Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 21
elamia spune:
Diana74 si Vani felicitari pantru bebeii vostri!Sa fie sanatosi,mancaciosi si sa va bucurati de ei.Se pare ca pe mine m-ati lasat ultima,dar cred ca nici eu nu mai am mult........incep sa simt deja ca,ceva nu este in regula,iar doctorul mi-a spus ca ma pot astepta oricand asa ca........ASTEPT ZIUA CEA MARE.
Elamia
38s+1z
Denisam spune:
Diana-felicitari si sa traiasca printzesa si sa fie sanatoasa.
Itzi dau si eu unsfat, faci cum itzi dicteaza instinctul in final- eu stiu ca dc ei nu se satura peste zi, cu laptele tau, de aia noapte anu dorm legat macar 3h, stiu dine xperientza si d ela alte mamici- am 2 prietene car eau nascut acum in ian si sf. lui dec si au patzit la fel si le-am zis, ca nu se satura- au inceput sa le dea la bebei completare, in general lapte de al tau muls, cel putzin pina mai creste un pic si nvata sa traga mai bine si sa vezi cum se trezesc acum noaptea la 4h, si sunt ok- si au si colici saracii- eu stiu ca ceaiul de fenicul, anason ssi chimen ii ajuta si pe ei si pe tine sa fie bien si sa ia mai mutl laptic, si mai stiu ca asa cum incerci sa ii invetzi de mici, asa ii ai- ne trebuei rabdare al inceput si stiu ca egreu, dar o sa vezi ca va fi bine.
Laura- eu nu pot sa te ajut pre amutl cu bibe, sorry, pt ca emma era flaminda si asta d eal 7 zile de cand i-am dat eu lapte din bibe, muls sau formula 1 masa, a tras ca o nesatula, si mereu a avut perioade, 1 luna minca ca un lup si punea 1,2-1,2 kg si o luna stateam cate 1h sa pape o masa, dar noaptea nu ma trezea mai devreme de 4-5h, niciodata.
Pupici la toata lumea!
MONIII-POZELEEEEEEE...TE RUGAM!
Denisa
Denisa
19 w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Lili_B spune:
Buna fetelor,
Eu am fost ieri la doctoritza si bebe e cu capul in jos, dar nu e "engaged" si cervixul e inchis, adica nici un semn de nastere. Pina la urma nu m-as mira sa trec de termen, si cu prima sarcina am fost o saptamina overdue.
Fetele care alaptati si nu sunteti la primul bebe, vi s-a parut ca acum la al doilea a venit lapticul mai usor? Eu nu am avut lapte suficient la Bianca, dar pina la urma cu ajutorul unei lactation consultant si medicament Domperidon si pompat puternic si bebe care nu a vrut sa bea cu biberon nicicum am reusit sa alaptez exclusiv. Sper insa ca acum la al doilea sa vina laptic mai mult si mai usor.
Lili cu burtica de 39s+2z si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org
lilidana spune:
Donia ,suportul pentru baita,de care zici tu,este doar pentru cap?Eu am cumparat o cadita de baie care are si un suport pentru tot corpul,dar mi se pare ca nu e practic,copilul nu atinge apa decat la picioruse si cred ca i-ar fi frig.Sau nu?
Iar pudra deja am luat una,o sa vad daca am la ce s-o folosesc,in schimb am trei creme diferite marci,cu oxid de zinc.
Fetele care urmati la nastere LILI B si elamia ,va tin pumnii sa fie totul bine cu voi si cu bebicii vostri. 
Diana74 felicitari pentru fetita 

.
Sa fie sanatoasa,sa creasca mare si sa fie cuminte.
lilidana cu
David-Gabriel 34w6d
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
pitilache spune:
Diana74 si Vani Felicitari pentru bebelusi! Sa fie sanatosi si voi la fel! Refacere rapida!
Multa bafta pentru burticile care urmeaza, Elamia si Lili B!!!
Diana74 iti tin pumnii sa se rezolve cu sanii! Stiu ca nu e usor, dar pana la urma o sa-ti treaca ai sa vezi! Cum imi spuneau si mie fetele, incearca sa lasi sanii la aer cat mai mult si o sa fie mai usor.
Denisam multa bafta la eco, parca trebuia sa mergi zilelea astea, nu?
Lilidana si eu ama vut cezariana programnata la 37s si 6 zile si totul a fost ok. Multa bafta!
Laurajr la primul bebe si eu am inceput cu lingurita la sucuri si dupa i-am dat pur si simplu biberonul si nu au fost probleme. La cat de fomist era...
Monicutz, cum zicea si Denisam, asteptam cu nerabdare poze cu printesica ta!!!
Va pup pe toate,
Roxana
Denisam spune:
Roxana-mersi de ganduri- azi merg la eco- cand mai pui poze cu voi?
Weekend placut si numai bine la toate mamicile si burticile.
Denisa
Denisa
19 w si
'de
Emma Andreea
laurajr spune:
Mamicile, ce fel de lapte formula folositi la bebei ? Ce-mi recomandati ca eu am o cutie cu lapte cu soia imbogatit cu fier si se pare ca lui David nu-i place deloc ...
Monicutz spune:
Vani flicitari!!! Te asteptam acasa cu bebe. Sa aibe noroc mult si sa fie sanatos.
Diana, sa-ti traiasca printesica si sa fie sanatoasa frumoasa si norocoasa! Cu sanii eu i-am rezolvat cu o crema cu antibiotic - Dr. Newman formula. Iti trebuie reteta de la doctor. Efectul s-a vazut in 2-3 zile. E adevarat ca inca la sanul drept mai sunt ceva dureri....dar sper sa treaca in curand.
Elamia si Lili_B, tinem pumnii sa fie bine si repede.
Odette a facut azi 3 saptamani :). Acum ne luptam cu pozele sa le punem.
Va pup,
si Odette
Denisam spune:
Laura- eu stiu ca cele mai bune, si fara sa ii constipe(similacul e celebru pt asta) sunt Enfamil A+ si Nestle Good Start- emma a baut din amindoau fara probleme de la 1 sapt si acum suntem inca pe enfamil care devine defapt enfagrow duap 1 an.(il bea in combinatzie cu cel de vaca).
Odette- LA MULTZI ANI SI SA FII SANATOASA SI FARA COLICI!
Pupici!
Denisa
Denisa
19 w si
'de
Emma Andreea
lilidana spune:
pitilache ,multumesc
.
Sori1980
,pe unde esti? Sper ca e totul ok cu tine,nu ai intrat de mult.
lilidana cu
David-Gabriel 34w6d
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"