The best of aug-sept-oct 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Mina, sanatate baietilor tai! Stiu cum e sa fie toti obositi si bolnavi in jurul tau si tu sa le duci pe taote....

Danina
, noi o ducem pe ILinca la gradinita ARC EN CIEL, e pe undeva pe lg liceul Mihai Viteazu, nici de noi nu e aproape ( stam pe la Circ), dar am preferat sa mergem acolo pt ca aveam referinte ff bune despre aceasta gradi si pt ca acolo o stiam si pe directoare.

Ieri a fost cu tam-tam, ilinca nu vroia decat cu tati sau cu bunica, nici sa nu auda de educatoare....cum dispareau ei din peisaj incepea sa planga....la final, cand au inceput copii lectia de engleza si cantau, ea a vrut sa mai stea, dar erau deja imbracati sa plece acasa, la cererea ei....Azi a vrut din nou sa mearga, dar aud ca nici azi nu e mai bine....sa vedem, joi vreau sa ma duc si eu sa vad ce si cum ( am vb cu directoarea, cu educatoarele, dar vreau sa stau si eu putin pe acolo).

Probabil ca o sa dureze ceva acomodarea, asta e, sper sa am nervii tari, ca ma inmoi toata cand o aud plangand.

In alta ordine de idei, ieri l-am simtit pt prima oara pe Matei . Ce senzatie, credeam ca nu o sa ma mai bucur a fel ca atunci cand am simtit-o pe Ilinca, dar am fost foarte emotionata.

Pufy,Naty voi ce mai faceti?De Mada nu am mai auzit nimic.....vati plictisit de forum, de nu prea mai scrieti? Stiti ca vine si Baby Expo? Noi o sa ne ducem vineri dimi, pe 23 martie.Voi?

Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)

http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

intru si eu sa va salut si va doresc sa treceti cu bine peste toate!

si la noi s-au cam adunat...

rezultatele de la biopsie nu au fost asa cum speram, iar azi m-a anuntat si bona ca joia viitoare pleaca de la noi (ea spune ca in Italia, eu nu stiu ce sa cred)...

este exact ce ne lipsea.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Patrice nu m-am plictisit de forum doar ca am fost super ocupata, doua zile nici n-am ajuns la birou, de dimi pana seara am fost la intalniri.
Si am si niste probleme de sanatate, tre sa fac o gramada de analize complicate si foarte neplacute, plus ca sperioasa cum sunt imi imaginez tot felul de lucruri groaznice, tot weekendul am tinut-o intr-un bocet ...
Asa ca n-am avut chef de scris, dar v-am citit ...

In alta ordine de idei, felicitari pentru Matei cel miscaret! A miscat devreme, nu?
Sa ne ti la curent cu evolutia Ilincai la gradi.

Herra imi pare rau pentru problemele voastre, sper ca nu e ceva grav!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Naty, ce e cu tine? ce probleme? sper ca nu e nimic serios.

(si eu merg deseara la dr, nici nu vreau sa stiu cum o sa ma certe ca m-am neglijat si ce lista de analize se va prefigura....)

Herra, scuze, poate nu sunt la curent, ce e cu voi? ce biopsie? sper ca nimic serios.

Of, numa probleme, haideti ca vine ea primavara

Patrice, adica bebu tau e tizu lu vizigotu meu cu dpn in septembrie???? breee, si ficioara si Matei si miscaretz devreme? antreneaza-te, mamico :D

In alta ordine de idei, Matei e de ceva timp in perioada De ce-urilor si ma face sa ma urc pe pereti sistematic. nu mai pot. 90% din ce zice e de ce aia si ailalta....ufffff. M-am descarcat....

Va las, fug sa imi cumpar o planta pentru birou (na, ca mi-a venit sa ma rasfatz de la soarele asta de afara) si dupa aia la medic, unde spun tot ca o fata cuminte ce sunt...sau as vrea sa fiu....

Va pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutare mamici si pitici,

Sorry ca dau asa greu pe aici, dar abia daca am tp sa mai citesc ce scrieti, si asta pe sarite.
Lilia, sa-ti traiasca ingerasul. Imi inchipui cat e de adorabila si tu cat esti de fericita ca alearga dupa toate clipele grele prin care ati trecut.
Mina, bravo ca te rasfetzi! Ai grija de tine, nu te surmena! (zisei io, care m-am luptat cu gripa aproape 3 saptamani pt ca n-am stat cuminte acasa suficient, tp in care au fost gripatzi si Alma si sotzul). De vreo 2 zile doar sunt 100% myself.
Herra , sper si eu din suflet sa nu fie ceva grav.
Naty, incearca sa gandesti pozitiv! Nu te stresa prea mult, fa-ti analizele si ia-ti o vacantza sa te menajezi putin, sa faci ceva pt sufletzelul tau!
Ca veni vorba de vacantze, abia astept sa plec in Romania peste 3 saptamani, sa-mi incarc putzin bateriile.Sunt curioasa daca Alma va avea rabdare pe traseu.
Fug sa o duc la nani pe mademoiselle.Pupici,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc, fetelor, pentru incurajari.

azi merg din nou cu Vlad la dermatolog; am scris despre boala asta la semnatura, dar se pare ca e intr-adevar rara...

noaptea trecuta nu am dormit deloc din cauza schimbarii bonei; ne-am intalnit aseara cu o femeie care mi s-a parut ok, mai sta si in bloc cu mine, dar..trebuia sa existe un "dar..." - are probleme cu spatele! nu stiu cat ii va face fata lui Vlad...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele,
hai ca incep cu scuzele pt de ce-urile ca n-am mai intrat
pai am fost in concediu la Budapesta 10 zile la sora mea, eu cu Ili a fost super.
Si de ce ne-am dus??? pt ca pe 5 martie am fost la concert la Shakira, unde a fost fff frumos.
Duminica ne-am intors de luni am inceput serviciu, am treaba multa multa, acasa daca ma pun la calculator, vine repede si ea sa-i arat poze sau sa-i pun desene.
N-am mai scris din lipsa de timp
fetele, fetele, dar ce analize va tot faceti, Naty, Mina??
herra imi pare rau de Vladut, chiar nu stiu de nimic de boala lui, dar ma mai interesez.

tre sa ies putin mai scriu ca n-am terminat
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Nature ce frumos, eu am planificat pt zilele astea sa merg in vizionare la Arc en Ciel, eu stau pe Mosilor in partea dinspre Pache Protopopescu. Caut si in zona, asa ca cine stie daca e ok gradinita poate ne vedem colege .

Naty ce s-a intamplat de ce tb sa iti faci analize???

Herra imi pare rau de ce aud chiar nu stiu nimic despre acest diagnostic.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

Mada, eu din cauza de oboseala si organism slabit am racit de nu-mi mai trece, plus o enterocolita rebela ma pune pe butuci de cate ori pap cruditati...si nici nu e sezonul lor. Adauga si stresul de rigoare si iti dai seama ce persoana "agreabila" sunt. Dar incet incet imi revin eu. Aseara dr a zis ca inca nu m-ar intepa de analize de sange. Sa vedem.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc mult de tot
Am ajuns acasa azi, pe la 3... si acum astept sa se trezeasca teroristii, sa le dau sa pape...
Mananca lapte de la mine, dar din biberon... Sunt mici si pitici asa ca nu-i mai obosesc la san si in plus nu stiu cat timp voi avea pentru amandoi. Decoamdata stau bine... am pentru 4 ca ei...
Eu ma simt foarte bine... mi-au trecut toate cele cat am stat in spital. Nu mai zici ca as fi avu vreodata burta sau ca am vreo taietura...
Elena a reactionat foarte bine pana acum... e foarte incantata de bb-ei ... i-a pupat... i-a mangaiat... a topait pe langa ei, de mi-a stat inima in gat...
Cam asta ar fi pe scurt. Evident ca n-am citit din urma... dar zilele astea o sa am timp intre doua alaptari.

Eliana (36 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

Mergi la inceput