Mamici de septembrie-octombrie 2007. (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

nu stiu daca avem voie salam, dar parca nu era recomandat. oricum si eu am mancat pate de ficat care nu e recomandat si azi mi-e pofta de ficatei de pui. stiu ca nu e bine dar sper sa nu daunez ca mai mananc din cand in cand chiar daca nu e tocmai recomandat. in schimb sa nu se supere bebe mananc ficateii pt mine iar pt el fructele si branza. merge?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Carminabulina, imi pare nespus de rau ca ai pierdut sarcina. Las' ca in curan vei putea incerca din nou. Ai grija de tine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Roxana, cumnata mea a avut o candida toata sarcina, si imi pare raau sa-ti spun dar nu a scapat de ea toata sarcina. Saraca s-a chinuit rau, nici nu mai putea sa stea pe scaun, asa de rau o deranja.

Voi mai aveti dureri de burta? Pe mine mai ma doare din cand in cand, dar nu contcatii cred ca de la ligamnete, dar de multe ori sunt groaznice trebuie sa ma intind in pat ca sa-mi revin.

9+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

Buna ziua Burtici !
V/am citit pe toate si ma speriati , ce e cu atata rau pe voi?
eu sunt in 3 saptamani si nu am mare lucru , doar pe la ora 4/5 ma ia un pic stare de greata dar in rest nu am nimic.A si seara pe la 10 / 11 noaptea ma apuca o foame de lup dar beau apa si ma culc. Refuz sa manac la orele alea . Cred ca nu e sanatos ptr. nici unul dintre noi.Alte stari ar fi insomnia din timpul noptii si somnolenta din timpul zilei , dar la ce aud pe aici trebuie sa fiu fericita.Pe 20 am si eu ecograf si abia astept . Am 6 saptamani atunci se vede ceva ???

Credeti ca mai apare raul daca nu a aparut pana acum ??
pup toate burticile si aveti grija de voi si de BB .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Salutare burticilor

Vreau sa va intreb daca voi aveti sau stiti ce mi se intampla mie. Eu am uneori mai des alteori mai rar, niste secretii vaginale de culoare albicioasa. Nu ma deranjeaza nu ma doare nimic (exceptand cazurile cand mai am crampe abdominale sau carcei la miscari bruste). Voua vi se intampla la fel? Sunt in parametri normali oare?

Taniusha 7+

asteptam BeBe in septembrie
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goe spune:

Buna ziua!
...sunt si eu o fericita viitoare mamica de septembrie (DPN: 24.09.07)
Vroiam sa stiu ce anume trebuie sa fac sa fiu adaugata pe lista (data nasterii: 12.09.1981) si sa va rog sa imi spuneti daca avet info despre locuri in bucuresti unde se face gimnastica pt gravidutze...

.... si avand in vedere faptul ca sunt cam nestiutoare in ale sarcinii, va rog sa imi spuneti care sunt info pe care trebuie sa le cunosc despre aceasta perioada; pana acum am citit odiseea sarcinii, am facut analizele care trebuiau facute... si cam atat...

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Roxana G, imi pare rau ca ai atatea de infruntat.Cu bunica ta numai Dumnezeu poate sti, cum o fi mai bine si pentru ea, saraca. Sa-ti spun o mica istorioara, sper sa te ajute macar un pic. Crede-ma ca stiu ce simti, pe 30 sept anul trecut am avut nunta si pe 28 sept, deci cu 2 zile inainte, bunica mea a facut un accident vascular si am internat-o, nu stiam daca mai apuca ziua nuntii. Am vrut sa anulez tot, am fost distrusa, ea m-a crescut, am fost atat de apropiate cum nici nu iti pot descrie, doctorii mi-au spus sa merg inainte cu nunta, ca ea s-ar supara sa stie ca anulez totul din cauza ei...si-a dorit f mult sa ma vada mireasa. Asa ca joi am internat-o si sambata, gatita si frumusica, l-am luat pe sotul meu de brat si ne-am dus, inainte de a ajunge la biserica, la ea la spital, era in Terapie Intensiva, dar constienta, si m-a vazut mireasa si mi-a dat binecuvantarea. A mai trait o luna si jumatate dupa nunta, fericita ca am facut nunta si m-a vazut mireasa.

Toate au un rost, crede-ma, nu te mai zbuciuma ca or sa se rezolve si o sa se aseze toate. Exista o continuitate. La putin timp dupa ce bunica mea s-a dus a aparut BB2 ( nu stiu ce e, fetita sau baiat, dar feeling-ul meu e ca e fetita) si, din toate datele la care mi se putea face o programare pt ecografia la care sper sa aflu si sexul lui BB2, care crezi ca mi-a fost sortita? Ziua de nastere a bunicii mele, 28 februarie. Atunci am stiut ca de acolo de unde e vegheaza asupra mea.

Organizeaza-ti petrecerea, daca ai forta, nu renunta la ea, mai ales ca unui copil ii e mai greu sa inteleaga astfel de lucruri.La serviciu nu le poti explica ca e doar o perioada mai grea pt tine, care nu va dura mult, astfel incat sa ai parte de intelegere?

Sper sa nu ma fi intins prea mult, sa nu te superi....

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si BB2 on his way ( DPN 09.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

bine ati venit fetelor.
goe in lista vei fi trecuta de fetele care au parola. de gimnastica stiu ca se facea la piscina bucuresti inainte parca dar vezi si tu pe activecenter.ro, sper sa nu se considere reclama.
laura la 6 sapt se vede ceva chiar si la eco normal adica nu transvaginala. mie nu mi-a fost rau deloc. deci daca nu au aparut greturile pana acum ai sanse sa nu mai apara, ceea ce iti si doresc pt a te putea bucura de sarcina.
taniusha si eu mai am din cand in cand o secretie, eu tocmai am facut analizele vineri i9au rezultatele si atunci o sa vad daca e vreo problema sau e normal. eu tind sa cred ca e normal avand in vedere ca nu are alte manifestari si nici nu e in permanenta, dar voi vdea negru pe alb la sf saptamanii.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Lavinia , si eu sper intr-o minune. Sper ca DD o sa faca o minune si o sa ia de la mine tot raul asta! Doamne ajuta sa fie asa!

Marushka, din cate stiu eu, secretiile de care vb tu, trebuie sa apara cam din saptamana 6, deci sunt normale. Intra pe prima pagina a DC-ului, la Sarcina, si cauta acolo Odiseea sarcinii in 40 de saptamani si da clic pe saptamana ta sa vezi ce schimbari sufera corpul tau si ce se intampla cu bebe. Este f interesant.

Roxana
, imi pare tare, tare rau pentru bunica ta! Sper din suflet sa poti face fatza acestei incercari grele si sa te gandesti ca tot ce te face pe tine sa suferi il face si pe bb. Pupici.

Bun venit noilor burtici!
Laurabyby, cum adica esti in 3 saptamani? 3 saptamani d ecand? Cum calculezi tu?
Nu iti face probleme in privinta raului ca sigur o sa apara.
La mine in sapt 4-5 nu am avut nimic, pe urma s-a declansat cosmarul care ma chinuie si acum. Nu iti dori ceva ce nu ai, adica raul asta de burtica gravidutza, ca este chinuitor. Poate ca vei fi o gravidutza fara gretzuri, cum am mai intalnit si pe care le invidiez. Na ca am zis-o!

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

nana eu nu te invidiez pe tine. hai un pupic pentru tine sa nu mai fii suparata ca mai ai putin si scapi. poate se compenseaza la nastere adica tu tragi acum si nasti usor iar noi invers stam linistie acum si simtim atunci din plin.
Doamne fereste!
Roxana iti doresc multa forta sa treci peste aprobleme si intr-adevar natura isi are cursul ei. la mine de sarbatori pe 27 decembria a murit socrul meu la 52 ani, sotul era terminat. dupa aceea facand o socoteala ne-am dat seama ca si data conceptiei lui bebe este in jur de 27 adica probabil 24-26. nu acopera durerea dar stii vorba aia cand Dumnezeu inchide o usa sigur deschide un geam. o sa vezi ca ceva bun o sa ti se intample.

8+

Mergi la inceput