Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 28
Laura13 spune:
fetele... copii vostrii isi "mesteca" limba? ca al meu m-a disperat!! cand o sa-i creasca dintii o s-o faca ferfenita!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Dia1609 spune:
Luly, verificat urechi, primul lucru ... n-are nika, slava domnului
Dorsilia, da, poti sa-i pui supozitor cu glicerina, dar taie-l in jumate pe lungime
Yagmur, Luca tot se chinuie cu kk? Oana nu mai ere probleme de cand ii bag ceaiul in laptic.../ face zilnic, uneori chiar de 2 ori pe zi ![]()
Laura, Fatima, si Oana si-a decoperit mainile cam acum 2 saptamani... se uita la ele, si le framanta, le mozoleste si le mofaie in gurita , da cu ele in jucariile atarnate, si de vreo 2 zile incearca sa apuce jucariile... de cateva ori a reusit, in rest se enerveaza
... si mai nou se tot intinde in pate la jucariile de la carusel... le-ar apuca ea, da' nu ajunge
... ce s-o alege de ele cand o sa ajunga la ele... hihihi ... si tot de cateva zile se tot munceste sa se ridice in fund ... eu n-o ajut, ca nu vreau s-o tin inca in fundulet, da' se ridica ea... noroc ca nu poate sta asa fara sprijin
... si cam atata... acum 5 zile a ras prima data cu haha cu zgomot, da' nu s-a mai repetat figura de atunci, se limiteaza la zambete silentioase cu toata gura ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Laura13 spune:
apropo de ras cu zgomot... ieri a ras atat de tare cu tatal lui si tatal meu de cred ca au auzit si vecinii. azi in schimb nimic.
acum bebe e imbaiat, hranit si are chef de vorba. l-am lasat cu tatal lui, eu ma duc sa pap ceva ca e fomita mare
deci sa inteleg ca daca isi mozoleste mainile si loveste de zor jucariile inseamna ca le-a descoperit??!! super ![]()
va pupic, va doresc o noapte usoara, fara colici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
aka spune:
David Andrew de Elenalove27
Ana-Maria de Roxana C.
Pupici si noapte buna 
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 1,2
varsta Maria Cristina
dolores spune:
cu un singur click...
sa dati volumul tare..e sub imagine
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Dorsilia spune:
fetelor io-st disperata: asta mica a mea are azi 7 saptamani, si a mancat doar 350 de ml pana la ora asta (11 noaptea), ea e exclusiv hranita artificial, ii dau humana 1, ceai refuza, lapte bea in sila, are gaze, nu stiu ce sa-i mai fac, imi iau lumea-n cap. maine cumpar si supozitor, ca face numai cacareze tari. Mai sunt puiuti care papa numai artificial? si cat papa? am cantarit-o si a luat numai 200 de grame saptamana asta. S-a nascut cu 3710, si acum are 5060 gr.
Yagmur spune:
dorsilia,
luca papa numai artificial. cu ceaiul abia il pacalesc, ii mai pun o masura-doua in lapte...
el papa 120ml/masa..
sper rusinea mea nu stiu cat cantareste (pediatra tot are cantarul defect), dar are in jur de 5 kg la 6 saptamani.
azi am fost numai de drumuri (cu luca cu tot)..fug si eu la somnic...
pupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
lizzy spune:
"doar" 200/saptamana este in grafic, e foarte ok, ar insemna 800g/luna. poate azi n-a avut pofta. a fost mai agitata, n-a avut probleme cu burtica? 350ml in 24 ore nu e chiar suficient dar daca e ocazional si ia in greutate constant nu te nelinisti. vezi cum e si maine.
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
danita spune:
dragele mele,
azi am botezat copilul . a fost f cumintel si dragalas .....super ok . toata lumea l-a admirat .
nu a dormit toata dupa-amiaza si cand adormea f putin se trezea cu niste racnete ... sa se fi speriat azi ? cand am ajuns acasa a inceput sa maraie si sa mi se planga . acum il pazesc putin sa doarma linistit .
pupici
D
BeBelusca
marinelaf spune:
Nu am reusit sa citesc din urma spre rusinea mea.Am intrat sa vad ce mai faceti.
De doua zile ne-am luptat cu colicii.
Dorsilia si Rares e hranit artificial si acelasi lucru l-am patit si eu cu el.In astea doua zile cind ne-au chinuit colicii a mincat foarte putin in jur de 400 ml dar si-a revenit.A inceput iar sa manince normal.
Va pup