Colectia de toamna-iarna 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Gindacel io nu-l pun sa faca kk fortat pe olita.Il asez de 2-3 ori pe zi si de obicei face pipi.La kk numai cind il vad scremindu-se il pun.Deci nu cred ca se teme sa faca acolo.Citisem articolul de pe prima noastra pagina cu olita si cind am vreun rezultat in ea,il iau de mina si il aruncam impreuna in WC,ceea ce il incinta.Cind se ridica de pe olita e f curios sa vada ce-a produs. Nu il chinui.
Maria deci tu zici ca cu cit e mai gras laptele cu atita sansele de consti sint mai mici?Ca io trecusem de la mai gras la mai slab, pt ca auzisem invers.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lavi structurat si la obiect - ca de obicei! Postarea ta imi reda optimismul. Pup fetele bolnavioare, dar in curs de refacere

Bianca ce bine ca mai avem vesti de la tine

Leea si noi avem probleme cu constipatia . Si bag la cockteiluri de fructe in Che la greu! Acum ne-a dat dr. sa luam si fier...nu prea imi vine sa-i dau.

Cami daca sunt numai 4 sapt e bine..sa nu fie luni ca mor!

Fetelor, sa nu intelegeti ca ne-am cumparat casa. Vom inchiria spatiul respectiv, iar o parte din chirie o vom plati cu banii obtinuti din inchirierea apartamentului in care locuim acum. Merita piticii orice sacrificiu!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna fetelor! CE DE NOUTATI, DE CAND NU AM MAI INTRAT.... Felicitari gravidutzelor, sarcini usoare si toata admiratia mea.
Avem si noi, noutatzi - de la inceputul lunii ianuarie, Albert merge pe propriile lui picioruse. Este foarte nazdravan, se catara peste tot, trage tot, este indragostit de carti... momentan, doar le rasfoieste, le scrie, le rupe foile... In tot cazul, e posibil sa aiba o cariera de scriitor, dupa cum i-a prezis Anda. La olitza nu vrea absolut deloc, dar inca nu ma stresez, am sa incerc prin mai "operatziunea olitza".
Eu am fost la control in ianuarie, in ceea ce priveste hipotiroidia post-partum diagnosticata in vara. S-a ameliorat si trebuie sa reduc treptat doza de tiroxina, pana o voi elimina de tot ca apoi sa fac din nou un control. Deci, vesti bune despre noi.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

luni iar tb sa ma invoiesc de la serv sa duc bulinul la orl, ca ta-su nu poate o sa ma dea astia afara, Doamne fereste. cred ca noi suntem de-alde pisi si boscu cu 15 otite la activ...naspa e ca de la multe otite se face acufenie. io am partial pe o ureche, taica-meu si mai mult pe o ureche. pe noi ne mosteneste bietul bulin cu orl-ul defect...adik otite, polipi, de-astea...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

leea din ce mi-a spus mie pediatra-nutritionista laptele constipa cu atat mai mult cu cat are mai multe proteine = cazeina. De-aia laptele de vaca constipa mai mult decat formula care const. mai mult decat laptele de mama.
Iar "laptii" astia tip 3 sunt si ei pe aproape de laptele de vaca.
Proteinele din lapte constipa, nu grasimea!
Pt Natalia mi-a zis ca dupa 1 an pot sa-i dau, la alegerea mea:
-formula tip continuare (2)
-formula tip 3
-lapte de vaca UHT cu grasime >3%
Eu zic sa tot incerci diferite tipuri pana gasesti unul sa-i priasca, cu riscul de a te intoarce la formula 2.

Nasol cu bronsita asmatiforma, aveti grija de voi, multa sanatate!

proadelina bine ati revenit pe la noi!

Mergi la inceput

tania, foarte bine ca v-ati mutat la casa. o sa vezi ce bine va fi!

proadelina, cam rarut!

leea, in afara de produsele de intretinere corporala pt atopici trebuie si o crema tratament pt petele de pe fata, cand apar ele, plus lapte pt alergici, adik formula hipoalergenica (cam toate firmele au o oferta si de HA) daca nu-i dai dermatitei atopice in cap ACUM, ramane cu ea, deci nu neglija.

nasol cu constipatul asta, cred ca mi s-ar rupe sufletul sa faca la 2-3 zile cu firisoare de sange...nichita e pe dos, face de consistenta normala, dar de 4-5 ori pe zi, in general de 5 ori.cred ca nu i se intareste sfincterul ala, naibii stie...consumul de pampersi este ca la nou-nascuti:))) inca.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda, pe noi Junioru' ne-a ajutat: de cand cu junioru' cam numai de 3 ori..

Asta e cu ORL-ul, trebuie sa-l duci, nu poti sa lasi sa se agraveze. Of, of! Vad ca exista bebei cu predilectie la otite, altii la bronsite....

Mergi la inceput

bea lapte junior, zici ca bea suc de portocale....tot 5 pampersi mudareste everyday cu kki

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

seara buna ,

cami aici sunt,numai ca asa ma enerveaza ca nu ma pot loga incat imi e tare groaza sa scriu la fiecare postare user si parola

carlitos-bine ai venit ,sa iti traiasca fetita sa sa ne povestesti cat mai multe despre ea

uka este bine azi am fost la o petrecere la baietelul unei prietene care afacut 2 ani si a fost mareeeee bucurie pt uka,am venit acasa ,era rupta de sommn a adormit in brate in masina si asa imbracata de gala 2 ore si nemancata,in rets e k

a invatat sa se urce singura in pat de 2 zile iar dupa prima urcare in viteza a vrut sa se de-a jos tot in viteza asa ca a luat o busitura direct in nas

ma duc sa inacrc ceva poze si sa le pun

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am cetit toate mesajele adrisate mie! si dar sunt prea obosita sa mai spun ceva!

Ile 16 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput