Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 21
teodoran spune:
Lilirusu stai linistita, si eu am avut pete maronii si chaira pe la 6-7 saptamani am avut chiar sangerare rosie. Pana la urma totul era ok. Se pare ca a fost un hematom care s-a spart, si dupa aia s-a observat la eco ca aveam o mica zona de decolare a sacului embrionar. Dar fara probleme. Eu, de la 5 sapt, am facut gravibinon 1/sapt. si utrogestan am lust 2/8ore adica 6/zi. Si am stat numai in pat. Asa mi s-a recomandat. Mi-am luat concediu medical si am zacut in pat , nu a fost usor dar este pentru un caz nobil.
In alta ordine de idei...am fost la eco la dr. herghelegiu. O fata de pe forum a fost draguta si a cedat programarea.
Am fost impresionata. BB e bine , are 3 cm, conform ecograf am 9 sapt si 5 zile. Se vad manutele...l-a masurat, i-am ascultat bataile inimii (181/min).Am jumate de pagina de masuratori.
A fost super bine. Sunt asa de fericita. Mi-e frica sa nu se intample ceva rau, avand in veder ca e mult prea mare fericirea.
9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Goe spune:
rucsi, acum e totul ok cu tensiunea.... oscileaza intre 11 si 13, ceea ce nu e rau... inainte de bb aveam cam 11-12.
cred ca a fost din cauza stresului... a fost o surpriza destul de mare acest bb pt mine, nu ca nu mi-l doream, dar a venit din proprie initiativa (luam anticonceptionale), si a venit si dupa ce exact de sarbatori, mami s-a despartit de tati... Adica m-am trezit dintr-o data in postura de viitoare mamica singura, si in plus am avut si o suspiciune de extrauterina, acum am suspiciune de hematom decidual. In aceste conditii problemele cu tensiunea se explica....
Tot ceea ce imi doresc este sa se rezolve totul, sa am o sarcina ff probleme si un RECLAMA ILEGALA sanatos!
mami25_7 spune:
BUNA SEARA TUTUROR BURTICILOR,EU AM 6 SAPTAMANI SI DEABIA SAPTAMANA VIITOARE MERG LA PRIMUL CONTROL,CREDETI CA E CAM TARZIU,AVAND IN VEDERE CA ACUM 4 LUNI AM PIERDUT O SARCINA.ACUM AM NISTE PETE USOR GALBUI,NU AM DURERI DE BURTA,DOAR MA DOR SANI,SUNT UMFLATI SI GREI.
CREDETI CA PETELE AR TREBUI SA MA INGRIJOREZE?A MAI AVUT CINEVA ASA CEVA?
LILIRUSU,DUPA CUM STII SI EU AM UN UTER DIDELF,SCURGERILE POT FI UNEORI DIN CELALALT UTER,CEL MAI BINE AR FI SA FACI UN PICUT DE REPAUS LA PAT,SI SA GANDESTI POZITIV CA LA URMATORUL CONTROL VEI VEDEA CA TOTUL E OK.VA PUP PE TOATE SI SA NE VEDEM CU BB SANATOSI.
MAMI25_7 7+
rucsi spune:
Goe ma bucur ca esti bine acum, ca au trcut toate problemele si ma mai bucur ca mai vad si femei care au curajul sa aiba copii chiar daca nu au langa ele un barbat. Tot respectul meu !
teodoran spune:
quote:
Originally posted by laurabyby
Fetelor spuneti/mi si mie va rog cum se face calculul pentru DPN in situatia in care am facut FIV si ET a fost pe 17.01.2007.
Sunt putin in ceata !
Tot binele din lume la mamici si BB.
Pupici
Dupa cate stiu eu se calculeaza data punctie -2 saptamani si aflii ultimul CM, deci la tine arfi 01.01.2007 deci DPN ar fi 08.10.07. Sper sa nu fi gresit.
9+
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by laurabyby
Fetelor spuneti/mi si mie va rog cum se face calculul pentru DPN in situatia in care am facut FIV si ET a fost pe 17.01.2007.
Eu stiu ca se calculeaza incepand cu data inceperii stimularii. Eu am inceput stimularea pe 28 noiembrie, deci de atunci am calculat. Facand calculul dupa cum spune si teodoran, punctia a fost pe 11 dec, scazand 2 sapt iese tot 28 noiembrie.
Pupici
Andreea 10+
teodoran spune:
Da, se poate si dupa stimulare, dar de la unele fete stimulaea dureaza mai multe zile sau mai putine zile, si de aia se ia data punctie, ca in ziua rspectiva se produse "fecundarea" si in mod normal ar fi aprox a 14 zi a CM normal.
9+
laurabyby spune:
Multumesc mult Teodoran si Aniast cam asa ma gandisem si calculasem si eu , dar cineva m/a intrebat cum am 3 saptamani ??? Cum am calculat eu ?
Uite de asta e atat de util acest forum ca gasesti aici inainte sa megi la medic raspuns la orice intrebare ! Si cate intrebari vor mai fi in decursul a 280 de zile ...Seara buna la toata lumea fara greturi si alte dureri de burtici !!!
Luna1 spune:
Nana iti trimit pm.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 13 sapt +Cosmin 30 iulie 2001