Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Stai linistita, stai cat mai mult in pat si ia no-spa. Asa am avut si eu, doar ca eu am avut sangerari maronii si chiar rosii. De atunci stau in pat si la nevoie iau no-spa 1 la 4 ore. Nu afecteaza no-spa sarcina. Dupphastonul est epentru sustinerea sarcinii. Este f. bun. Eu iau utrogestan care este asemanator. Incearca sa stai linistita si nu mai ridica greutati, deloc.

9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

irinabobe multumesc de raspuns, in scurt timp imi voi face si eu programare la doctor si voi face toate analizele. Dar tind sa cred ca este totul in parametri normali, dupa ce am mai citit pe-aici, avem cam aceleasi stari.

sim_stoian as vrea si eu sa merg la dr. Tutunaru dar nu stiu cum sa il gasesc, sa merg la spital la Elias sa imi fac programare la el, sau sa merg la cabinet (te rog imi poti spune cum se numeste cabinetul lui langa Elias?)? As vrea sa imi fac programare de pe acum ca mai incolo pe la 8saptamani + deja sa pot veni la control, sa nu se lungeasca timpul fara sa fiu consultata. Sunt la prima sarcina, si vreau sa le fac pe toate din timp

teodoran nu le baga pe toate in seama acum. Si eu am observat ca sunt mult mai emotiva. Plang din absolut orice. Apoi de la stare de plangacioasa incep sa rad de parca nu am avut nimik. Eu nu vreau sa imi supar sotul cu sarcina si cu toate simptomele mele firesti,incerc sa fiu la fel, dar uneori simt cum ma infurii fara sa imi spuna nimik. Hmmmm... oare cum sa fiu mai putin vulnerabila?! Dar si atunci cand mi-e rau de nu ma pot suporta cu greturi si cu ameteli, tot la el vin repede sa ma plang, . Eh, e greu sa fii , dar si sa fii sotul unei e tare greu sa fii, sa-i suporti toate crizele si sa o alinti atunci cand vine si ti se aseaza la gat

Pupici la burtici
Taniusha 7+

asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Marushka, poti sa iti faci programare la nr de tel. 0720 099299. Cabinetul este pe str. Constantin Sandu Aldea nr. 86, e intr-o vila. Daca vrei sa mergi la el, iti recomand sa suni din timp pentru ca e destul de aglomerat.
Este si un forum special dedicat domnului dr la cap Asteptand un ingeras in viata noastra, se numeste Paciente optimiste si gravi ale dr Tutunaru. Mai citeste acolo si vei afla mai multe despre Mr. T.

Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Stiti cumva cand se pot auzi bataile inimiibb-ului cu stetoscopul??

9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

sim_stoian Multumesc

Sa avem o sarcina usoara, si copii frumosi si sanatosi

asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Multumesc mult, Teodora. Asa o sa fac, o sa fiu fata cuminte. Am luat si eu in seara asta inca un nospa si vad ca ma simt mai bine.
Despre bataile inimii cu stetoscopul nu stiu inca, dar stiu ca la eco se vede din saptamana a 6-a si poti sa si auzi in boxe, daca iti pune medicul. Stiu ca prietena mea in saptamana a 6-a si-a facut eco si a auzit si inima mititelului ei batand.
Va pup pe toate si sa fiti sanatoase!

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu sunt cu referatul, dar am intrat sa o incurajez pe Roxana.
Draga mea...nu stim noi nimica ce si cum....si bb din burtica nu avenit degeaba, iti este de mare ajutor in zilele astea grele.
si despre candida, eu am avut in toamna niste mancarimi groaznice, dar nu era candida, mi-au trecut de la sine, si dr a zis ca putea fi ceva alergic!
oricum, stie el ce sa-ti dea sa te tratezi.

nu vreau sa par sfatoasa, dar sa stii ca uneori se aranjeaza lucrurile cum trebuie fara sa facem noi nici un efort.
Ai incredere!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

quote:
Originally posted by MamiciDe2007

vickyfilip te-am trecut si pe tine, insa daca poti sa ne spui si cand ai avut ultima menstruatie ca sa fie complete datele

multumesc frumos, U.M. 2.01.2007
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Eu cred ca o iau razna complet. Eu de 3-4 zile nu mai am dureri de sani, pur si simplu au disparut si nici nu ii simt foarte intariti. Am fost la medic si mi-a spus ca la 5 saptamani nu imi poate spune cu siguranta daca e sarcina oprita din evolutie si trebuie sa astept pana se vede la eco sarcina. Eu nu am avut sangerari, dar stiu ca nu e neaparat nevoie sa apara imediat in cazul in care e o sarcina oprita in evolutie.
Greturi nu am avut nici la inceput si nu am nici acum. Am avut doar cateva dureri de burta, dar nici burtica nu ma mai doare.
Voi ce credeti? Ce stiti despre sarcina oprita din evolutie?
Vi s-a intamplat sa nu mai aveti dureri de sani?
Nici nu stiu ce sa mai cred. E ingrozitor sa astepti pur si simplu sa vezi daca se intampla ceva.
Va doresc sa nu treceti prin spaime de-astea.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Carmenita si eu trec prin aceeasi spaima ca si tine!Vineri noapte am fost la medic la urgenta,i-am vazut inima batand,dar de sambata pana astazi nu mai am absolut nici un simptom de sarcina.Nu ma mai dor nici sanii si nu imi mai este nici greata.Si mi-e imi este frica,dar avand in vedere faptul ca ecografia am facut-o in urma cu 4 zile,si stiu ca ecografiile repetate des ii fac rau lui bebe,incerc sa rezist fara sa ma prezint din nou la o alta consultatie.Nici eu nu stiu ce sa mai cred,sunt speriata si sper ca pana la urma sa fie totul ok

Cristina 7+

Mergi la inceput