Colectia de toamna-iarna 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 27
proadelina spune:
Adevarat este ca nu am mai intrat de o luna si ceva.
Lavi02 - multumim de urare.
Si noi tot Nan Junior folosim cu succes, de 2 ori pe zi.
Adelina si
Albert (16.11.2005)
ela27oana spune:
e clar calc meu are ceva acum nu ma lasa sa pun poze in album

,nu imi pot explica sia sa m-am enervat sa vina tati sa rezolve problema odata
Ela si Oana-Daria
tania-z spune:
Acum am mai citi si eu in urma...
Anda - ce intamplare horror cu bona. Imi dau seama in ce situatie te-a pus, cu invoitul de la serviciu. Oricum, mi se pare de speriat faptul ca a reusit sa ascunda atat de bine caracterul ei, mai ales in fata ta, ca stiu ce talente ai!
Bulucel, Silvia ce patanii ati mai avut si voi, sa speram ca vor ramane experiente unice, nu? 
Pitic welcome to the
club!!!! Te imbratisez si-ti doresc sarcina usoara.
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
tot eu ![]()
ce sa fac, daca am un moment liber intr-o saptamana?
Anda din pacate nu ne-am mutat inca, doar pe 15 aprilie. Dar e bine si atunci, desi eu vise deja am 
In legatura cu constipatia. Hm, eu nici nu stiu cum sa numesc tendintele lui Che. Adik in conditii normale, face ca si Nic, 5-6 scaune ok pe zi. Cand zic eu ca e "constipat" il vad ca se screme rau si face max 2-3 scaune pe zi. Si alea cam gloantze. In acele momente nu doarme nici noaptea bine, se agita indeluuuung pana trage vreun partz. Dar n-am depistat exact de la ce i se trage.
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Hildegard spune:
Buna seara,
Azi n-am intrat din lipsa de timp.
Am facut mancare, curat si tot ce trebe. Sotul l-a dus pe Steff afara si iaca sa trecu' ziua.....si inca mai e din ea.
Steff m-a muscat de buza, nu stiu cum...ne jucam si dintr-o data m-a prins...mi s-a umflat, mi-a curs sange. Trece!
Proadelina

Ela, sa va fie de bine petrecerea!Pune poze sa vedem!
Anda, si Steff murdareste multi pampersi/zi.
Io cand aud de bronsite, pneumonii, otite mise face parul maciuca
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
ela27oana spune:
gata,a rezolvat tati problema asa ca am pus poze aici poze noi cu uka
Ela si Oana-Daria
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Eu sunt fara Daria
... am fost in vizita la nasi (ziua nasului mic) si nu am luat-o ca ne-au anuntat ca pitiku are rosu in gat cu tuse si alte alea , pe Daria am lasat-o la mama si a adormit ... Asta e, o iau maine de dimineata!
Ela, frumoasa Uka !
Mi-a placut poza asta , asa ganditoare , pare si foarte matura! 
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
leea_cv spune:
oooo Tania pai la Che e parfum de 2-3 ori pe zi.T la 3 zile cite un pietroi.Si ata cu ajutor extern.
Lavi io acu ii dau Milu 3.Vrei sa zici ca o varianta e sa ii dau din nou Milu 2? Luni o sa intreb din nou pediatra sa vad ea cu ce solutii vine.Ca de-aia ii dau o grmada de bani de fiecare data.![]()
Ela pupici lui Uka.
Anda am luat crema cu de la mine putere.Ca pneumologu' a zis ca singulair-ul e bun si pt derm atopica, p linga bronsite si alte astmuri.Prea la multe e bun.O fi si contraceptiv?
.Cica o sa stie exact daca e atopic atunci cind vine rzultatul la imunolobulina e.Ca are IgE-ul legatura si cu astmul si cu derm atopica.Asa ca mai astept citeva zile.Multumesc.
Oricum i-am dat de vreo 2 ori cu crema aia pe obraji si a disparut orice pata.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
catutza spune:
Salutare!
Nu am avut 2 zile net asa ca...nu am mai intrat.
Sper ca sunteti bine cu totii.
Tania , felicitari pentru casuta! E frumos sa stai la curte, mai ales "in buricul targului". Tinem pumnii sa finalizati actele.
Felicia , cum se simte Doru? Ce zic doctorii?
Ela , frumoasa foc bucalata ta!
Mie i-mi e cam rau. Ma doare capul ingrozitor. Sursa dureri e ...Bianca. Vine in spatele meu si ma apuca cu amandoua mainile de par si se arunca pe spate. Azi am plans de durere! 

. Treaba e ca nu mai stiu ce sa fac sa o dezvat de obiceiul asta prost! I-am explicat frumos, am tipat la ea si nimic. Cum ma vede ca stau pe pat cum vine miseleste si ma trage de par. Daca nu se potoleste ma duc si ma tund. Azi la nervi am zis ca ma rad in cap 
Ma duc sa iau ceva pentru durere si ma bag in pat, poate reusesc sa adorm desi nu cred. NB
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Noki... e prin zona pe la tine dar...mai departe...adica pe str. fabrica de glucoza. E si Muzeul aviatiei pe acolo!!!
Carlitos bine ai venit!!!
Ela frumusica foc printesa!
Lavi sanatate muuulta fetelor dar si tie ca zici ca te-a pus si pe tine raceala jos.
sanatate muulta tuturor!!!
Eu ma intristez din ce in ce mai rau ca plec la munca...dar....asta e...e greu cu banii asa ca....eu tb sa produc mai mult si de acasa...nu am cum! Deci...la munca cu mine dar...deja ii duc dorul!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz