Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)
Raspunsuri - Pagina 16
Goe spune:
Irina, multumesc frumos!
.... si chiar daca mi-a 'scapat' prima data, vreau sa va urez tuturor sarcina usoara!
Happiness_4_us spune:
Irina, eu nu doresc nimanui s atreaca prin ce am trecut si trec eu acum. Nu vreau sa fac valva, dar este greu.
La nastere nu ma gandesc deocamdata, mi se pare ca mai e atat de mult pana atunci, dar cu voia lui DD o sa fie totul bine. Sunt optimista in privinta asta. Sa fim noi sanatoase si sa fie totul bine cu .
Pupici pe burtik.
Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
irina.c. spune:
Am aparut si eu,inca n-am citit ce ati scris in urma.
Am avut o saptamana groaznica,m-au chinuit durerile de gat,tusea,mucii,etc.Acum m-au lasat astea,in schimb am facut abces l o masea plombata,m-a durut groaznic ieri,nici n-am putut manca.Astazi m-a lasat un pic maseaua,dar n-o pot atinge.Ar trebui sa merg la dentist,dar mi-e groaza ca mi-o zgandareste si nu pot lua nimic dupa aia.Urasc sa nu pot lua pastileeeIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
sim_stoian spune:
Marushka, eu merg la dr Tutunaru. Este un om deosebit, am mare incredere in el. Nu stiu ce sa spun despre dr Parvu pentru ca nu am auzit nimic despre el. Tutunaru are si cabinet langa Elias, dar trebuie sa iti spun ca e destul de aglomerat. Eu m-am dus la el pentru ca am avut niste probleme si am fost sigura ca el ma poate ajuta.
Mirella76, merg la T la 2 saptamani, dar mie mi-a spus ca voi intrerupe tratamentul la 12 sapt. Am programare sapt asta vineri la 15.30 si mai vorbesc atunci cu el. Cel mai bine suna-l si explica-i problema, stii ca mai cheama si el la cabinet peste ceea ce programeaza Ramona.
Pentru greata nici eu nu am luat nimic, am rezistat. Drept este ca nici nu am avut greturi teribile. In schimb, am probleme cu somnul. Daca dorm la pranz, noaptea nu ma mai odihnesc asa cum trebuie. Sambata noaptea am visat ca eram la Madrid si era un atac cu rachete si eram prinsa acolo. A fost groaznic, m-am trezit terorizata din somn. Sper sa treaca si perioada asta cat mai repede.
toata gravidutele.
Sim 9+
Asa creste bebe
Poze bebe
cristina85ss spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns in privinza dureriilor de burtica
Vreau sa va povestesc ceva.Vineri( 2 febroarie) cum toate stiti,aveam usor dureri si disconfort in zona abdominala.Spre seara s-au agravat,am ajuns sa ma doara si cand pasesc.M-am hotarat sa merg de urgenta la spital,eram speriata mai ales ptr ca mi-au disparut toate simptomele de sarcina: sanii durerosi si greata.La camera de garda,m-a vizitat o doctorita,am facut ecografie transvaginala si i-am vazut inimioara cum bate.Sarcina este localizata in uter,am colul inchis si aparent nici o problema.
Vreau sa le intreb ceva pe fetele din italia daca stiu ele sa-mi spuna ce inseamna prescurtariile astea:BCF visualizzato in utero mediante US. In rest mi-a dat sa iau BUSCOPAN odata la 12 ore,ma gandesc ca sunt ptr dureriile de burtica
Cristina 7+
Roxana_G spune:
Va multumesc din suflet pentru incurajari si cuvintele frumoase. Am avut un moment de picaj cand am scris, acum mi-am mai revenit si suportul vostru m-a ajutat sa realizez ca pana la urma nu putem controla viata si ce e sa fie o sa fie oricum. O sa vedem cum ne descurcam pana la urma.
Ziua mea se precipita la birou, pana la urma tot tata a luat-o pe Alex de la gradi pentru ca eu mai intarzii. Nu stiu ce sa zic aici...despre sarcina oricum nu spusesem. Ca sa nu mai spun ca pe 27-28 februarie se preconizeaza nu stiu ce intalnire de departament la care seful cel mare a zis ca se poate lipsi numai cu certificat medical. Sigur ca as putea aduce unul, insa nu stiu daca e bine pentru mine. Si nu de alta insa pe 27 febr facusem cu greu programarea la dr Badiu si la eco si oricum mai era mult pana atunci si tot am probleme. Bine ca imi facusem programare de rezerva si acum am mai facut una si la eco.
Rox 10+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
teodoran spune:
Am tot citit pe net si am concluzionat ca este normal sa avem stari nasoale, pshic vorbind.
Eu astazi am trect de la o stare generala buna, la niste stari groanice, imi venea sa plang, se innecasera toata corabiile. Sotul meu s-a enervat pe mine ca cica din cauza plctiselii reactionez asa. Dar nu este adeverat nu m-am plictisit doar ca acum imi vine sa urlu de nervi. Imi imaginam ca perioada asta a sarcinii sa fie o bucurie generala, toata lumea fericita...
In plus, s-a imbolnavit si tata , a facut o viroza nasoala de tot, am chemat salvarea, ce sa va spun, nu mi-a placut ziua de astazi.
9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Carmenita spune:
Ma bucur sa ma vad in listuta de octombrie. Imi doresc sa avem toate sarcini usoare si bebici sanatosi.
Citeam despre durerile de burtica. De ieri seara am si eu mai puternice. De fapt, ieri nu am fost tocmai cuminitica, am fost plecata toata ziua prin oras, am stat mult in picioare, si mi-am mai ridicat si nepotica de 1 an jumate in brate. Iar seara cand a inceput sa ma doara burta m-am pus pe bocit. Dupa ce m-am asezat in pat s-au linistit, am luat si un no spa. Azi am fost la medic si mi-a zis ca nu are ce sa vada la eco pentru ca am doar 5 saptamani si ca trebuie sa mai astept saptamani. Mi-a dat sa iau Duphaston, 2 pe zi pentru fixarea sarcinii ca cica s-ar putea sa am o deficienta hormonala. I-am spus ca inainte cu 3 zile de ziua cand trebuia sa imi vina ciclu am avut o mica pata maronie si pe urma s-a oprit. Medicul spune ca cica asta inseamna ca am o insuficienta hormonala. Dar acum nu am sangerat, doar ca ma doare burta, asa ca o presiune in bazin, de parca mi-ar veni ciclu.
Voi ce stiti de Duphaston? Si cu durerile astea de burta ce e?
M-am cam speriat eu putin, dar sper sa fie bine.
Deja sunt speriata si nu stiu ce se intampla cu mine. Trebuie sa ma calmez sa rezist 9 luni.
Va pup si sa cresteti mari in burtici!
5+
Julie24 spune:
Buna fetele !!! Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.Vad ca unora le este rau,altele si-au mai revenit ... asta este perioada,nu avem ce face.Trebuie sa trecem peste aceste stari si sa ne rugam la Dumnezeu sa avem bebei sanatosi!Despre mine vreau sa va spun ca am fost astazi la eco.Am auzit bataile inimii.Deocamdata la 7 sapt se vede un embrion micut cu o inimioara care bate.Destul de emotionant...
Bun venit noilor gravidute!Sa dea D sa aveti sarcina usoara!
Marushka - si eu am aceste scurgeri albicioase.M-am gandit ca poate de la Utrogestan.La mine sunt cam abundente...Si am uitat sa intreb doctorita despre ele.
Goe - bine ai venit printre noi!Uite niste site-uri de gimnastica ptr gravide - www.activecenter.ro ; www.medicalduo.ro .Din cate am inteles eu gimnastica acvatica se face de la 4 luni.