat!
dia bi,Biencuta e superba!grasunica si are niste ochi frumosi !
dorsilia,200g nu e putin .a mea a luat 80 g acum doua sapt si nu m-am agitat,pt ca saptamana urmatoare a luat 350 g ,asa ca a recuperat.iau si ei odata mai mult,o data mai putin..
daca a mancat putin o zi,nu-i nimic,o sa manance a doua zi mai mult,daca il doare burtica e mai bine sa nu se umfle si mai rau.
daca face tare tare,atunci da-i supozitor,sa-l ajute.
dolores,doaaaamne cum gangureste Davidutu cu tine !!!! mai ales cand ii zici "mami te iubeste"!!e un scump !
ce grasunel s-a facut !
danita,felicitari pt botez!
S.
Donia spune:
quote:
Originally posted by dolores
cu un singur click...
sa dati volumul tare..e sub imagine
Minunat! Grozav e vorbaretul mic!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
quote:
Originally posted by Laura13
fetele... copii vostrii isi "mesteca" limba? ca al meu m-a disperat!! cand o sa-i creasca dintii o s-o faca ferfenita!!
Ce imagine!Al meu deocamdata si-o foloseste doar sa scoata saliva afara din gura, dar timpul nu-i pierdut...
a_deju, foarte frumos e montajul. Ai ales tu cantecul sau e unul singur disponibil?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dolores spune:
fatima iti multumesc mult pt PM.

aelita,doniamultumesc.e minunat,e ceva care iti da fiori,ii multumesc lui D-zeu pt acest sufletzel mic si scump.
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
bebinuta spune:
neata fetelor,
Donia -la voi cat e acum ceasul?
Dolores s-a trezit bebeul?
Ada mananca de ceva vreme dupa un scurt recital. A mancat pe la 4-5 si pe la 6 si ceva urla de burtica, a facut kk si apoi am vrut sa o culc, dar plangea ceva de genul marait, parca ma imlora sa-i dau de mancare. nu am rezistat si acum papa.
uneori am impresia ca felul acesta de plans e ceva de genul: ma---ma, ma-----ma. ma topesc de dragul ei atunci.
si voi aveti astfel pe maraici?
poze Ada
bebinuta spune:
a ramas sa mai scriu datele noastre:
Inform mama
numele meu -adriana
data nasterii: 29 oct 1978
nastere: cezariana
termen:40 s
inform bebe
fulgulet:Ada Natalia
data nasterii:30 nov 2006
greutate la nastere:3050 g
lungime:51 cm
scor APGAR 9
Acum speram ca am fost cuminti si meritam sa fim trecute in listuta.

Adriana si Ada
poze Ada
dolores spune:
da bebinuta..s-a trezit sau de cele mai multe ori dupa masa de dim...dupa ce adoarme,intruu pe forum si asa las toata ziua..sa-ti traiasca fetitza,sa fie sanatoasa
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Laura13 spune:
salutaru fetele!!
noi am dormit... cum nu am mai dormit decat nu aveam copil. de la 11 la 3, un pic l-am luat in brate, a dat vreo cateva partzuri, a adormit, s-a trezit la 5, papa, si apoi s-a trezit la 8. a fost super.
acum sta in balansoar si rontaie manuta!!
dorsillia 200 gr/sapt nu e deloc putin, e fix ca la carte!!! al meu a avut vreo 3 sapt consecutive cand a luat numai 100-130 gr si nu am trecut pe lapte praf. acum creste frumos, 200-250 gr/sapt, sunt tare fericita!
merg sa ii fac toaleta si sa papam.
o zi buna!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Laura13 spune:
dolores sa va traiasca vorbaretul!! si eu ma uit la el si nu imi vine sa cred ca pot iubi atat de mult! acesti copii sunt bucuria vietii noastre, corect?!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel