Colectia de toamna-iarna 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 25
bb_alinus spune:
Neata,
Lavi ma bucur ca vii cu vesti mai bune, mai ales ca aseara ai intrat doar scurt de intrasem la idei. Sanatate multa si tie!
Noki bine ca ai trecut cu bine de examen, nici mie nu imi placea sa invat pe de rost asa ca papagalul dar recunosc ca am facut-o de multe ori pe timpul facultatii.
Maria Alexia super veste cu somnul lui Cristinel, eu iti inteleg bucuria ca si noi am trecut prin asta ![]()
Tavaleala placuta prin zapada va doresc, la noi e un soare de a trebuit sa inchid storurile, am fost si noi in famile in parculetul de copii, plin ochi, foarte fain, si ce credeti mi-a plans missa de la inceput pana la sfarsit, si na ne-am intors acasa, eu ofticata de numa ca asa as fi putut sa socializez un pic, si chiar aveam chef
. Nu inteleg domle, are un somn de amiaza de 4 ore peste care nu poate sari, nu il poate amana, e ca setata ca la maxim ora 1 sa doarma desi se trezeste pe la 9 dimineata.
Carlitos bine ai venit printre noi si asteptam sa ne scrii! Chiar daca la inceput o sa ti se para ca nu esti bagata in seama, tu insista sa ne scrii, multe am trecut prin aceasta etapa.
Anda bravo pt perseverenta, io vizionez maxim 1 film pe seara la 3 nu as rezista nici cu 5 cafele la bord.
Noi am vazut aseara un film superb, Blood Diamant cu DiCaprio, excelent vi-l recomand.
Feli uite Nannymcphee nu l-am vazut, acuma dau comanda, si nci A good woman cu Scarlet de care zice Noki.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Madau sa stii ca nici eu nu ma uit la filme cat e miss treaza, insa din cand in cand mai imi fac timp sa ma uit cand doarme de pranz, sau seara cu Phil, o las incolo de treaba si imi asez posteriorul pe canapea ![]()
Ce dragut ca Mirunici nu a facut scandal, sper ca nu s-a lovit tare, noi am patit exact asa acum cateva zile insa s-a lovit rau la gingia de sus ca i-a curs sange un pic...asta a fost prima mare cazatura, pe a doua a luat-o adineori de are un cucui cat un pumn...
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
joy04 spune:
moaaama cat ati mai scris in 2 zile...
LAVI sanatate Silviei. si Nataliei si tie. nu stia ca interstitiala este asa de rea. eu am avut de 2-3 ori in 2 ani, combinata si cu o corticopleurita, asta numai si numai de la amigdale.
NOKI bafta la restul examenelor si spor la invatat.
FELICIA sanatate muuulta lui Doru.
cu otita a raspns Silvia super bine. astea erau si la vlad semnalele, doar ca nu-l durea ABSOLUT DELOC in jurul urechii.
si de aia am stat atat dupa dr de familie sa-mi dea trimitere. altadata numai stau dupa ea, ma duc fara trimitere ca doar daca platesc "la negru" ma primeste zic eu, nu??
DORDIA bafta multa la job.
ILENUTZA sa nu-mi zica ca mai faci si bb3!!!! ai curaj.
felicitari pt baietel.
si pt ca Vic doarme fara sa se trezeasca.
SILVIA vai si de funduletu' lui Stefanut cu cate e pe cap...sanatate multa si lui.
cu herpangina asta, dr mea e...nici nu stiu cum sa-i zic. ea a zis ca-i puroi pe amigdale!!!!
a inghitit in sec cand am sunat-o si i-am zis ce a zis orl-ista.
ANDA intradevar e o tara de kkt. io nu cred ca va rezista taxa, dar ce folos ca o sa ne dea UE cu ea in cap peste vreo 1-2 ani (ca doar Poloniei nu i-a zis imediat vezi ca nu-i bine, au trecut ceva ani)cand tu trebuie sa o platesti in 30 zile.
s-a trezit maimuta, revin cand pot....
Joy
6+ dpn 21.09.2007 si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
tania-z spune:
buna ziua si de la noi!
nu am apucat sa citesc nimic, de fapt nu am ajuns decat azi la calculator. Am fost bolnava destul de rau, am luat o "viroza atipica" - dupa cum s-a exprimat dr., cu febra mare (38-39), frisoane, lesinat si cazut pe gresie prin casa...horror. Ma bucur doar ca nu i-am dat lui Stefan , a dormit tati cu el zilele astea.
Sarcina e in 6+ saptamani, am fost luni la control si dr. mi-a spus ca uterul e retrovers - se pare ca nu a revenit in urma nasterii - mi-a zis sa mai mai multa grija, dar nu mi-a dat alte amanunte. Grija la ce?
Ca sa nu va spun in ce ceatza totala am fost cu viroza:
-dr. de fam zicea sa nu iau nimic decat ceai, miere si fructe
- dr. ginecolog m-a luat la rost, sa nu ma tratez numai cu ceaiuri, sa iau paracetamol, fervex, strepsils, ca febra aia nu e buna si trebuie redusa.
Pana la urma am ascultat de ginecolog, ma gandesc ca a tratat zeci de gravide in fiecare an in sezonul virozelor...
Acum e ceva mai bine, febra nu mai e in schimb GREATZA..... mama, fetelor care ati avut asa ceva si la prima sarcina..acum stiu si eu ce e, ca nu pot manca nimic. Cum vad ceva de mancare, sau simt vreau miros, mi se intoarce stomacul pe dos instant. Asa ca nu stiu cum voi supravietui ...voi cum ati procedat?
Alte vesti despre noi:
- avem o bona noua, care va veni de luni. Am ceva emotii, femeia pare ok, mai barbatoasa ea si foarte vorbareatza dar pare sa se inteleaga su Stefan. M-a surprins ca m-a sunat si vineri si sambata (noi ne vazusem joia) sa ma intrebe se face Stefan si cum ma simt eu si, la un moment dat, chiar s-a oferit sa vcina sa-mi faca frectie cu otet de mere. Eu nu sunt genul care fraternizez prea usor, nici nu stiu cum sa o iau.
- veste f buna: din 15 aprilie ne mutam !!!!! La casa, la trei camere, veranda si curte. Si in buricul targului. Si nu voi mai urca 4 etaje cu stefan! Mai am un coltz de indoiala pana vad contractul semnat, dar de batut palma, asta am facut cu proprietarul.
va pup si ma intorc la scutecul trecut, sa vad daca apuc sa mai citesc ceva.
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
lavi02 spune:
Tania 
1. Felicitari pentru mutarea la casa!!! 
2. Felicitari pentru 6+
3. La inceputul sarcinii cu Nati am avut si eu o viroza de-asta nasoala. Intr-adevar febra peste 38 poate dauna la bb, asa ca ai grija sa o mentii sub. Cu Strepsils-ul eu sunt mai in dubiu, cine stie ce chimicale contine, mai bine mergi pe ceai de tei cu miere si lamaie, etc.
4. Uter retrovers m-a anuntat si pe mine
ca am la sarcina cu Nati.
5. Felicitari pt bona! Cred ca o sa ai aceleasi probleme ca si mine, cand esti acasa o sa te f... la cap. Dar pt copil e bine sa fie vorbareata. 
6. Cu greturile - naspa; rabdare! Singura solutie la mine a fost sa ma feresc de tot ce imi provoca greata. Intre 6 si 10 saptamani a fost maximul. Dupa 10 a cam trecut, la mine.
bianca_mo spune:
TANIA, BINE CA ESTI MAI BINE, greata va trece cumva peste cateva luni...
ce super ca te muti la casa! mult noroc !
LAVI, eu intotdeauna gasesc interesante postarile tale 
va invidiez pe cele care aveti timp de un film bun, dar sper sa imi reiau macar lecturile, va iesi soarele si pe strada mea daca intarc pustiul! sper...
RIPLEY, ce mai face Ana? sper ca sunteti bine 
sa aveti o seara placuta!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
lavi02 spune:
Silvia mea e chiar spre bine, nu mai tuseste cine stie ce (nici eu nu-i mai dau Paxeladine, las tusea sa-si urmeze cursul de la sine). Se joaca, e argint viu ca de obicei.
Pneumonia interstitiala pe care o are Silvia chiar nu e grava, a zis si radioloaga ca se trateaza numai cu simptomatice, un mucolitic ceva. La Silvia inca nu e cazul, tusea e seaca deocamdata.
Ia antibiotic pentru ca in a 5-a zi de boala, miercuri seara, i-a revenit febra in forta: 39.4 din senin. Ceea ce probabil inseamna o suprainfectie bacteriana pe undeva (nu neaparat la plamani, posibil gat, nas).
Alinus nu te plange draga mea, e super ca Amalia si-a facut program fix de somn, poti sa-ti faci si tu planuri dupa ea. 
madau poate a incercat sa se dea jos singura din pat dar cand a ajuns jos s-a dezechilibrat putin. Nici o grija, asa invata omuletul!
noki ce nasol la voi, sa afli rezultatul abia dupa o saptamana! Spor la invatat si pupici speciali pt voi! Sa stii ca mai nou ii zic mereu Nataliei - Natalici-Pogonici cum i-ai zis tu in msg de LMA. 
negaracristina dupa lipsa reactiilor, sau reactii "pe langa". Nevermind.
bianca eu daca nu am o carte "in curs", pe noptiera, din care sa citesc seara la culcare (sau pe metrou cand merg la servici) nu ma simt OM. Am incercat senzatia intr-o perioada f grea si obositoare din viata mea. Si cand "din toata saracia si nevoile si neamul" in domeniul timp am gasit putin si pentru o carte.. a iesit soarele si pe strada mea! Parca simti ca nu traiesti numai pentru ziua de maine, daca mai faci ceva si pt sufletul tau.
Si mie imi plac postarile tale, imi place ca esti documentata. 
camelia_daniela spune:
Hello everybody !
Lavi, ma bucur sa aud ca sunt mai bine fetele tale !
Sanatate multa iti doresc si tie !
Carlitos, bine ai venit!
Tania, felicitari pentru casa! Greturi am avut si eu din saptamana a 6-a pana cand a miscat bebe , insa cele mai nasoale au fost primele 4 saptamanai (dupa cea de-a 6-a)
. Sa stii ca nu prea am gasit leac impotriva gretii (zic bine?
), apa minerala mai ma ajuta, mai luam cate o feliutza de lamaie, cate un biscuite ... Sanatate multa
! Ai grija de tine ! Bafta cu noua bona!
Bianca, bafta cu intarcatul! 
Ripley, iuhuuuuuuuuuuuuuuu... ce mai faceti? Astepti sa intri cand vei avea de dat o vestea mare ... Hai, mai spune-ne despre voi!
Noki, bravo pentru examenul de ieri ! Bafta in continuare!
Ela,Melku, Mimmi, Ina voi ce mai faceti?
Mai, Daria e asa de caraghioasa, cand coboara din pat, sau cand vrea sa treaca de un prg, pune piciorul jos, isi cauta echilibrul si zice "opaaaa!" Mor de ras cand o vad! Mai nou incearca sa imite gaina .... "cta-ctaaaa"
Seara buna va doresc ...
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
leea_cv spune:
Carlitos bun venit in familie.
Tania ce baftoasa esti.Stiam ca fetele cu uterul retrovers trebuie sa munceasca din greu pt o sarcina.Iaca tie ti-a iesit de 2 ori,fara mari eforturi.Felicitari pt casa noua.
Lavi se pare ca ai scapat (ati scapat) Sau oricum sinteti pe drumul bun.
Noki esti taaare.Io as uita tot pina sa ajung in fata foii de examen.Am probleme grave de memorie.Batrinetile astea...
Noi am fost vineri la pneumolog.Si ,,ceatza.N-are tbc (nici nu mi-am inchipuit),dar acu a zis ca e bronsita astmatiforma.Mama ei.Si dermatita atopica.Drept urmare am cumparat Avene pt atopici.Ce scumpa eee...Am intrebat-o pe pediatra ce parere are de singulair si a zis sa ma mai sfatuiesc cu cineva inainte de a-i da,ca ea nu recomanda.M-a solicitat la o "auditie" luni.Sa-mi spuna cum sta treaba cu medicamentul asta.
Cu constipatia la fel.Ii dau combinatii (Anda)din cele mai oribile: para+pruna+iaurt+miere si nimic.Si tb sa=i fac coproparazitologicul (de-i zice asa) .Ma intreb din ce i-l fac.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an