Bebei de Canada in burtici de mamici (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragelor
Is tare necajita ca am ajuns cand treb la eco si aia zice ca ei dupa ora 1 nu fac eco morfologice si ii arat hartia cu ora 3.15 si zice a gresit assitenta, aveai programare la 1, sa innebunesc si zice vino marti, cand vrei- prima progr la 9- ce sa mai fac, am pelcat suparata ca deja martzi fac 21 de sapt si eco treb facuta la max 20 de sapt, sa vezi ce dau cu assist medicului pe 6 martie de pamint..Multumesc tuturor ce s-au gandit la noi.Sper ca totul e ok cu toata lumea-pupicei!

Denisa
Denisa 19 w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Denisa, stai linistita ca eco asta se face oana in 22 de saptamani cu aceeasi acuratete. Ba chair unii medici spun 24 de saptamani.
Aici te trimite pana in 20 de saptamani pt ca daca Doamne fereste e ceva sa poti lua decizii - pe care le iei greu si la 20 si la 21 de saptamani. Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme de asta. Sunt sigura ca totul o sa fie in regula.
Din punct de vedere thenic eco morfo de trim 2 se face pana in 22 de spatamani.

Te pupam si nu te stresa!
si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mi-am laudat fata degeaba..de 2 zile sub orice critica...plange din orice, nu prea doarme, se frichineste rau la biberon si banuiesc ca ia mult aer, ceea ce ii provoaca dureri la burtica...ofofof..cred ca s=a si alintat un pic .
ii place doar in bratze, dar si acolo e ff agitata...da din maini si picioare, isi suge mainile intr-una ...in fine, mai vedem ce urmeaza

denisa, ofofof, lasa ca nu e asa mult pana martzi si iti vezi puiutzul! tinem pumnii!

laurajr, dar cine ti-a recomandat lapte de soia ? si imbogatit cu fier? are intoleranta, ceva...eu ii dau enfamil a+ de la inceput. nu stiu daca e vreo tehnica aparte la biberon, poate doar PERSEVERENTA.

diana74, felicitari! unde ai nascut? iti doresc sa ai mult laptic, o feita mancacioasa si cuminte si sa treci usor peste aceasta perioada de inceput...e greu, dar se poate...ai ceva ajutoare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni si KTRINEL-MULTUMIM SI PUPICEI.
Ktrinel- vezi sa nu fie altceva decat gaze, ca deja are 3 luni si colicii dispar- de fapt LMA pt maine si sa nu se aproprie cumva dintzisorii, uita-te la gingii sa nu fie umflate- la unii bebei apar de la 3 luni, noi in grupul nostru de mamici avem cazuri si erau fetitze-oricum da-i ceai d efenicul si sper sa treaca repede crizele astea.
Lilidana-bafta cu nasterea sa fie totul ok!

Denisa
Denisa 19 w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Lilidana, eu am cumparat tot de la Walmart cea mai mare cadita care exista (si care deja ii e cam mica) si acel suport. Suportul este ca un plan inclinat, este facut din plasa si plasa asta se lasa putin de tot sub greutatea copilului, in asa fel incat spatele sta in apa. Eu oricum il ud mereu cu apa pe burtica, sa nu ii fie frig si chiar am impresia ca se simte bine, nu pare sa ii fie frig.

Lili_B, mie mi se pare ca laptele a venit cam tot la fel si la al doilea copil. Cred ca vei reusi cu alaptatul, daca si la primul copil a mers. Succes!

Laura, ii dai completare lui David? Sper ca sunteti bine. Despre biberon nu stiu ce sa spun... doar sa fii perseverenta si rabdatoare.

Ktrinel, ati suparat bebelina?
Temperatura i-ai masurat-o? Sper sa nu fie cazul, dar am citit ca de multe ori cauza plansului aparent nejustificat la bebei e otita. De altfel s-a confirmat si la prima mea fetita cand era bebe mic, plangea, manca prost ca o dureau urechiusele, nu dormea... eu credeam ca sunt colicile, noroc ca a venit pediatra pentru un consult de rutina si ne-a dumirit. Daca nu se linisteste Julia eu zic sa o duci la medic, nu strica sa fie evaluata. Pupici sarbatoritei si La multi ani!

Accacia, bine ai venit! Wow, faci gimnastica? Felicitari! Cum planuiesti sa nasti?

Elamia, sa mearga totul bine si usor la nastere si sa fiti sanatosi si tu si bebe! Pana atunci profita si leneveste, dormi si rasfata-te cat mai ai timp.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

donia, urechile sunt ok, se pare ca totusi nu sunt decat colici. gaze la burtica. atata. un disconfort destul de neplacut. incerc sa fiu mai atenta la eructare (ce-i drept nu prea am rabdare) .
pana acum ii puneam sab simplex (simeticona) in lapte si disparea spuma din el ...era din tara, adus de mama, dar s-a terminat si nu stiu cum sa scot spuma din lapte...ca se pare ca ajumge in tetina si micutza inghite si mai mult aer...folosesc biberoane de la avent (naturally) sincer nu stiu cum sunt celelalte sau cat de "destepte" pot fi...dupa mine un biberon e un biberon si gata...poate ma luminati voi.

Mergi la inceput

Ktrinel, echivalentul lui Sab Simplex se gaseste si aici, eu am cumparat de la Walmart. Sunt doua produse, pe ele scrie ceva cu Gas relief si substanta activa (e cea de la Contents) e Simeticone sau Dimeticone, e acelasi lucru.
A, si la Walmart se gaseste agatat la raionul de bebelusi, nu la farmacie. Si scrie pe cutie cat trebuie sa dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Moni, ma bucur ca mica Odette ia bine in greutate.astept si eu poze nerebdatoare cu minunea mica.tu si fetele care mai alaptati(Diana,etc)-nu trebuie sa va doara sanii.va invit cu drag la Alaptatul Helpline sa va spunem ce sa faceti sa nu mai simtiti nici o durere cand alaptati:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68384&whichpage=16

nasteri usoare si bb sanatosi tuturor.
va pup.

weekend placut

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Donia, cool ...mersi mult...mai ce le stii tu pe toate ....buna la casa omului...sa stii ca eu tot astept poze cu ginerica

quote:
Originally posted by Donia

Ktrinel, echivalentul lui Sab Simplex se gaseste si aici, eu am cumparat de la Walmart. Sunt doua produse, pe ele scrie ceva cu Gas relief si substanta activa (e cea de la Contents) e Simeticone sau Dimeticone, e acelasi lucru.
A, si la Walmart se gaseste agatat la raionul de bebelusi, nu la farmacie. Si scrie pe cutie cat trebuie sa dai.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

Donia, cool ...mersi mult...mai ce le stii tu pe toate ....buna la casa omului...sa stii ca eu tot astept poze cu ginerica

quote:
Originally posted by Donia

Ktrinel, nu le stiu chiar pe toate, dar depun eforturi in acest sens
Vin si pozele, doar ca eu am stat mai mult pe laptop si pozele sunt pe desktop. O sa depun eforturi si in sensul asta.

Mergi la inceput