Colectia de toamna-iarna 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Buna seara mamici si bebelusi.

Lavi, imi dau seama ca eu nu-ti raspund tie niciodata decit cind am nevoie de tine. Ast ar putea fi citita drept o mare nesimtire, dar sa stii ca eu ma gindesc tot timpil la voi cind scrii ca ceva nu e in regula. Dar uite ca pentru ca nu am nimic stiintific sa-ti spun ca sa te ajute, nu mai scriu nimic. Si acum imi dau seama ca macar un "sanatate" as putea zic si eu... Ma bucur ca sinteti mai bine.

Tania, Esti o eroina, ce mai. Trebuie sa te iau de exemplu in ale mobilizarii.

Carlitos, bine-ai venit in clubul nostru. Sa-ti traiasca fetita!

Mey, Ripley lipseste cam suspect de demult de pe DC. Ce ziceti, vreo veste, ceva????
Dincolo de gluma, erau bine ultima oara cind a postat?

Si ne e dor de Inuta noastra cea draga.

Copiii vostri cad des cind merg? Desi am descoperit ca avea otita si de-asta isi pierdea echilibrul pe o parte mie tot mi se pare ca isi pierde cam mult balansul. Parca alti copii nu cad atita. Azi chiar a luat mai multe busituri (vezi mai jos), una dintre ele cind era cu ta-su afara si a alergat, s-a impiedicat si a cazut cu capul pe asfalt, cam nasol. E adevarat ca era foarte obosita la momentul respectiv si am observat ca se balangane mai mult pe picioare cind e obosita.

Despre carti, ei, parca mamicile din grupul nostru nu ar fi oricum niste super energice care au grija una alta de bebelusii altora, organizeaza petreceri, baby showere pentru gravidele de-a doua oara si tot felul de activitati la care eu nu apuc sa ajut niciodata spre marea mea rusine, unele dintre ele au pus la cale si un club de citit. Eu am reusit abia luna trecuta sa citesc doua dintre cartile propuse de ele si sa particip la intilnire si sper sa termin pina luni cartea pentru luna asta ca sa ma tin si eu dupa ele.
Dar din pacate, eu m-am cam lasat de citit... la Revolutie. Dupa liceu am lucrat si apoi am lucrat si am mers la scoala in acelasi timp, apoi am avut un serviciu care ma solicita mult, apoi aici, in State m-am dus la scoala si nu am avut timp de nimic, altceva, iar cind am avut am ramas si mi-am petrecut timpul aici, cu voi. Si uite-asa am ramas asaaaaa in urma cu cititul si mi-e o rusine cumplita ca miine poimiine mor si tot n-am bifat lista de carti din clasa a zecea de la literatura universala...

Hai ca m-am lansat prea mult la apa cu off-topic.

Ah si inca ceva, nu va mai lasati plozii nesupravegheati pe suprafete inalte sau in baie ca inca nu-s asa de inteligenti cum credem noi. Eu azi am facti ceva de mi fac nciodata: am lasat-o pe Uca-uca singura in baie cit m-am dus sa iau altceva din bucatarie. Ea avea o jucarie in minca pe care a aruncat-o in baita din cada cada. In timp ce eram in bucatarie mi-am spus: "Nu e ok ca am lasat-o acolo, daca pateste ceva? Ei, doar nu e proasta." Dupa care s-a auzit un racnet din baie. "Ba da," mi-am spus eu si m-am repezit in baie ca sa o vad pe fii-mea cazuta pe jumate in baita aproape stind in cap intinzind mina dupa jucaria pe care o aruncase ea mai devreme.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ela ce rochita frumoasa are Dariuca! Dar e grasuna, ziceai tu ca a slabit, dar mie nu mi se pare.
Catutza sugubeata Biancutza! Din pacate nu cred ca exista solutie la problema ta decat sa tii parul strans in coc.
Dordia in aceeasi situatie sunt si eu: ar cam trebui sa ma intorc la munca, ca la planurile mele imi trebuie bani, nene. Plus ca bunicii se descurca cu Ilinca, deja mananca la pranz la ei. Insa numai cand ma gandesc la asta imi vine sa , parca as fi inaintea unui mare examen. Ma si oftic, ca vine primavara, va fi timp berechet de iesit afara cu chiti, iar eu voi sta departe de ea... Ma mai gandesc, poate dupa ce-mi rezolv problemele famniliale Doru in schimb zice sa stau acasa... Pe el oricum nu-l intereseaza mutarea in scurt timp la 3 camere (sau cel putin nu asa ca mine).

Warning: may contain traces of sarcasm

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ripley - am vorbit vineri cu ea, de fapt m-a intrebat ea de Doru, dar cand s-o mai intreb si eu ce face - pac, clientul Apoi m-am luat cu treburi si nu am mai avut timp. Si eu as vrea sa mai vad poze cu Anutzache.

Chiti nu mai merge, deja alearga, spre disperarea mea... Nu inteleg, cum poate fi un copil super-cuminte in primu an, iar in al doilea super-activ? Ce face, recupereaza timpul pierdut?

Warning: may contain traces of sarcasm

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Si pe mine m-a expediat rapid Ripley. Tot pe motiv de client.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Bic si Tudor cade foaaarte des.De 30 de ori sigur pe zi.Insa nu merge bine.Se mai balanane si cind nu are siguranta se aseaza in 4 labutze.De fugit inca nu fuge.Dar nu-mi fac probleme de echilibru.Poate Sma inca se mai resimte dupa otita.
Feli,Dordia si eu la fel cu serviciul.Doar ca nu ma gindesc sa ma duc de pe-acuma.Ci doar cind face T 2 ani.Insa la gindul asta m-a puca zbenghii.Io chiar as vrea sa incerc sa prelungesc pina la 3 ani.Cumva.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Eu mi-am culcat plodu ca la noi inca asta e modelul.
Am domit bine....asteptam ince vreo 2 nopti turbate pentru caninul nr. 4.

Azi e Sf. Veronica..asa ca imi spun LA MULTI ANI! si maine schimb prefixul. Am tras niste amandine aseara....azi tre' sa le mai pun glazura si gata.
Marti vine socrela la mine....ea are 70 ani aproape.

Bic, si Steff acde cateodata din picoare dar rar. E normal, zic io!
Feli, Dordia, Leea, eu cand a gandesc ca din noiembrie trebuie sa merg la servici ma apuca
Nu stiu cu cine am sa-l las pe Steff. deja dau anunturi de bona...i-am zis si la maicamea care e la 80 km distanta ca daca nu gasesc nici cum obligatoriu trebuie sa vina ea. Si ideea asta ma omoara...ca ea nu poate sa nu fumeze si mie asta nu-mi convine....si multe altele.Intai tre sa vine cu 2 sapt inainte oricine ar fi mama, bona...sa vad io cum se comporta cu steff si cum se descurca ca sa fiu io linistitasi s-o instruiesc la ce are de facut aici....nu asa direct vine si gata ca dau ortu' popii

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hilde, care sf veronica? la mine in camendar nu e... si-am mai si sunat la nasa, ca o cheama veronica, mi-a zis ca e in iulie...?

oricum pt maine!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanuc spune:

Buna dimineata!

A iesit soarele si pe strada noastra...Luca si-a revenit complet si este mai in forma ca niciodata .Dupa 2 saptamani de copil apatic ...si mers la serviciu sunt si eu mai relaxata.Am renuntat la cresa si avem o bona asa de faina zici ca este o bunicuta care vb asa frumos ce sa mai am simtit din prima clipa ca este o femeie extraordinara.Luca a placut- de prima data si eu a cum pot sa ma concentrez bine la munca ,ptr ca astea 2 saptamani au fost foarte grele.Am luat si salariu dupa 1 an siceva si a fost o senzatie foarte placuta ca incep sa aduc si eu mai multi bani acasa ,nu stiu daca ma intelegeti.

Sanatate multa tuturor copiilor bolnaviori sa va faceti bine repede .

Sa stiti ca va citesc mereu am program de citit pe Dc desi postez mai rar.

Pupici multi !

Ela ,Dariuca e o draguta si acum e mai grasuta decat Luca...Luca la cei 83 cm avea 12 kg dar cred ca a pierdut cam 1 kg ...acum arata ca un lungan dar slabanog.Ne punem noi pe picioare asa ne-a promis si bona ca il face un durduliu desi eu nu imi doresc un copil foarte grasut ...imi doresc sa aiba dimensiuni normale.

Joy, sarcina usoara ,ma bucur ptr tine si eu am crezut ca sunt gravida cam acum o sapt dar s-a dovedit a fi alarma falsa...ar fi fost cam greu ptr ca m-am intors la servici si as fi patit acelasi lucru ca in 2005 cand ma angajesem de o luna si i-am anuntat ca sunt gravi.Bine ca povestea nu s-a repetat ca avem timp sa mai facem si bb2 cam intr-un an chiar 2 sper eu .Inca nu m-am hotarat.Acum vreau sa ma ocup de cariera anul acesta si sa ne mutam si noi din garsoniera macar la anul....

Hai ca m-am lungit cam mult....

Mergi la inceput

cristina, in calendarul romano-catolic scrie Veronica. da, e si in iulie.

de-ale gurii

Mergi la inceput

Claudia, felicitari pentru bona si ma bucur ca esti multumita si bucuroasa de salar.Si eu ma zbat sa ajung ca tine...la faza cu bona mai ales!

Cristina, multumesc de urare

de-ale gurii

Mergi la inceput