Colectia de toamna-iarna 2005 (119)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nu pot sa cred! Am pierdut bunatate de mesaj in care va faceam rezumatul a ce-am citit cu pneumoniile!

Nu mai am nervi sa reiau, va zic doar atat:
-Silvia se simte mai bine, de ieri a reinceput sa faca si pozne
-multumesc tuturor care s-au interesat de noi
-m-a luat pe mine raceala dar... asta sa fie raul cel mai mare!

Ilenuta lasa ca e bine sa ai 2 baieti, e bine pentru ei, sunt si apropiati ca varsta... sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carlitos spune:

Vrem si noi printre voi!Cati bebelusi suuunt!Vrem si noi sa intram in clubul vostru.Eu sunt Carla si am o fetita Andra-Analis care s-a nascut pe 27 Noiembrie 2005,intr-o Duminica la ora 12.25 ziua,prin cezariana.Cand am vazut-o prima data mi-au dat lacrimile si pur si simplu nu ma puteam opri din plans.La un moment doctorul a zis ca nu mi-o mai da daca mai plang mult.In loc sa ma opresc am inceput si mai rau.N-au avut ce face dacat sa-mi puna printesa langa mine.La nastere a avut 3.600kg. si 52 cm.Destul de inalta avand in vedere ca noi nu prea suntem.
Speram ca nu ne veti uita si o sa ne lasati sa pasim in randurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ninge in sfarsit la noi, dupa ce zilele trecute mai mult ploua... Sper sa tina zapada macar cateva zile, cu Cristi inca n-am prins zapada in oras (la munte am apucat totusi sa-l ducem )

Lavi, ce bine ca sunteti pe drumul cel bun! Acum ai grija si de tine, sa treci cat mai usor peste raceala!

Cristinamh, ce mai face Iris? Sper ca totusi ati scapat de varicela...

M-ati innebunit cu discutia despre filme. Eu habar n-aveam ce-i cu Colin asta, ieri am dat un search rapid sa vad cum arata si a, fost cam dezamagita... Numai ca-l cautasem pe Colin Farrell, nu pe Colin Firth .

Si acum marea noastra veste: se pare ca eforturile noastre (de fapt, ale lui tati) de noaptea dau deja roade: azi noapte a dormit puiul de la 21.30 si pana la 6.45 fara sa ne trezeasca macar o data!!!
Sper sa continuam tot asa!

Am apucat si eu sa dorm ultimele 3 nopti intregi si am folosit timpul recuperat sa-mi reiau lecturile: ma simt si eu om!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

carlitos, bine ai venit printre noi. Te adaug indata in lista. Pentru inceput mesajele tale vor aparea dupa ce vor fi moderate, adica mai tarziu decat ne apar noua. Asta pana implinesti vreo 20 de mesaje (cred).

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

lavi, pacat de mesaj. ca pe rezumat e mai usor de citit... de ce nu scrii in word mesajele astea lungi si importante? sa nu le mai pierzi... sau dai un COPY inainte sa dai SEND...

multam pt gandurile bune cu varicela, da' suntem abia in a 6-a zi de incubatie... minim 7, maxim 21, asa ca, daca erupem, va anunt .

io sunt la bunici, si simt nevoia sa ma "laud", cred ca m-a luat radaru pe drum... io, aia care merg incet, eram cu 60 in localitate... asa frumos imi zambea politistu cand am trecut pe langa el, cred ca-mi scrie...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

carlitos, din ce oras esti?

Mergi la inceput

cristina, nu stiu cum am apasat pe backspace de cateva ori (voiam sa sterg) dar nu era focusat pe fereastra de text asa ca se duse naibii in mijlocul mesajului.

Filosofeala: Ce-i un mesaj important?
Eu in ultimele luni am scris doua sau trei, pe care le consideram chiar importante si am constatat ca s-au citit pe diagonala, inteles pe sarite... asa ca....

Mai bine pentru distractie sa postam, e mai sanatos si mai voios!
[emoticon amar]

Mergi la inceput

negaracristina - din Constanta scrie la ea la profil.

Carlitos, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si noi...repejor pana se faca papa Mirunei

Silvia relaxare placuta la Moeciu!!!!

Carlitos bine ai venit in ! Foarte frumos nume ptr fetita...asteptam si ceva poze

Pai bine mai...noi care eram codasii codasilor la capitolul dinti v-am luat-o inainte???? Avem 6 dinti si inca 2 pe drum!

Anda ai reusit soro sa te lamuresti cu aia la banca??? Cu cardul zic

Filme sincer va invidiez ca mai aveti timp si de asa ceva..eu nu pot nene sa mai uita la nici o emisune din cauza Mirunei..d'apoi film. Ca se agita, tre sa fii cu ochii pe ea, fuge la baie, daca-i inchizi usa se da cu capul pana o lasi sa iasa..etc. Asa ca de cand eram gravida n-am mai vazut un film cap-coada...si nici nu mai am rabdare drept sa spun

Aaaa, sa va zic patanie aseara, o las pe Miruna la noi in pat sa-si bea sucul si sa se uite la TV, eu ma duc la comp sa vad ceva si marius in bucatarie sa fumeze. Linistiti ca Miruna stie sa se suie si sa coboare din pat, fara probleme. La un moment dat aud un "bum" si cand ma duc Miruna era pe jos, pe o parte si se uita la mine...ati ghicit cazuse din pat....nu stiu cum, probabil ca a alunecat cand a vrut sa coboare, ideea e ca nu plangea, am intrebat-o unde o doare si a dus manuta la cap si se uita la mine...aproape m-a bufnit plansul. Nu va mai zic ca mi-am facut mustrari de constiinta toata seara, in timp ce ea n-a avut nimic de repsrosat, a plecat la joaca si gata. Mama denaturata ce sunt!

Atat de la noi...fug sa-i pregatesc mancarica si daca am timp mai intru pe seara. fetele si piticii!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Lavi, de unde stii ca nu s-au citit mesajele tale?

Mergi la inceput