Colectia de toamna-iarna 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
Madutza10 spune:
Sint free in sfirsit ,am culcat puiutzu dar deja la ora asta nu-mi mai arde de nimic ,sint tare obosita ,am avut o gramada de treaba azi ,..vad numai pat in fata ochilor
Noi avem 8 dinti si 3 masele !
Actorii mei preferati sint : Vin Diesel si Jonny Depp.
Cu olita nu ma stresez ,am incercat de citeva ori ,n-a mers ,asa ca astept sa inteleaga ce-i aia si ce rol are ,pina atunci e jucarie sau scunel cind se uita la tv .
Am fugit fetele ,somn usor !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Madutza10
Sint free in sfirsit ,am culcat puiutzu dar deja la ora asta nu-mi mai arde de nimic ,sint tare obosita ,am avut o gramada de treaba azi ,..vad numai pat in fata ochilor
.....................
Am fugit fetele ,somn usor !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Madutza, si eu fix la fel ... am intrat doar sa spun Noapte buna !
![](pupic.gif)
Silvia, distractie placuta la Moeciu ... ce frumos o fi ....
![](inlove.gif)
![](floare.gif)
Hilde, o sa revin cu urarea pe 5 !
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Lavi, sanatate multa! Ce mai fac fetele ? E mai bine Silvia?
Anda, si voua sanatate, ca parca citisem ceva de otita , iar suspectezi ceva?
![](pupic.gif)
Noapte buna tuturor!
Cami mami & Daria
![](olala.gif)
Dariuca creste si iar ... creste!
![](foto.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
melku spune:
Felicia, nu e Supernanny, e Nanny McPhee. frumos film. Supernanny e emisiunea de pe prima!!
A, si actrita e Emma Thompson. Imi place de ea!
Oricum, Colin e super. Al mai tare.
Mai ales in Pride and prejudice de la bbc.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Sarbatorile de iarna cu Daria
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
melku, ce fata frumoasa ai!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
patriciaR spune:
Buna mamici si pitici,
Am tot citit pe aici de bolnaviori, off ca tare-i greu cand sunt micci si bolnaviori.
Multa multa sanatate la toti!
Noi din fericire nu am avut nici un fel de problema de la nastere si pina acum.., speram sa o tinem tot asa, insa ne chinuim cu constipatia despre care va spuneam acu cateva capitole..., avem o reteta cu un praf de la doctor, i-am dat cateva zile, merge cu praful rspectiv, dar daca opresc ...gata din nou constipatie.
Nu stiu ce sa mai fac am inceput sa-i dau lapte de soia in locul celui de vavca( care se pare ca ne creeaz problema constipatiei), fructe si legume la greu.., dar tot nu isi revine.
Multumim mult Maria de informatia cu CD cu povesti in romaneste, vom cumpara cand ajungem in tara, pentru noi sunt pretioase, vrem ca pitica noastra sa invete si sa inteleaga bine romaneste.
Cat despre dintalani.., se pare ca noi suntem printre copii cu putini dinti, are 3 sus si 2 jos...nu are nici o masea...cred ca iese la iveala si al patrulea de sus, insa maselele nimic..., si doarme foarte prost noaptea de aproximativ o luna ceea ce cred eu ca s-ar putea sa o necajeasca ceva masele care vor sa iasa.
Ai vostrii copii au inceput sa articuleze ceva?
Anastasia vorbeste toata ziua, ii place sa cante,cand vorbeste cu noi in sensul ca ne povesteste ceva are intonatie si se uita la noi sa ne atentioneze ca ea vorbeste, ea chiar spune acolo ceva, dar pe limba ei...foarte clar zice doar mama, uneori daddy, balonul(iubeste la nebunie baloanele si asa a retinut cum se zice), stiecum face vaca sau ca catelul...recunoste animalele in carti sau afara, de ex cateii.
Intelege ce ii spunem noi..., aduce ceva daca ii cerem.., are deja preferinte la hainute si pantofi...a inceput sa vrea sa manance sngura, uneori o las sa manance singura, dar inca nu reuseste sa tina cum trebuie lingurita.
Ai vostrii cum sunt?
Eu tot astept momentul sa inceapa sa zica clar cuvintele, sa articuleze...si apoi incet, incet sa avem o mica conversatie.
simona dragusin spune:
Buna fetelor.
Am citit vreo 14 pagini,sa recuperez dar nu am retinut prea multe..
FELICIA cred ca eu cu nasa ta avem dr. comuna!
Ca si a mea e tot fan "rosu in git"
Dar cum deja e a trei-a dr pe care a avut-o Patri..nu o mai schimb.
De fapt ma hotarisem sa o ignor dar la vaccin tot trebuia sa ma duc !
Si sint de acord si cu PISI ,nici eu n-as risca sa se agraveze starea fetei refuzind un tratament,dar de data asta nu i-am dat si nici n-a fost nevoie!
Cind a avut Patricia OTITA ,a plins tare o noapte intreaga,nu suporta sa o atingi in jurul urechii si a facut si ceva temperatura.
Plus ca daca o intrebai ,baga degetelul in ureche,sa-ti arate.
Daca mai aflati ceva despre taxa de inmatriculare sa-mi spune-ti si mie ca mai am citeva luni de plata la masina...
Si o sa va anunt sa va uitati la stiri cind o sa-i dau foc ca io nu mai platesc nimic!
Pitic felicitari pt sarcina!
La olita nu am pus-o inca ,adica doar de vreo doua ori de proba si fara succes.
Va invidiez ca aveti timp de filme !
Cam atit ca nu mai stiu..va pup si multa sanatate copiilor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by melku
Felicia, nu e Supernanny, e Nanny McPhee. frumos film. Supernanny e emisiunea de pe prima!!
A, si actrita e Emma Thompson. Imi place de ea!
Oricum, Colin e super. Al mai tare.
Mai ales in Pride and prejudice de la bbc.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Sarbatorile de iarna cu Daria
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
Neata!
Cand v-am zis ca m-am ramolit de tot
![](radtare.gif)
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Multumesc mult pentru incurajarile si uraturile-muraturile de bafta. Si-au facut efectul partial. Adica am stiut, dar nu de nota 10. Asta este. Sunt suparata, dar o sa-mi treaca, mai ales ca a fost geografie, deci nu ceva de specialitate. Dar eu urasc materiile la care trebuie sa tocesti o gramada si apoi sa reproduci papagaliceste. Ei, asta de-aia a fost: retinut sute de denumiri de localitati unde se extrag si prelucreaza diverse resurse si industrii. Acuma pana vinerea viitoare stau sa astept nota, in timp ce ma apuc de invatat pentru urmatoarele examene. Greul oricum de acum incepe!
Ce mi-a placut discutia despre filme!!! Io nu ma incadrez in categoria fanelor inraite Colin, dar "Fata cu cercel.." mi-a placut taaare mult. In general mie-mi plac filmele de atmosfera - daca sunt si cu Anthony Hopkins, marea mea iubire, e perfect!
Si de Scarlett Johansson imi place mult. Ultimul ei film care a aparut acum vreo luna la noi pe ecrane - A good woman - e super!
Ilenutza- of...nu stiam ca esti amatoare de fetitze. Daca vrei, ti-o dau pe a mea!glumesc, normal! las' ca te descurci tu cu 2 baietei1 Plus ca sansele nu-s epuizate. sexul se afla abia la nastere 100%. e, io nu eram disperata nu cumva sa fie totusi baiat si am respirat usurata doar dupa ca a extras-o doctoritza si mi-a confirmat ca e Titilika?
Silvia- odihna placuta la Moeciu! Ma bucur ca vad ca ti-a mai crescut moralul! Bafta mare de tot la interviu!
Dordia- pe unde e noul job?
Dinti- avem 6 iesiti, unul care a spart si e la faza asta de vreo saptamana, ca sa nu zic 10 zile si altul care se chinuie sa sparga, dar e in faza e involutie!
Anda- m-ati terminat cu Keanu asta al vostru. Si nasa lui Sarah e fana. Io stau si ma tot intreb ce vedetzi voi la el! Nu zic ca nu joaca bine ca actor. e ok, dar ca tip...not for me!
Patricia- ehehe...mai e pana la dicutii cu copilasii. A mea ma intreaba tot timpul de diverse lucruri = "ta?" si arata spre lucrul respectiv. Si trebuie atuncea sa-i zic ce e aia. In rest zice cam: mama, tata, Aghi= bunica, asta e numele ei real, gata, coco = kk si murdarie, tai= la revedere, cheia= cheile, iha = magarul . Cam atata imi amintesc...
Feli-
Lavi- ce fac fetele? Nicio veste de la tine ieri. deduc insa din urgentza cu care ai apelat-o pe Silvia pe mess ca nu prea bine. oooofff...Sanatate multa!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
am reusit 2 lucruri aseara: sa ma culc tarziu si sa vad 3 filme proaste. drept urmare m-am sculat bosumflata. culc cupchilu' si p-orma , la plimbare, facem card de plati online:) ia sa vad io programul la banca transilvania...si finans parca ati zis?..
simona, sa ma anunti, le dam foc impreuna, in fata guvernului!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bianca_mo/bianca_mo.jpg)
bianca_mo spune:
buna ziua, dragi mamici si pitici!
nu am intrat de mult, dar v-am citit si am aflat ce mai faceti, v-am trimis ganduri bune cu fiecare ocazie...
vreau sa le urez in primul rand insanatosire grabnica celor bolnavi, si multa putere mamicilor lor!
am vazut ca sunt burticute noi, pe care le felicit pe aceasta cale...sa va dea Domnul pui frumosi , mancaciosi si cuminti
sa va mai spun despre Serban, a inceput sa umble bine, singur, se ridica, pleaca, a descoperit mersul in 4 labe, ca Maria IOANEI... si e super incantat...vorbeste, spune ca il cheama BA, se recunoaste in poze, e inca neintarcat, dar numai pana luni, ca m-am hotarat sa dau militaria jos din pod ...
tzitzi, sau nana dupa cum singur o numeste...
va doresc tot binele din lume si sper sa mai apuc sa scriu, ca acum am vacanta...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb