Bebei de Canada in burtici de mamici (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

ce mai fac fetitele?!?!?
proaspete mamici,cum va descurcati cu bebicii?!?!
noi suntem bine si asteptam sa treaca timpul cat mai repede ca nu mai am rabdare!!!!

va pupic pe toate!

Carmen 32cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Buna dimineata,fetelor
Am lipsit cateva zile din motive tehnice (a murit laptop-ul ) si trebuie sa recunosc ca mi-a fost foarte greu,m-am simtit izolata si nefericita,mai ales ca nici nu m-am simtit bine...

Acum sunt mai optimista insa m-a apucat frica de nastere .
Ieri m-a programat la cezariana pe 14 martie,ora 8.00,parca nu ma asteptam asa repede,voi avea 37 saptamani si 4 zile atunci,dar stie el ce face,am incredere in el.

In rest,am inceput sa ma documentez despre nou-nascuti,nu mai stiu nimic de acum 6 ani,cum am putut sa uit?Oare ma voi descurca?

Of,am intrat in criza,mi-e asa fricaaa!

Va pupic si va doresc sa aveti o zi minunata .

lilidana cu David-Gabriel 34w4d

"Numai prin dragoste inima se transforma in imn"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

laurajr, eu am primit o scrisorica acasa prin ianuarie parca, ca cica s-a modificat ceva in nu-stiu-ce lege si "s-ar putea" sa fiu afectata la indemnizatie...daca am intrebari sa sunt la revenu quebec si federal...am asteptat si nu am vazut nici o modificare, asa ca nu am sunat..poate ar fi bine sa suni. vezi sa nu cumva sa fie impozitul de vina , ca si indemnizatia se impoziteaza
alocatiile depind de venitul familiei si se recalculeaza in iunie sau iulie dupa depunerea declaratiilor de venit pe anul precedent...
sunt curioasa insa daca la recalculare ma pune sa dau bani inapoi, sau ce? avand in vedere ca anul trecut de ex venitula fost substantial mai mare decat anul celalalt pe care am facut eu cererea de alocatie...s-o mai vad si pe asta
altfel, ce face David? e bine ginerica?

carmen94, noi facem bine. suntem cuminti, am pus cercei suntem mandre tare...avem un pic peste 7kg la 3 luni , si 63cm. sanatoasa tun. am inceput sa ne cunoastem bine si ii inteleg dorintele ...asa ca intervin prompt...la cat am fost de disperata in prima luna, am crezut ca o sa innebunesc ...dar m-am calmat si a contat foarte mult t fetita..noi suntem niste oameni fff calmi, la noi e liniste, soare, pace si prietenie si am constatat prin comparatie cu alte familii ca ff mult conteaza mediul...suntem si acasa amandoi si treburile se impart ...o sa vezi ca o sa fie bine si la tine. e grea asteptarea , mai ales pe vremea asta friguroasa...parca nu se mai termina iarna ...dar primavara va veni cu puiutzul in brate ...si ai atata timp frumos in fata...sa vezi cat conteaza si asta...frumos nume ati ales, Darius.

lilidana, de ce nu il intrebi pe doctor mai clar, de ce iti face cezariana asa devreme? nu e ff devreme, ddar parca totusi, daca totul e in regula...de ce s-ar grabi?inteleg ca mai ai un copil de 6 ani? pai atunci inseamna ca o sa iti amintesti cum a fost, desi am inteles ca nu e niciodata la fel...

diana74, totul e in regula? esti bine?

elamia, accacia, sanatate ! ce bine imi pare ca s-au strans atatea mamici canadiene!

monicutz, abia asteptam sa facem cunostinta cu Odette (ce nume frumos!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Salutare la toata lumea!

Noi am fost azi la cantarit si am ajuns la 3,350kg! 400g si ceva de g in plus fata de lunea trecuta ceea ce e fff bine. Si pentru ca tot am iesit din casa la intoarcere am ramas afara si am facut o plimbare de 15 minute. Prima! I-a placut tare mult ca a stat tare cumintica. De abia astept sa se mai incalzeasca sa iesim si mai mult la plimbare. Ca pana acum numai in spre -20 a tot fost temperatura la noi.

Va pup si numai bine,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Laura, mie trebuie sa-mi vina saptamana viitoare cred maternity benefits si o sa-ti spun cat mi-a venit. Mie ar trebui sa-mi vina maximul. Te anunt imediat ce vine. E ciudat ca a scazut!

Pitilache bravo! a luat o gramada in greutate!! Odette a luat 150g in prima saptamana apoi azi am fost din nou ca vroiau sa fie siguri ca creste si acum a luat 400g. Am ajuns si noi la 3045g si ma bucur :). Eu nu am scos-o afara decat sa o duc la doctor si atat...deci in masina. Nu stiu ce sa fac, daca sa o scot...acum cat e pe + as putea sa incerc.

Ktrinel, 7kg la 3 luni...s-o tineti tot asa. Cred ca ai mare dreptate despre mediu calm din jurul copilului, mai ales cum e mama. Cand esti la primul insa e destul de greu sa fii calm. eu am noroc ca am mult ajutor si mai apuc sa ma odihnesc si sa ma calmez :).

Lilidana, mai e cineva aici care a facut Cx tot la 37 de sapt si 5 zile si eu am facut la 38 fix. Si a fost OK. Oricum poti sa le ceri sa-ti mai faca o eco inainte sa vedeti cat e de mare bebe. La noi eroarea la eco a fost de 100g la 1 zi diferenta.

Carmen, mai e un pic. De la 32 de sapt incolo trece repede.

Denisa, cum mai esti? Creste burtica? Ai scapat de musafiri?

Diana speram ca ai pe beb in brate si sunteti bine! Asteptam vesti/

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele,
A nscut Vani duminica ora 9, natural cu apidurala, un baietzel David Daniel, apdar 9, 3 kg. Am fost la ei la spital mama si puiul sunt bine, David este un scump. Acum sunt acasa dar au ceva probleme cu netul.
Noi suntem bine am fost la doctor ca nu ne-a trecut icterul, uffff. Am facut si vaccinul unde a urlat si a continuat sa planga pana seara.
Acum sunt bine nu o las nici pe mami si nici pe bunica sa doarma...na.
Felicitari noilor mamici.
Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

VANI_ FELICITARI SI SA TARIASCA DAVID SI SA AI MULT LAPTIC SI NUMAI BINE!ROMARIA_-Multumim de vesti si ne bucuram ca Rihana e ok si totul merge bine!
Monicutz si Ktirnel- ma bucur c afetitzele o duc bine, pap asi voi suntetzi mai calme, asa trebuie, si mie imi e o frica sa nu iasa un bebe agitat, la cat de stresata am fost eu in primele 4 luni din cauza socrilor, sa speram ca va fi ok.
Moni- hai ca sper sa mai vb la telefon, burtica abia acum incepe sa se vada, dar tot asa dc port haine mulate, e clar mai mica decat era la prima sarcina si ca kg am luat doar 3 si am 20 de sapt, maine mergem la eco morfologica, sper sa fim ok-in rest Doamne Ajuta!
Pup toate fetele, merg sa o scol pe emma sa o duc la gradi ca vad c a ninge si iara imi ai dublu ca timp-astia cand ploua sau cand ninge merg cu 20 la ora

Denisa
Denisa 19 w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Denisa eu sunt cam suparata de icterul asta care nu trece:(((Am facut analizele si a iesit bilirubina cam mare adica peste normal, Sa astept acum 2 sapt sa vedem daca trece, nu mi-a bagat-o la ultraviolete inca.
Moni hai cu poze sa vedem cat de mare e Odette. O sa mai pun si eu pozici.
Fetele sa va zic una, ma intreaba sotzul intr-o zi daca am vreun indian la servici, eu f serioasa ii zic nu , doar indience, de ce? Pai cu cine seamana copilul inchis la piele amandoi avem pielea alba. :)))O fi de vina ginecologul care era negresa?????ca io nu mai stiu
Am plecat ca inep sa aberez dupa o noapte de stat cu fetzita in brate.
Pupici,
Romaria si bebe Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

vANI, FELICITARI PT BEBELUSH, SA-TI TRAIASCA !
Denisam, ai sa fii mamik fotomodel , dar stai linistita ca nu o sa fie afectat bb de stres, eu am avut o gramada de stres in perioada sarcinii cu David ( schimbat serviciul, pierdut o casa buna din cauza bancii, cautat alta, plecat mama cand eram in 9 luni, mutat singuri in casa noua, si astea sunt doar cateva care-mi amintesc acum) .
Romaria, la o val de 320 bil se pune copilul la UV, David avea la 4 zile 299-301 si nu l-au pus la lampa dar l-am tinut sub observatie si intr-o saptamana i-a scazut simtitor valoarea .Eu una sunt f atenta cu icterul pt ca am tras mult cu fetita ( parinti cu rh neg-poz).
Succes viitoarelor mamici la nastere, cine e la rand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Romaria- eu zic sa mergi s ainsisti l amedic sa vezi de c enu mai trece icterul, ca e mare printzesa si mi se pare ca dureaza cam de mult, la unii medici nu merg edecat dc faci scandal, ii push is dc ceri sa vezi alt medic- itzi spun din experientza ca dc ii push ai rezultate si isi schimab atitudinea.
Laura- mersi de incurajari, asa sper sa fie, pupici si numai bine si voua si lui David.Cum mai e cu colicii, ajuta ceaiul de fenicul, anason si chimen?
Moni- vreau poze cu Odette ca altfel vin peste voi sa o vad:)

Denisa
Denisa 19 w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput