Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 20
danielle02 spune:
LA MULTI ANI DIWANA!!!
sa fii sanatoasa si fericita
danielle 6+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
Goe spune:
Fetelor,
stie careva unde pot gasi info despre 'hematomul decidual'.... sunt suspecta de asa ceva, iar ceea ce am gasit pe internet, nu m-a lamurit...
multumesc frumos!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Nana cum mai esti iubita?
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Lunita mea scumpa si draga!
Azi sunt ceva mai bine. Cred ca sugestia ta cu pepenasul a facut minuni. De aseara parca mi-am mai revenit un pic. Doamne ajuta sa ma mai tzina asa ca e tare bine.
Ma bucur ca si tu esti ok, am tras un ochi la tine si am vazut patutzurile de la mothercare, sunt super!
Pupici pe burtik.
P.S. Vezi ca eu cred ca ai mai adaugat o saptamana la burtik. Sau ma insel? Ma refer la semnatura.
Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Goe spune:
irinabobe, nu-ti fa griji in priviinta epilarii totale, nu-ti fa griji - nu doare foarte tare, totusi recomandarea mea e ca prima oara sa incerci cu ceara de unica folosinta... cel putin in cazul meu, doare mai putin...
bafta!
laviniaN spune:
DIWANA La multi ani!,sa treci cu bine peste sarcina si sa ai un bebelas sanatos.
Fetelor pe mine nu m-au durut niciodata sanii si nici nu mi sau umflat deloc....in schimb mie greata zilnic,cred ca la fiecare sarcina se manifesta altfel.
eu joi o sa merg din nou la control am putine emotii,dar sper sa fie totl bine.
LAVINIA10+
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by Luna1
Nana cum mai esti iubita?
Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Lunita mea scumpa si draga!
Azi sunt ceva mai bine. Cred ca sugestia ta cu pepenasul a facut minuni. De aseara parca mi-am mai revenit un pic. Doamne ajuta sa ma mai tzina asa ca e tare bine.
Ma bucur ca si tu esti ok, am tras un ochi la tine si am vazut patutzurile de la mothercare, sunt super!
Pupici pe burtik.
P.S. Vezi ca eu cred ca ai mai adaugat o saptamana la burtik. Sau ma insel? Ma refer la semnatura.
Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Iubita am mai adaugat chiar doua sapt ca mi-a zis la ecograf ca e mai avansat cu o sapt.
Ma bucur ca te-a ajutat pepenasul si ca te simti mai bine, mai ai putin. Pe mine ma mai incearca gretzurile si acum dar rar si pot sa ma abtin.
Tu te-ai hotarat ce cumperi sau astepti mai intai sa "supravietuiesti" gretzurilor? Ai trecut la haine de gravidutza?
Te pupic pe burtic.
Alina 13 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
laurabyby spune:
Fetelor spuneti/mi si mie va rog cum se face calculul pentru DPN in situatia in care am facut FIV si ET a fost pe 17.01.2007.
Sunt putin in ceata !
Tot binele din lume la mamici si BB.
Pupici
lilirusu spune:
Buna gravidutelor!Fetelor pe mine ma ingrijoreaza problema acelor pete maronii,le am in fiecare zi,in cantitate mica,sesizabile mai mult pe hartia igienica.Joia trecuta la eco bebe era normal,ii batea inimioara,urmeaza sa fac o noua eco luni,dar simt ca nu mai rezist.Iau tratament cu utrogestan 4 pe zi.Fetele care au mai avut aceste probleme,ce ma sfatuiesc sa fac,de unde este aceasta sangerare?[7 saptamani si 5 zile.
Happiness_4_us spune:
Luna, chiar sambata ne-am uitat si noi la Baby Sam la patutzuri si, ptr ca este primul copil si stii cum e, ce visezi noaptea pui in aplicare ziua, am vrea sa cumparam in prima faza un leagan de lemn, stil patutz, uite www.babysam.is/?run=myndir&fID=10" target="_blank">aici o poza cu el, este al 2-lea de sus in jos, care se poate bloca si se face patutz fix, iar cand il deblochezi este leagan si se balanseaza.
Dupa ce va mai creste bebe, vom lua un patutz normal,deja l-am ochit si pe ala, care sa aiba si aparatori si sa putem pune pe el deasupra, masuta de infasat. Inca nu ne-am decis daca sa cumparam separat o comoda cu mai multe sertare si care sus are suportul ala special pentru infasat si pregatit bebe dupa baitza si nu numai, dau sa luam chestia aia si sa o fixam pepatutz cand avem nevoie de ea, in felul asta economisim spatiu. O sa vedem atunci mai aproape.
Patutz din ala stil tzarc cu siguranta vom cumpara si noi ptr ca mi se pare extrem de utlil.
La haine de gravidutza nu am trecut deocamdata, una la mana ca incap bine merci in astea pe care le am si 2 la mana ca eu din cauza starilor de rau am slabit aproape 3 kg, deci ma vor mai incapea mult si bine hainele mele de acum. Cel putin asa sper. Sper sa nu dau iama in oale acum dupa ce mi-am mai revenit cat de cat.
De Pasti noi am vrea sa plecam la cumnata mea in State si ne gandeam sa cumparam de acolo ceva hainutze si ptr burtik si ptr bebelin. Culori neutre de bebelin, ca nu stim ce va fi, sau poate om afla pana atunci. Desi sunt superstitii o groaza, eu chiar nu ma consider o persoana superstitioasa, asa ca-i dam inainte.
Noi ne-am mai uitat la carucior ptr bebe si sincer as vrea unul tzapan, care sa protejeze bine copilul, mai ales ca aici este mai mereu umezeala si timp rece, dar m-ar incanta ideea si daca ar fi cu landou, sa poata fi luat separat. Poate din asta mai tarziu.
Te-am zapacit de creieri.
Avem dreptul sa visam, cel putin eu deja am inceput, acum ca ma simt un pic mai bine. Dar stii cum e: un om fara vise este un om atat de sarac.
Te pupacesc !
Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
rucsi spune:
Goe eu am aparat de tensiune acasa si mi-o iau de 3 ori pe zi. As putea spune ca este chiar foarte buna, cu oscilatii intre 9,5 si 11, deci nu asta este explicatia. Cat despre tensiunea ta, mi se pare cam mult 17... Ai intrebat medicul daca este normal ?Acum cum o ai ?
lilirusu, eu cred ca nu ar trebui sa te ingrijorezi. Din cate imi aduc eu aminte, ai aceste pete de mai mult timp si nu s-a intamplat nimic. Nu vad de ce s-ar intampla ceva si de acum in colo. Eu zic sa te relaxezi si sa astepti calma urmatoarea eco, unde ai sa vezi ce mare a crescut bebe si ca sta acolo bine mersi.
7+