Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna ziua burtici.

Bun venit noilor gravidutze!Sarcini usoare va doresc!
Roxana multa putere!Si eu am o experienta dureroasa!In ziua cand am aflat ca sunt insarcinata,bunicul meu s-a stins din viata.Si tocmai imi spunea cu doua saptamani inainte,sa ii fac un nepotel pana moareCu greu fac fata gandului...dar uite ca viata le aranjeaza nu intotdeaua pe placul nostru.Insa trebuie sa tinem capul sus si sa mergem mai departe.Traiesc cu speranta ca tot ma vede si ma vegheaza de undeva...de acolo.
In alta ordne de idei,azi am fost la doctor,la controlul de 8 saptamani si nu-mi vine a crede cat a crescut mazlinuta mea in numai doua saptamani.avem deja aproape doi centimetri,si l-am intrebat pe medic de cateva ori bune daca e in regula inimioara.M-a asigurat ca e bine.Mi-a masurat burtica.Si mi-a dat o groaza de hartii,am de facut la acte...mama mama.Probabil seamana cu carnetul de gravida de la noi.
Sunt foarte fericita ca bebe e bine.Am poza in fata ochilor mereu.
Cu greturile,pot spune ca imi e bine,dimineata si seara la fel.In timpul zilei ma chinuie o foame teribila.
Nana mie mi-a spus doctorul sa mananc ce pot manca.Sa nu ma oblig.Dar cu lichidele este o problema.Sper totusi sa iti revi cat de curand.Bafta!
Eu am ceva dureri de spate,nu prea le-am luat in seama,in ultimile saptamani la munca am fost ocupata si am stat foartemult in picioare.Am zis ca e de acolo.Sper sa nu fie vreo problema.
Azi a fost asa frumos afara,asa cald.Foarte placut,tocmai de o plimbare lunga prin parc,pacat ca nu a fost sambata sau duminica...ci zi lucratoare.Acum soarele apune...da' dupa munca,ma duc sa plantez niste lalele...cam tarziu...sper sa iasa ceva.:D
Mai vroiam sa zic ceva,m-au intrerupt colegii cu una alta si am uitat,daca mai pot mai revin.
Va pup si o zi frumoasa!

Sabina Y.8+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna dimineata gagici!
Durerea de sani si greturile nu sunt permanente si mie mi s-a intamplat dupa o zi mai rea sa am una foarte buna si la fel ca voi m-am panicat, mai ales ca eu am o sarcina oprita in evolutie anul trecut, dar mi s-a explicat ca in functie de intensitatea hormonilor simtim sau nu toate acestea...Eu am deja o eco la 9 saptamani in care bebe era bine merci si tot ma mai panichez din cand in cand...
Rau e daca ma simt rau, dar rau e si daca ma simt bine pentru ca imediat ma gandesc ca ceva nu e in regula....
Intr-adevar cand am avut sarcina oprita in evolutie nu am sangerat si unde pina la un moment dat mi-a fost foarte rau cand am inceput sa ma simt bine erau deja morti (era sarcina gemelara)...Am mai stat aproape doua saptamani pina m-am convins sa fac chiuretajul si tot nu am sangerat nici o picatura...

Sa dea DD sa fie bine si puiutii nostri sa se faca mari, frumosi si sanatosi

mirella
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neatza si de la mine!
Aseara m-am simtit ceva mai bine, am fost la scoala si dupa am reusit sa ma mai odihnesc putin.
De azi iar gretzuri si stare de sfarseala.
Mai fetelor, nu va mai panicati atat ca nu va e rau! Stati cuminti. Atata timp cat nu aveti sangerare eu zic ca e totul ok.
Carmenita, la tine mi se pare mult prea devreme sa te panichezi. Din cate am vazut eu ai abia 5+. La mine starile astea au aparut dupa sapt 5, la o prietena de-a mea dupa sapt 7 asa ca, linisteste-te.
Cristinasss, daca ai fost la ecograf si ai vazut ca -ul era ok, cu inimioara batand cum trebuie, nu te alarma. Bucura-te de astfel de zile in care te simti mai bine, ca nu se stie cand mai apare alta.
Sabina, asta incerc si eu acum, sa ma fortez sa consum iar lichide, desi sincer, imi este frica sa beau de raul care stiu ca ma va cuprinde. Dar n-am incotro. Ieri mi-am cumparat pepene, asa cum m-a sfatuit o mamica de iulie-august tare draga mie Luna, si trebuie sa recunosc ca m-a mai racorit. O sa maninc in continuare pepene ca are multa apa si o sa incerc de azi cu ceaiuri si apa minerala.

Cam atat despre mine.
Sa aveti o zi usoara, fara gretzuri!

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Vad ca se discuta despre simptome de sarcina.
Eu la primul copil...aveam niste dureri de sani de-mi venea sa ma urc pe peretzi mai ales seara dupa ce dadeam jos sutienul...si erau asa de umflati ...acum in schimb ma cam ingrijorez ca nu am nici cea mai mica durere de sani...am stari usoare de greata combinate cu anxietate de nu stiu ce vreau si ce-mi trebuie...as manca si nu as manca...poftesc si cand vreau ceva parca mi se aduna apa in gura...oricum e diferita aceasta sarcina fatza de prima...poate e fetitza...dar ce o fi pana la urma ca din calculele de predictie mi-a iesit ca o sa fie tot baiat.... Acum sunt in sapatmana 9 si 5 zile...deci e inca tare mica alunitza mea.

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

'Neata!Eu azi-noapte nu m-am simtit prea bine.M-a durut burta, dar o durere ciudata, permanenta, si din cand in cand niste intepaturi foarte puternice , in dreptul ovarelor dar si parca in uter. Ce sa mai nu am dormi mai deloc toata noaptea. Si am si o scurgere carea are culoarea galben-bej, care eu zis ca e cam maronie. Iar am intrat in panica. Si ieri ma simteam asa bine.

9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Fetelor, cele care mai aveti bebei ati facut vre-o data diferenta intre simptome de sarcina pentru baietei si pentru fetite ? Eu de ex. cea care mancam inainte ciocolate la greu si toate dulciurile le infulecam pe nerespirate, acum nu ma mai pot apropia de ele. Tind sa mananc muraturi, acrituri, sarat... Hmmm ... oare ce-o fi in burtica de nu-i place dulciurile?! E baiat sau fetita? sau oare ce prefer sa mananc nu are nicio importanta cu sexul copilului ?!

Pupici la burtici.
Sa avem sarcina usoara!
7+

asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by marushka

Fetelor, cele care mai aveti bebei ati facut vre-o data diferenta intre simptome de sarcina pentru baietei si pentru fetite ? Eu de ex. cea care mancam inainte ciocolate la greu si toate dulciurile le infulecam pe nerespirate, acum nu ma mai pot apropia de ele. Tind sa mananc muraturi, acrituri, sarat... Hmmm ... oare ce-o fi in burtica de nu-i place dulciurile?! E baiat sau fetita? sau oare ce prefer sa mananc nu are nicio importanta cu sexul copilului ?!Pupici la burtici.
Sa avem sarcina usoara!
7+asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

eu nu cred ca simptomele sunt in functie de sexul copilului.Ma simt altfel decat la Ilinca,dar cred ca fiecare sarcina difera una de alta,chiar daca sexul copilului e acelasi.Acum nici eu nu prea mananc dulciuri,mai mult acrituri,dar la prima sarcina mi-era intr-una pofta de ciocolata si prajituri.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna dimineata si de la mine fetelor!Vad ca unele va simtiti mai bine unele mai rau altele aveti diverse probleme. Dar toate vor trece si sigur vor veni zile mai bune.Eu ma simt binisor am greturi mai rar si suportabile in unele zile sanii ma dor mai tare alteori mai deloc. Nana eu cand am avut greturile alea puternice am baut cate putin sirop de ghimbir iar apa incercam sa beau putin si des.La mine sarcina asta e f diferita de prima asa ca sper ca e baietel de data asta.(de fapt satatos sa fie alteva nu mai conteaza).Teodora si eu mai am intepaturi la ovare dar e greu sa spui cuiva sa stea linistit cand sunt sigura ca fiecare intra la griji la cele mai mici simptome ciudate.Myral9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Multumesc NanaMotoc ptr raspuns ,sper sa ai dreptate si sa fie totul bine cu bebe,ma ingrijoreaza faptul ca o sarcina se poate opri din evlutie si atunci cand nu sangerezi.Faptul ca nu sangerez nu inseamna neaparat ca bebele este bine,offf..grija asta! Fetelor stiti careva cat trebuie sa fie beta ( analiza de sange) la o sarcina da 7 saptamani?

Cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cristina, pai daca ar fi asa, eu ar trebui sa fiu prima care o ia razna ca poate e ceva in neregula, ca nu am fost la nici un control pana acum si asta pentru ca am vrut la primul control si eu si sotzul sa ne bucuram pe deplin de bebe. Sa ii vedem inimioara, s ail vedem ca misca si ca e bine. Asa ca sapt viitoare voi ajunge la control cand voi avea aproape 10 saptamani.

Referitor la ce mancati, soacra-mea mi-a zis ca ea cand a fost gravida cu sotul meu manca muraturi si acrituri la greu iar cand a fost gravida cu Raluca manca numai bomboane. Nu stiu daca se verifica la toata lumea, la ea asa a fost. La mama nu a fost o regula, ea a mancat cu noi toti acrituri. , deci si eu tot baiat trebuia sa fiu.

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput