The best of aug-sept-oct 2004 (123)
Raspunsuri - Pagina 17
alinuk spune:
La multi ani mamicilor!!
va invitam aici:
momente de iubire
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
nature spune:
Neata mamici,
Cam liniste pe aici.Ce mai faceti? Eu am fost ieri la eco si am vazut inca o data putzulica lu' bebe
. E bine mersi, si eu la fel.De luni cred ca o duc si pe Ilinca la gradi, cate 2-3 ore, sa vad cum se adapteaza.Avantajul e ca suntem prieteni cu directoarea, stiu ca va fi pe maini bune. Am emotii
.
Voi?
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
pufymic spune:
Salutare!
Mey dar ce e cu linistea asta aici???????
Sa va mai zic despre noi....de fapt despre Alesio mai mult.
-Ii iese prima din ultimele 4 maselute
!Avem mai mult de spalat de acum inainte![]()
...
-Face greva....somnului de amiaza!
Adik nu doarme ziua!
....sper sa fie doar o etapa trecatoare....consecinta la nesomnul de ziua e ca pica seara cu botu-n mancare(la propriu)
...in jur de ora 9....
-Scrie!Dar nu pe carti, caiete...NUUUUUUUUU!El scrie pe pereti
!Da, pe peretii proaspat vopsiti(de o luna)....acum avem si picturi made in Alesio pe ei...
Cu pixul....cariocile le-am confiscat din acelasi motiv acum mai bine de-o luna....da' merge si cu pixul!
-Il iubeste f mult pe fratiorul lui, si se joaca cu el...se stramba sa-l faca sa rada , iar piticot rade in hohote de giumbuslucurile lui Alesio
...sunt tare dulci impreuna!
Cam atat....
Eu
LiliaToma spune:
La multi ani tuturor mamicilor.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori si mamicilor lor.
Noi suntem bine. Ptiu-ptiu, iarna asta am scapat fara viroze grave si ma rog sa fie la fel si in continuare. Dar i-am dat mereu cate ceva de imunitate. Nu stiu daca de la asta sau nu a fost bine.
Amelia e foarte vorbareata si tare umblatoare. Nu sta locului o clipa. E tare haioasa cand se grabeste ca inca nu are stabilitate buna si are un mers caraghios de paianjen cu picioarele cracanate. Dar ii place si imi striga mereu " uite, eu aleg( alreg!), eu aleg, mami"
Nici nu imi vine a crede ca a fost candva mai greu..
Am primit liber de la ortoped sa mergem in colectivitate, asa ca acuma cautam o cresa, ca sa ne obisnuim cu copii si de la toamna la gradi. Sincer, eu abia astept, pentru ca desi imi place mult sa fiu mama, imi doresc la nebunie sa ma ocup si de cariera mea si m-am saturat de jobul de casnica( chiar daca mai lucrez si de acasa.. dar nu e acelasi lucru).
Amelia este un copil cuminte... asa tind sa cred eu.. nu scrie pe pereti
, nu umbla pe unde nu e voie, nu face ce e interzis, si nu srica/arunca jucariile. Intelege ca un om mare. Sper sa fie asa mereu.
Noua abia ni-a iesit ultimul colte. De masele inca nici vorba.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
Aaa, am uitat sa va spun, ca nu e chiar un inger totusi
. Mai nou boceste tare des si din orice motiv. E foarte mamoasa, si nu ma lasa sa ma duc nici la wc fara ea. Nu se joaca singura nici un pic, si ma pune sa ii spal/imbrac/ingrijesc bebeiii desi eu ii explic ca eu am grija de al meu sa aiba si ea grija de ai ei..Asa se intampla ca seara la culcare am doi copii de spalat, imbracat in pijama si pus la somn. Iar dimineata invers..
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
nature spune:
Raport scurt si de la noi: azi e prima zi de gradinita a Ilincai, s-a dus cu tat'su si cu soacra-mea, nu avem de gand sa o lasam nici 4 ore, deocamdata mergem " de joaca", sta 2-3 ore , la inceput a fost incantata, dar nu a tinut-o mult, cum dispare bunica-sa sau tat'su incepe sa planga. Avantajul e ca la gradinita asta o stim pe directoare si pe educatoare, si ne lasa sa " o luam incet", sa nu o lasam singurica din prima.Sa vedem, am emotii, vorbesc cu ei la tel din 10 in 10 minute. O sa mai mergem doar cand zice ea ca vrea, nu zilnic.Bona o pastrez, deci nu sunt presata.
Doamne, deja vorbim de gradinite. Ce copii mari avem....Si totusi ce mici....
Patrice,Ilinca ( 16.10.2004)si Matei on his way ( 01-07.09.2007)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
danina spune:
Va salut si eu. Noi inca avem interdictie de iesit afara si mie o mila de Dia de nu mai pot. Sta pe scaun la geam si imi zice :"uite mami nu bate bantu" sau "vezi mami nu e rece" dar pana nu dispare si ultimul simtom de raceala nu iesim. Insa in weekend plecam la un botez la Piatra -Neamt si nu stiu cum o sa fie.
Patrice eu sunt in cautare de gradi tu unde ai dat-o pe pitica? Acum prefer sa o dau mai departe de casa numa sa fie mai bine ca ce am vazut pana acum nu ma multumeste plus ca dau niste bani nu?
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
LiliaToma spune:
Danina, va tinem pumnii sa scapati cat mai repede de raceala.
Si eu as alege o gradinita mai departe de casa, numai sa stiu ca e buna.
Dar caut de stat.. e o optiune proprie dupa ce am discutat cu unele educatoare de la privat.
Patricia, adaptare usoara Ilinkai.
mina spune:
salut
si eu un pic in viteza. In ultima vreme am fost tare presata de timp. Matei a racit iarasi, iar am ajuns la antibiotice. De data asta a fost o raceala urata (desi scurta) cu muci, tuse, afte, bube la gura, urdori urate la ochisori...uf, bine ca a scapat. Numa azi s-a intors la gradi. De bine ce s-a facut bine puiu a racit tati. In seara asta a zacut in pat cu febra, ceai,suc, supa aspirine, transpiratii...of of.
De mine ce sa va mai zic ca parca nu se mai termina, numa ca intre doi barbati suferinzi io le duc pe picioare. Sper sa le treaca lor sa ma refac si eu ca parca din toamna incoace numa racita sunt. Plus oboseala de la birou ca am inceput evenimentele pe anul asta si o sa fiu plecata tot la doua saptamani cate 3-4 zile... Ei, le trec eu pe toate.
In alta ordine de idei, in seara asta am vorbit la tel cu Eliana. Zicea ca sunt bine si ea si pinguinii, era numa un pic trista ca ii mai tine pana miercuri (poate) ca au icter si trebe tinuti la lampa. Altfel juniorii-s sanatosi, au inceput sa ia in greutate si papa chiar si 70 ml la o masa. In rest sunt bine-bine toti trei si tare doritori sa ajunga acasa.
Cam asta despre noi, sper sa revin cu vesti mai frumoase curand.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului