Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 27
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dia ai verificat si nasucul? ca pe noi asa ne a speriat acum vreo 2 zile... va tin pumnii, nu vreau sa cred ca e posibil sa se intoarca si la noi. dar ai schimbat ceva? ai ragait mai putin sau cum? asa deodata?
dianafericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
nu a fost nasucul, ca de cand avem umidificator nu mai avem probleme cu nasucul... a fost clar burtica ... colicii bata-i sa-i bata ... nici eu n-am crezut ca o sa mai avem, am zis ca s-au terminta... si n-am schimbat absolut nimik, a ragait ca si pana acuma, a mancat la fel, nu mai mult sau mai putin... chiar nu stiu de ce s-au intors dupa 2 saptamani de pauza

Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dia_bi spune:
scuze pt mesajul de mai devreme dar incercam sa pun poze ,dar se pare ca sunt grea de cap si nu reusesc
Referilor la tema zilei azi am facut supa de gaina si pireu cu pulpe la cuptor,eu gatesc cam de 2 ori pe sapt
eu mai bine gatesc decat sa calc
DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)
dianocica spune:
dorsilla eu stiu ca da, i-am pus si eu o data si n a fost nici o probl. avea vreo 4 saptamani
dia bi ai facut totul ok pt poze doar ca tre sa pui adresa intre ghilimele. edit: si sa le pui pe public de la album/permission daca nu ai nuduri ... ![]()
panaa ce mai zici? cum e ana?
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
dolores spune:
fatima,te rog da-mi si mie link-ul cu dieta ca as vrea sa ma apuc si eu..merci si pupici in avans
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
luly spune:
Dia verifica-i te rog si urechiusele, poate ele sunt motivul. Ceva asemanator patisem si eu cu Di si tot la colici ma gandisem, dar de fapt erau urechiusele. Palpeaz-o la urechiuse si vezi cum reactioneaza.
Pupici
si sa va linistiti cat mai repede.
Fatima felicitari pt kg date jos. Si pe mine ma tenteaza dieta Monti dar deocamdata de-abia apuc sa fac mancare normala, nu mai am vlaga sa fiu atenta si la ce mananc. Inca o data bravo
!
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
Yagmur spune:
Salutare,
Dispar si eu un pic si ma puneti la citit nu gluma. Noi am tot fost pe drumuri si ieri seara (in vizita) si azi prin oras.... Luca e frant, dar a trebuit sa ma duc cu el, ca nu am cu cine sa-l las.. dar a fost cuminte si i-am luat 2 bluzitze faine....
Kokorina, ce bine ca ai mai scris si tu.... Luca ii ducea dorul Sophiei.... dar acum e fericit si o pupa dulce.. 
Dandusa, daca mai ai cadourile... luam noi bicla, motorul etc.. ca doar e baiat mare acuma.... sa aiba cu ce sa alerge fetitzele de pe forum.. ca el face curte la mai multe, are nevoie de mijloace de deplasare...![]()
Ingeras, sa faci masaj si pentru mine.. ca am mare nevoie...![]()
Asiza, maseur? Hmmmmm.... suna tentant
Luly, nu ne faci si noua o oala de ciorba??? Lasa, ca ma apuc eu de gatit... curand..
Tema de ieri: am sters pozele
Tema de azi: traiesc din ajutoare... INCA!!! ![]()
Plus ca vreau sa ma apuc si eu de Monti...
Fatima... Merci de ponturile date lui Desiree... Si felicitari ptr kile date jos.. 
Dia, offffffffff.. stiu cum este.... sper sa nu mai revina crizele...
Dorsilia, azi i-am pus lui Luca un supozitor, ca suferea prea tare... in 5 minute a facut kk
Gata.. plange.. am fugit
Pup din zbor
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
luly spune:
Am terminat si eu de facut mancarea.Credeam ca tb maine sa fac dar deja sufla vantul prin frigider si cum n-aveam timp si chef am fiert niste copanele de pui si in zeama am facut o supa de galuste iar copanele le-am bagat la cuptor cu cartofi si gata.
Yagmur cu mare placere
, dar acum avem in meniu supa de galuste. Joi facem ciorbita (mi-e imi place mai mult ciorba, dar tb sa mai fac din cand in cand si supa pt Di).
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
Laura13 spune:
salutari mamici si bebici!
dorsillia poti sa ii pui supozitor fara probleme. dar nu prea des ca se invata. in plus daca alaptezi poate sta si 7 zile fara kk. dar daca vrei sa il ajuti sa faca incearca sa ii dai cateva zile lactuloza.
apropo de kk... al meu se pare ca s-a reglat. nu vreau sa cobesc dar uite ca de 4 zile face singurel de 2-4 ori pe zi. apropo... (ca noi suntem incepatori la capitolul kk) al meu cand face zici ca trage cu mitraliera. e normal??
kokorina ai aparutttt!! ne bucuram ca sunteti bine si ca mama te ajuta!! chiar daca mancati cu randul manar acum mancati, nu? pupici la bebei
apropo de tema zilei... vad ca toata lumea face supa azi e la moda... ![]()
dia1609 imi pare rau ca a avut oana din nou probleme cu colicii. dar intreb si eu.... nu trebuie sa tina pana la 4 luni?? eu nu ma astept sa ii treaca asa repede. de fapt vroiam sa va intreb: voi cum ati stiu ca au trecut? ca mie nu imi vine sa renunt la bonisan si espumisan de frica ca va fi jaleeee.
? copii vostrii au inceput sa isi descopere manutele? ca al meu se isi mangaia mainele azi (dreapta cu stanga) si nu stiu ce sa cred. incepe sa isi dea seama ca sunt ale lui?? si inca ceva: au inceput sa apuce lucruri? ca al meu inca nu... adica daca ii pun eu ceva in manuta tine si nu ii da drumul deloc, dar nu apuca singur decat degetele noastre.
fatima felicitari pt kg date jos. eu nu vreau sa risc ca si asa stau rau cu laptele
yagmur vezi ca Luca e cuminte atunci cand trebuie?!!
pt baietelul cuminte
apropo de cuminte... al meu pusti a stat azi cam 45 min singurel in balansoar, a dat din maini in disperare si a gangurit. la fix ca sa imi termin si eu mancarea ca tati a vrut sa doarma si el un pic. asa ca am unpusti de nota 100!! sper sa nu il deochi!!![]()
ochisorul se prezinta bine, nu mai e aprope deloc umflat si nici rosu si nici nu mai curge.
pupici pt mamici, fug ca trebuie sa il trezim pt baita
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
fatima spune:
dolores, ti-am trimis pm..
fetele, nu-i musai sa ai timp sa gatesti..de ex, intr-o zi in care nu prea am avut timp de gatit, am mancat asa:
D: iaurt sau lapte 0.1% grasimi cu biscuiti integrali (atentie, nu paine integrala de la brutarie, care are si faina alba, trebuie sa fie 100% faina integrala, se gaseste la magazinele mari, carrefour, billa, cora)
P: omleta cu branza sau cascaval, piept pui afumat, rosii
S: spaghete integrale cu ciuperci si rosii la cutie (fara ulei) sau peste afumat sau marinat..
sau poti arunca intr-o tava la cuptor niste copanele, sau orice carne acolo, cu o punga de legume congelate permise..practic se gatesc singure..trebuie doar sa-ti aduci aminte sa stingi focul..
ceea ce la mine se intampla frecvent..
deci, in mare fara: faina alba, porumb, cartof, orez, morcov fiert, zahar, miere, alcool.
cel putin 3 ore intre mese. obligatoriu 3 mese pe zi. astea sunt regulile principale.
eu am informat toata familia de regim, si soacra-mea imi gateste separat cand mergem in vizita..ma suna sa ma intrebe ce sa puna si ce nu..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
fatima spune:
laura, si eva si-a descoperit manutele, nici ea nu prea poate inca sa apuce singurica, nu si le coordoneaza foarte bine..adica daca ii apropii eu jucaria de manuta o apuca, dar nu se intinde ea sa o ia..mai nou, si-a descoperit si picioarele..se uita la ele minute in sir..le intinde, rade la ele..ceea ce ma surprinde e ca daca o ridic in picioare sta bat, se infinge in pamant hotarata..iar daca o pun rezemata de o perna, isi ridica cccapsorul..
chiar asa, ce progrese au mai facut bebeii vostrii?
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)