Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Missy spune:
De vreo 5 zile nu am mai intrat pe forum. mi-e rau tot timpul. la prima sarcina nu am avut nici un fel de probleme. acum din momentul cand deschid ochii si pana ii inchid la loc am o senzatie continua de arsuri in stomac, greata, sani durerosi, cosuri pe fata si spate. iubesc patul si somnul. sa-i dea DD sanatate matusii mele ca se ocupa de fetita mea ca eu sunt o epava. sotul e singurul fericit de situatie. citez: o fi baiat de ai alte simptome decat prima data.
who cares ce o fi
in afara de portocale, banane si paine prajita mai pot manca ceva?
Felicitari noilor burtici si sarcina cum am avut eu prima data va doresc, ca acum e groaznic!
7+ si Alexia (07.10.2002)
www.babiesonline.com/babies/f/fratila
marushka spune:
la b -dutelor,
Vreau sa mai aflu ceva: e bine sa se tunda femeia gravida? Eu parca am auzit ceva ca nu e bine, ca ii tunzi norocul copilului ca nustiu ce... o fi adevarat oare?!
la burtici
7+
asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
irinabobe spune:
fetelor apropo de par... voi va epilati total? eu imi tot fac curaj sa ma duc la cosmetica sa o fac total, total avand in vedere ca petrec o groaza de timp in cab. ginecologic, dar ma gandesc daca voi suporta si dac nu vor fi probleme sa am ceva contractii stiu eu...
8+
Luna1 spune:
Nana cum mai esti iubita?
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
danielle02 spune:
neatza si de la mine burtici
vad ca vb de simtome...
pe mine ma dor sanii,dar mai ales sfarcurile.sanii ii simt maritzi si tari.aseara m-a luat si pe mine o durere de burta mai tare asa,si ma intepat in ovare,am fost tare speriata fiindca ieri m-am simtit bine toata ziua si dintr-o data a aparut durerea asta ce ma tine si acum.
gretzuri pot sa spun ca nu am deloc,nici pofta de mancare numai ca sunt pofticioasa si asa mai mananc si eu cate ceva.
am auzit ca,daca nu ai gretzuri in timpul sarcinii,o sa fie baiat si daca ai gretzuri...o sa fie fetitza.
eu una nu cred in astea,fie ce o fi,numai sanatos sa fie..
rox, sa fii tare!!!
toate burticoasele
danielle 6+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
Adhnana spune:
DiwanaLA MULTI ANI! sa fii norocoasa, iubita si sa aduci pe lume un BB sanatos!!!
Adhnana
rucsi spune:
Diwana, LA MULTI ANI !. Sa ai o sracina usoara si sa aduci pe lume un bebe sanatos si frumos.
Eu pe langa greturi am niste simptome pe care nu le-am regasit la nici una dintre voi si asta ma cam sperie. Din senin imi tremuara tot corpul, mi se racesc mainile si mai am si palpitaii pe langa toate astea. Ce sa fie oare ? Ar trbui sa ma ingrijorez ?
Rucsi 7+
lidushka spune:
Buna, fetelor!
treceti si ziua mea de nastere: 24 dec 1977
mamica de septembrie :25 sept
ultima menstr: 19 dec 2006
Am tot citit ce ati scris voi. am si eu un offf mare.
Am facut primul ecograf la 5 sapt si 6 zile.inima BB-lui nu batea la acea data. tb sa ma duc din nou la control pe 12 febr.
Am incercat si m-am imbarbatat, mi-am zis ca totul va fi bine, ca e normal sa nu se auda asa de devreme inimioara.
oare sa nu fi fost ecograful bun? parca de-abia trece tp pana la noul control.
si mai mult, parca incepe sa ma doara burtica ca si cand mi-ar veni menstruatia..nu tot tp, din cand in cand.durerile astea le-am avut si la inc sarcinii, dar cat e normal sa tina?
7
va pup pe toate si imi pare rau ca intru mai rar pe forum, sunt la serviciu
aniast72 spune:
Fetelor, tare mi-e teama ca s-a intamplat ceva cu diwana. Ea anunta ceva din cate imi aduc aminte pe la capitolul 2, de atunci nu ne-a mai scris... Stie cineva ceva?
Sper sa gresesc...in orice caz, La multi ani, Diwana!, sa fii sanatoasa si fericita si fie ca visele sa ti se implineasca.
Inca o intrebare. Voi v-ati procurat carnetul de gravida? Eu incerc sa gasesc in Ploiesti...pana acum n-am gasit nici la maternitate, nici la cabinetul medicului de familie sau la alte cabinete. Daca aveti, imi puteti spune si cum l-ati procurat?...si daca mai puteti procura unul si pentru mine?
Multumesc anticipat.
Pupici.
Andreea 10+
Goe spune:
rucsi, in priv palpitatiilor, roaga-ti mediucul sa iti ia tensiunea.... eu pe la 4-6 sapt am avut fluctuatii mari de tensiune - ajungeam pana la 17 si..., si simptomele erau cam tot aceleasi...
am luat no-spa si acum a trecut si sper sa fie totul bine...