Bebei de Canada in burtici de mamici (3)
Raspunsuri - Pagina 20
lilidana spune:
Ktrinel,nu am avut timp sa reactionez,mi-a zis "ne vedem peste 3 saptamani la c-section" in timp ce iesea din cabinet.Ma gandesc totusi ca 2 lucruri l-au determinat sa ia decizia asta:intrebarile mele legate de o eventuala urgenta:cine ma va opera,cum sa procedez,plus ca am tot insistat ca vreau sa nasc cu el.Al doilea aspect e legat de consultatia in sine,l-am vazut usor nemultumit in timp ce ma apasa pe burtica,timp in care eu "ma plangeam" de dureri si contractii.
Asta gandesc acum privind in urma,mai ales ca initial
ma anunta ca nu nastem pana in ultima saptamana din martie.Cred si sper ca a luat decizia potrivita,oricum mai avem un eco marti si o consultatie imediat dupa.Sa vad ce mai zice...
In legatura cu experienta in cresterea unui copil,am crezut tot timpul ca ma descurc,acum nu mai sunt sigura,au trecut aproape 6 ani(tot in martie a fost) de cand am nascut-o pe fetita mea si cred ca sunt un pic depasita
.
Monicutz,sper sa fie bine pentru bebe sa-l scoata la 37w4d,ma gandesc ca multi se nasc natural la varsta asta si,oricum,din saptamana 37 nasterea se considera ca fiind "la termen".
Vani
,sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatos!
Va pupic pe toate
.
lilidana cu
David-Gabriel 34w5d
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
carmen94 spune:
quote:
Originally posted by romaria
Fetele sa va zic una, ma intreaba sotzul intr-o zi daca am vreun indian la servici, eu f serioasa ii zic nu , doar indience, de ce? Pai cu cine seamana copilul inchis la piele amandoi avem pielea alba. :)))O fi de vina ginecologul care era negresa?????ca io nu mai stiu
Am plecat ca inep sa aberez dupa o noapte de stat cu fetzita in brate.
Pupici,
Romaria si bebe Rihanna

sa mor de ras!!!!imi pare rau ca ai probleme cu icterul.chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau!
multumim ca ne-ai dat vesti de Vani.
VANI.......felicitari inca o data!!!!
lilidana....lasa ca iti vei aminti tu ce e de facut!!!!nu te alarma!!!ce sa mai zic eu care sunt la primul bebe si nu stiu nimic....
fetelor,ma bucur ca sunteti bine si nu sunt probleme grave!!!!
va pup!
Carmen
32cu
Darius
romaria spune:
Denisa , Laura, am vorbit cu doctora a zis ca nu e cazul sa ma ingrijorez..ufff nici nu stiu, valoarea bilirubinei a fost 231 . A zis ca in 3 sapt o sa treaca. Acum mai stau putin si vad ce se intampla. Rihanna a luat ff bine in greutate si-a dublat greutatea de la nastere si doctora a zis ca asta e f bine (alaptez numai san).
Eu am Rh - si Rihanna Rh + ca si tati. Pediatra mi-a zis ca nu afecteaza f mult diferentza Rh-ului. Nici nu stiu daca trebuie sa ma alertez cu icterul. Mai stau cred 3 sapt si merg din nou daca nu-i trece.
Va pupic, Romaria si Rihanna (18 decembrie 2006)
romaria spune:
Lilidana , eu am nascut la 37 sapt si 4 zile fix fix si fetitza a fost sanatoasa, a avut 2.875 kg si acum in 2 luni are 5.300. Nu am avut alte probleme.
Asa ca multa bafta,
Romaria si Rihanna (18 dec 2006)
lilidana spune:
romaria,tu ai nascut programat?Scuza-ma,dar nu am retinut aspectul asta.Fetita ta a avut o greutate foarte buna,sper sa creasca si David al meu suficient pana atunci.
Sa stii ca si fetita mea a avut icter prelungit,cateva saptamani,nu mai stiu exact,dar pediatra m-a linistit ca e ok si n-am facut nici o analiza.Imi amintesc ca-i spuneam "portocala",asa colorata era
.
Carmen94,am incercat intr-o seara,pe cand ma chinuiam sa adorm,sa-mi amintesc cum faceam baita.Si...surpriza
,nu mai stiu cum de nu-i intra apa in urechi.Avea un scutecel sub cap,dar se misca mult si scutecul se uda,iar eu nu "vedeam' faza cu apa:ajungea sau nu la urechi?Am un lapsus la episodul asta si inca unul legat de pudra si crema,pe care cand le foloseam?
.
Eu ziceam ca stau bine cu memoria,dar acum ma indoiesc.Mi s-a intamplat ceva in timpul sarcinii!![]()
lilidana cu
David-Gabriel 34w5d
"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"
Donia spune:
Vani, felicitari, sa-ti fie sanatos baietelul si sa te bucuri de el!
Lilidana, si eu am o fetita mai mare si aveam impresia ca am uitat tot. Dar stai linistita, intr-o saptamana sau doua iti amintesti totul.
In legatura cu spalatul pe cap - exista la Walmart un suport pe care il pui in cadita si bebe sta cu capul ridicat mereu, e mult mai simplu sa faci baie la bebe in ziua de azi ![]()
Pudra nu se mai foloseste pentru ca particulele fine sunt inspirate de bebei si mai apoi apar probleme cu plamanii.
romaria, si copiii mei (ambii au avut si icter) au avut pielea mai inchisa la culoare la inceput, dar dupa ce a trecut icterul a mai durat vreo luna si pielea s-a deschis la culoare.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Accacia spune:
buna, dragutelor si frumoaselor!
vani, felicitari din tot SUFLETUL! sa fiti fericiti si impliniti! sa va bucurati de fiecare clipa, care este unica prin tot ce are!
voi faceti gimnastica, fetelor? eu am luat un dvd cu josée lavigueur --e pentru perioada prenatala-- si imi place foarte mult;in plus am cumparat un stepper (simulator de scari), cel care face miscari laterale si ma simt minunat cu spatele; aveam prin luna a 4 -a niste dureri de mijloc in spate, care coborau in picioare de simteam ca ma paralizeaza; din ianuarie de cind am inceput, nici urma de durere de spate, insa daca nu fac citeva zile simt diferenta, reapar durerile.
va urez la toate muuuulta sanatate! sa aveti curaj si putere sa treceti peste orice!
va pup!
diana74 spune:
salutare fetelor,
va multumesc tare mult ca mi-ati facut galerie si mi-ati tinut pumnii stransi.
Eu am nascut natural cu epidurala pe 16 februarie ora 21.17 o fetita pe care o cheama MARYAM .La nastere avea 3.445 kg 51cm si apgar 9.
Duminica,pe 18 feb am si iesit din spital dar din pacare n-am mai intrat pe net din lipsa de timp ,eu sper ca totul sa intre in normal si sa ne obisnuim cu programul .Deocamdata micutza suge bine cam la 2-3 ore peste zi dar din pacate noaptea suge mult mai des si asta ma face mai obosita .Sanii imi sunt "varza" desi folosesc creme cu si fara lanolina si in plus alaptez asa cum mi s-a explicat in spital,adica tehnica corecta cica .Poate sunt eu mai sensibila dar sper sa ma obisnuiesc .
Bebelusha e o adevarata comoara ,e frumoasa si cu par mult negru ,sunt tare mandra de ea ca orice mamica .
Zilele urmatoare o sa va povestesc si cum am nascut ,adica cele 17 ore de cand mi s-a rupt apa si pana am nascut
.
Vani- te felicit si pe tine
Va pup fetelor si va multumesc pt ca v-ati gandit la noi
romaria spune:
Lilidana, am nascut programat .
Felicitari Diana 74 sa te refaci repede si bebe sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Pupici la fete 
Romaria si Rihanna
laurajr spune:
Mamici de bebici, cum i-ati invatat pe bebei sa bea cu biberonul ? Cu Ioana m-am descurcat cu lingurita dar asta mic nu vre lingurita si cand ii dau ceai cu bibe sta cu gura deschisa si nu suge tetina .
Cum ar trebui sa procedez???