The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 19
anielas spune:
Neatza!
Eliana, Mihai si Andrei-bine ati venit acasa
...asteptam pozici cu gasca
Herra-nici eu nu am auzit de boala asta...sper sa treca de la sine..asa cum scria pe acolo
Mina, Naty-multa sanatate..sper sa va iasa ok analizele
Noi suntem bine...cu acelasi program..cand pe aici..cand la Valcea..destul de greu dar merge..Iny creste...si pe zi ce trece ae tot mai mult aere de fetitza.Este destul de intelegatoare..atunci cand discuti cu ea si ii explici ce avem de facut..dar a ramas la fel in privintza atentiei..ff rar isi face de lucru pentru ceva timp..in rest se tine numai dupa noi.
Va pupic dulce
..sa fiti cuminti
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

LiliaToma spune:
In primul rand La multi ani, Naty pentru ziua de 14 martie. Multa sanatate si sa treci cu bine peste orice grija Scuze de intarziere.
La multi ani, Cristia si Eliana pentru ziua de azi. Sa va traiasca copiii, sa aveti multe clipe linistite si fericite langa ei, sa aveti multa rabdare si multa putere pentru tot ce va asteapta si sa savurati la maxim ceea ce inseamna a fi MAMA.
Mina, Herra, imi pare rau pentru probleme de sanatate.
Herra , sper sa treceti cu bine peste aceasta sperietura si sa treaca totul ca un vis urat.
Mina, ma bucur ca necatand la toate incercarile( si in ultimul timp boala se cam tine de voi din pacate), nu ai incetat sa fii optimista. Multa sanatate voua.
Ania, nici Amelia nu se joaca singura. Uneori e asa stresant, ca nici la WC nu ma pot duce, e groaznic cum se tine de noi si vrea sa facem totul impreuna, sau daca se poate sa facem noi si ea sa priveasca incantata.
Mada, super ca ati calatorit si v-ati simtit asa bine.
Daniela, veniti cu masina, nu? Vaai e asa un drum lung.. Si noi cu mare greu am fost in Moldova cu masina. 8 ore mi s-au parut tare lungi.. Sper la voi sa fie mai usor.
Patricia, ce a mai facut Ilinka la gradi?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
anielas spune:
Uff...ce aiurici sunt:
LA MULTI ANI RALUCA! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de Nanushica ta iubita si toti cei dragi tie
LA MULTI ANI ELIANA
si CRISTIA
! sa fiti fericite alaturi de ingerashii vostri 
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

danina spune:
RALUCA
LA MULTI ANI iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de printesa si de cei dragi tie.
Eliana si Cristia LA MULTI ANI tot ce va doriti alaturi de pitici, sanatate si dragoste.
Noi suntem la Piatra Neamt, incercam sa mai luam putin aer proaspat mai ales Dia care acum e bine, nu mai suntem racite si asta ne bucura. In rest uimeste lumea pe aici si-a dat drumul bine la vorbit si scoate numa perle ....
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
elyanne spune:
Multumesc mult de tot pentru urari
Am intrat sa pun niste poze cu bb-ii. Da-ti-va si voi cu parerea daca's diferiti sau nu, ca eu ii vad diferiti... restu' ii incurca 
De la stanga la dreapta, Mihai si Andrei: 1, 2, 3, 4.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
LiliaToma spune:
Uau, Eliana, sunt asa de frumusei. Sincer, eu recunosc ca in afara de faptul ca Andrei mi s-a parut mai deschis la piele si mai grasut, nu vad alta deosebire
. Cred ca daca ne-ai arata acuma o poza unde sa nu ne spui care si cine e, mi-ar fi greu sa ii deosebesc, dar cine stie..
Pupici tuturor. Ce face, Elena? cum a reactionat?
Danina, ma bucur ca sunteti bine.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
anielas spune:
Ioi Eliana..sa creasca mari si voinici
..sa sti cam-am chinuit..dar nu-mi dau seama care e diferentza inte ei

lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI, Eliana si Cristiana!!!
Eliana, ti-am vazut piticotii. Niste scumpi. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Si eu sunt curioasa cum evolueaza relatia Elenei cu fratiorii.
Noi nu mai avem vesti. Fiu-meu e inca pe tratament si asteptam cu interes vizita la ORL. Abia pe 2 aprilie este.
In rest e cu gradi mai toata ziua. Are colege noi si e foarte incantat. Cred ca s-a plictisit de amicele de pana acum. ![]()
La capitolul progrese stam cam prost. Rar cere la pipi, dar nici eu nu-l prea las fara pampers, decat seara, ca la gradi inca le mai pun si ne cer.
Scapasem si de biberon dar dupa ultima otita a redevenit "mic", cum isi spune el si acum iar vrea cu biberonul laptele. Azi, sa nu-l deochi, a vrut cu cana!
De vorbit si inteles cu el n-avem treaba. Si in franceza si in romana.
Poze n-am prea mai facut caci ne axam mai mult pe filme, cum si-a dat drumul mai bine la gura...
Cam astea sunt noutatile noastre. Va pupam si va dorim un we placut si o sapt deosebita.
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
danyce spune:
Salutare mamici cu pitici,
Lilia, mergem cu avionul la Budapesta si de acolo cu un taxi special, cu tot cu scaun de masina in el, la Sighet. Dar oricum e lung drumul si Alma e din ce in ce mai mofturoasa si incapatanata, nu are rabdare mai deloc sa stea, numai daca ii capteaza ceva atentia in mod deosebit.Asa ca o sa trebuiasca sa ma dotez cu o geanta cu jocuri interesante, astfel nu stiu cum o sa o tin in frau. Ah, si sa nu-i uit ursul ei de plus ca e jale mare. Sapt asta l-am uitat la cresa 1 data si nu a vrut sa doarma seara cu nici un alt inlocuitor (are vreo 30 de jucarii de plus), a trebuit sa debitez "povestea ursului plecat in vacanta si pe care-l dadaceste Bianca, educatoarea ei preferata, pt o noapte". Nu-ti spun ca eu eram mai happy dimineatza cand l-am revazut pe urs (deja ma gandeam ca ce o sa ma fac daca ursul cumva dispare). Alta data, acum 2 sapt parca, ursul a facut dus la miezul noptii ca Alma vomitase in pat si atunci am schimbat si patul, am dusat-o si pe ea. Ma crezi ca a trebuit sa usc ursul de urgentza cu uscatorul la 2 noaptea si sa-l echipez in haine de bebe "sa nu raceasca" (ideea d-rei) ca sa fie mademoiselle multumita si sa se puna iar la nani?
Eliana, super bebelusii tai! Nici eu nu faceam vreo diferentza daca nu erau puse clar numele la poze
. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii, alaturi de d-ra scumpa! Cu intarziere "La multi ani!"
La fel, La multi ani pt Naty si Cristia!Sa aveti parte doar de fericire si sanatate, alaturi de cei dragi! Naty, sa ne tii la curent despre starea ta de sanatate!!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
CRISMIR spune:
ELIANA
,am vazut si eu pozicile,super dulci piticii
...seamana foarte tare,eu sigur i-as incurca
...sa va traiasca si sa fii fericiti,ce familie frumoasa
Fetelor,IOANA(pufymic)e plecata la tara...a murit tatal lui Ovi,socrul ei
...din cauza asta nu a mai intrat pe aici....Dumnezeu sa-l odihneasca!...Condoleante Ioana!
HERRA
si sper sa se faca bine Vladut,sa ii treaca totusi repede ciudatenia aia![]()
MADA
,ce fain ca v-ati distrat
Noi nu avem noutati...Robert merge la gradinita 5 zile,cate 3 ore...e bine....mai maraie cateodata ca nu vrea sa stea..dar dupa ce plec e ok..cand ma duc sa-l iau nu vrea sa vina acasa![]()
Acum is putin racita si eu...ragusita..si lui Robert ii curge nasul...
Avem si noi poze noi...si de la 8 martie cu mami
si cu Robert...
fetelor si sanatate la bolnaviori!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url