Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

fetele... copii vostrii isi "mesteca" limba? ca al meu m-a disperat!! cand o sa-i creasca dintii o s-o faca ferfenita!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Luly, verificat urechi, primul lucru ... n-are nika, slava domnului

Dorsilia, da, poti sa-i pui supozitor cu glicerina, dar taie-l in jumate pe lungime

Yagmur
, Luca tot se chinuie cu kk? Oana nu mai ere probleme de cand ii bag ceaiul in laptic.../ face zilnic, uneori chiar de 2 ori pe zi

Laura
, Fatima, si Oana si-a decoperit mainile cam acum 2 saptamani... se uita la ele, si le framanta, le mozoleste si le mofaie in gurita , da cu ele in jucariile atarnate, si de vreo 2 zile incearca sa apuce jucariile... de cateva ori a reusit, in rest se enerveaza ... si mai nou se tot intinde in pate la jucariile de la carusel... le-ar apuca ea, da' nu ajunge ... ce s-o alege de ele cand o sa ajunga la ele... hihihi ... si tot de cateva zile se tot munceste sa se ridice in fund ... eu n-o ajut, ca nu vreau s-o tin inca in fundulet, da' se ridica ea... noroc ca nu poate sta asa fara sprijin ... si cam atata... acum 5 zile a ras prima data cu haha cu zgomot, da' nu s-a mai repetat figura de atunci, se limiteaza la zambete silentioase cu toata gura

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

apropo de ras cu zgomot... ieri a ras atat de tare cu tatal lui si tatal meu de cred ca au auzit si vecinii. azi in schimb nimic.
acum bebe e imbaiat, hranit si are chef de vorba. l-am lasat cu tatal lui, eu ma duc sa pap ceva ca e fomita mare
deci sa inteleg ca daca isi mozoleste mainile si loveste de zor jucariile inseamna ca le-a descoperit??!! super
va pupic, va doresc o noapte usoara, fara colici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

David Andrew de Elenalove27
Ana-Maria de Roxana C.

Pupici si noapte buna

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 1,2

varsta Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cu un singur click...
sa dati volumul tare..e sub imagine

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fetelor io-st disperata: asta mica a mea are azi 7 saptamani, si a mancat doar 350 de ml pana la ora asta (11 noaptea), ea e exclusiv hranita artificial, ii dau humana 1, ceai refuza, lapte bea in sila, are gaze, nu stiu ce sa-i mai fac, imi iau lumea-n cap. maine cumpar si supozitor, ca face numai cacareze tari. Mai sunt puiuti care papa numai artificial? si cat papa? am cantarit-o si a luat numai 200 de grame saptamana asta. S-a nascut cu 3710, si acum are 5060 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

dorsilia,
luca papa numai artificial. cu ceaiul abia il pacalesc, ii mai pun o masura-doua in lapte...
el papa 120ml/masa..
sper rusinea mea nu stiu cat cantareste (pediatra tot are cantarul defect), dar are in jur de 5 kg la 6 saptamani.
azi am fost numai de drumuri (cu luca cu tot)..fug si eu la somnic...
pupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

"doar" 200/saptamana este in grafic, e foarte ok, ar insemna 800g/luna. poate azi n-a avut pofta. a fost mai agitata, n-a avut probleme cu burtica? 350ml in 24 ore nu e chiar suficient dar daca e ocazional si ia in greutate constant nu te nelinisti. vezi cum e si maine.

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragele mele,

azi am botezat copilul . a fost f cumintel si dragalas .....super ok . toata lumea l-a admirat .
nu a dormit toata dupa-amiaza si cand adormea f putin se trezea cu niste racnete ... sa se fi speriat azi ? cand am ajuns acasa a inceput sa maraie si sa mi se planga . acum il pazesc putin sa doarma linistit .

pupici
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Nu am reusit sa citesc din urma spre rusinea mea.Am intrat sa vad ce mai faceti.
De doua zile ne-am luptat cu colicii.
Dorsilia si Rares e hranit artificial si acelasi lucru l-am patit si eu cu el.In astea doua zile cind ne-au chinuit colicii a mincat foarte putin in jur de 400 ml dar si-a revenit.A inceput iar sa manince normal.
Va pup

Mergi la inceput