** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)
Raspunsuri - Pagina 13
ancamari spune:
andrap multumesc pt sprijin dar tocmai am citi la "doctori de care sa te feresti" un mesaj exact despre situatia mea postat de mariaraisa pe la pag.17 (06 ianuarie 2006) si m-am cam dezumflat.
Anca, 24s+
Andrei Cristian
msemcu spune:
Ancamari
, eu zic sa nu te descurajezi! Atata timp cat nu s-a intamplat nimic ireversibil si exista speranta ca se poate rezolva, eu zic sa incerci sa fii optimista! E foarte important si penntru bebe sa nu te panici! Stii ca el simte tot, mai ales daca mamica e suparata! Itin tin pumnii pentru maine. Sa ne spui cum a decurs intalnirea!
Fetele, imi dati si mie un sfat pentru crema cu care va dati pe burtica si sani? Este acelasi timp sau aveti doua, diferite?
Mari 19+

chiquitita spune:
msemcu eu ma dau cu aceeasi crema si pe sani si pe burta. Se numeste "Cleopatra Creme et parfum", mi-a adus-o cineva cadou mai demult. E hidratanta si o folosesc pt ca nu contine vitamina A si nici methylparaben sau propylparaben.
21+ 
andradap spune:
Ancamari, o sa ma uit si eu acum acolo..s.a vad ce scrie.. Eu stiu ca e un Dr. bun de cand faceam stagiul de gineco la Giulesti... adik anu' trecut pe vremea asta... Auzeam eu de el prin sectie... Dar stii cum e ca nu e dr. fara nemultumitii lui... Nu stiu ce sa zic... ma duc si eu sa vad.
Oricum cu UREAPLASMA sigur nu e de glumit... si makr ca vezi ce-ti zice si el... si compari cele doua sfaturi, cu atat mai mult daca ele vor fi aproximativ identice... In fine, bine ca ai de unde sa faci rost de aceste medicamente acum (asa am inteles)... Si De-abia astept sa ne dai vesti maine cum a fost!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
msemcu spune:
Chiquitta, multumesc mult pentru raspuns. Sa inteleg ca astea ar fi cele 3 componente de care trebuie sa ma feresc?
Mari 19+

piticasigogosica spune:
Mica si eu ma epilez de mult cu ceara inghinal total.Si la sarcina trecuta si nu am avut probelme.Nu cred ca vei avea nici tu.
Aporpos de soti,la sracina trecuta al meu m-a amenintat inca de la inceputul sarcinii ca nu se va atinge de mine.Pe motiv ca nu vrea sa influenteze karma copilului;in realitatea cred ca se temea.Dupa aceea i-am reprosat suficient de mult si de data asta vad ca nu mai e reticent.Insa nici acum nu excelam din multe motive.Eu una abia astept sa treaca perioada asta ![]()
Eu am pus nasterea tarzie si pe seama lipsei de activitate sexuala.
poze
Iri +24 si Iris
andradap spune:
Pai eu vreau sa se nasca makr la termnen, dar mai tarziu in nici-un caz
... Deci cred ca-i pun gand rau sotului... Poate il violez!!! ![]()
PS: Ma duc la culcare ca probabil am inceput sa aberez!!!
Noapte buna, fetelor... Ne "vedem" maine!!! 
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
Andrada
25+ cu
Antonio
serbanela spune:
Buna seara dragelor!
Hop si eu, acum cand lumea se duce la nani...asta e ....fusul orar.
Asa, sa luam subiectele pe rand (daca mi le mai aduc aminte
)...
La capitolul
nici noi nu prea excelam, insa e din cauza amandurora. Eu ca nu am chef sau ma doare burta si al meu sot ca a zis ca lasa dupa mine...la inceput isi intreba colegii cu copii daca activitatea in sine a avut efect nefast asupra copiilor si apoi s-a consolat singur spunand ca "fiecare la randul nostru a fost "batut" in cap"
... Acum in general ne "intalnim" odata pe saptamana.... problema e ca eu as avea chef cand e el la munca
si pana vine el acasa imi trece.
Cgiar vroiam sa va cer parerea cu epilatul pt ca si eu m-am apital total pana acum cu aparatul insa acum o sapt am incercat si una ca m-a durut si nu am reusit sa iau decat "fruntea" si a doua e ca nu ma mai pot apleca ... nu stiu ce sa fac. Sotului ii e mila si la cosmeticiana nu ma duc ca imi iau astea piele a de pe mine ...plus ca mie mi-a crescut cam mult par pe burta pe dunga aceea si nu stiu daca sa dau cu aparatul sau nu....mi-e frica sa nu il afectez pe bebe. Voi ce spuneti?
Andrada, la testul tau mi-a iesit ca sunt barbat asa ca l-am sarit. Dintre caracteristicile sarcinilor cu baieti/fete....mi se potrivesc mai mult cele de baieti si mie mi-au zis ca e fata.... nu mai stiu ce sa cred.
Crema de vergeturi e aceeasi si pe burta si pe sani (cand imi amintesc, ce-i drept) insa acum am vazut ca are si methylparaben si propylparaben... Se gaseste in farmacii la mine si e speciala pt burtici....ce sa fac acum? Ce efecte au componentele astea asupra bebeului?
Despre dureri, ar trebui sa ii multumesc lui Dumnezeu ca nu prea am ...mi se intampla rarut si nu stiu daca sunt contractii sau nu....in gen. la contractii mi se intareste burta ca o simt insa nu ma doare. Ultima data m-a durut cred de la frig ca simteam ca ma taiau salele....
Bebele meu stau mai mult oe dreapta insa asta noapte am simtit-o facand tumbe pe la buric ( a doua oara pana acum). Apoi toata ziua forfote in zona pelviana.
Fetele vreau si eu parolade la contul comun si sa imi explicati si mie cum sa intru ca uneoi tare sunt aeriana....nici semnatura bnu stiu sa mi-o fac saraca de mine.... Multumesc.
Anca sper sa fie totul ok si sa iti gasesti medicamentele. Sanatate si credinta in Dumnezeu.
Eu am de ceva vreme arsuri odata la cateva zile sau mai multe zil;e la rand (aseara si acum de ex.) si ma enerveaza rau chestia asta.
Fetelor, am vazut ca nici una dintre voi nu se plange de ameteli... am mai avut inainte pe la 3 luni apoi au stopat ca ieri sa ma apuce iar.... simt ce se invarte totul cu mine si am nevoie sa ma intind. Le-am spus dr-lor dar nimeni nu stie sa imi zica motivul...aveti vreo idee?
Elteka, vreau si eu balaceala insa nu are cine sa ma scoata din casa
. Eu am abonament platit la sala pana in august insa mi-e tare greu sa ma urnesc din casa, desi am masina sub poponeata cum se zice. Rusine sa imi fie!!!! Si ma mai plang ca am pus pe mine (vedetiimi fac autocritica ). Faza e ca la mine e tare frig afara simi-e frica sa nu racesc cand ies de acolo (cum am racit acum o luna). E zapada si sunt cam -15--20 grade C si e mai bine la caldurica.
YoYoYo, felicitari pt beietel!
Gata fetelor! va las ca mi-e somn si mie (mai bine zis sunt ametita)...Mergem la nani ca sa mai crestem putin (mami-n special
.
Va imbratisez si noapte buna!...respectiv o zi buna ca probabil o sa cititi maine mesajul
...
Elena
21+
numai_eu spune:
Salutare burtici.
Multumesc pentru felicitarile pentru baietel. Suntem tare mandri de el, tati l-a vazut pentru prima oara vineri si era in culmea fericirii. Iar eu, de vineri de la ecografie umblu cu pozele in poseta si le arat la toata lumea, deh, sunt tare mandra de puiutul meu. Ba chiar tot studiind pozele am ajuns la concluzia ca seamana cu taticul lui.
Legat de subiectul de la inceputul zilei cu miscatul lui bebe (doar pe acolo am ajuns cu cititul deocamdata) si al meu misca tot jos si am senzatia de multe ori ca daca nu ma duc imediat la baie fac pe mine, dar dupa cateva secunde trece. Astazi am experimentat o senzatie cam ciudata, or fi fost contractii? Simteam ca mi se intareste burta si aveam asa o senzatie de presiune la nivelul uterului. De fapt am mai avut si inainte astfel de manifestari, dar durau doar cateva secunde, acum insa s-au tot repetat cam jumatate de ora. Preventiv am luat un No-spa si acum vad ca nu mai simt asa.
Vorbeati la un moment dat de kg, eu am luat cam 6-7 de la inceputul sarcinii, dar am o burta...sotul zice mereu ca aia e burta de luna a 7-a, nu a 5-a, dar lasa ca dau eu jos dupa nastere. As vrea sa merg si eu la gimnastica, dar nu am auzit sa se faca undeva la noi in oras.
Legat de dormit, eu m-am obisnuit relativ repede cu dormitul pe partea stanga, si vad ca de cand dorm asa nici nu mai am durerile de spate care ma omorau in prima parte a sarcinii.
Pupici la burtici si mamici.
Paflo spune:
Gata, am reusit sa fac ce am promis! Am facut si fisierul cu pozele de burtica de 24 sapt accesibile! Asa ca...
http://new.photos.yahoo.com/c_florina/album
Ne pregatim si noi da nani, caci vinerea este ptr mine cea mai grea zi din saptamana...
Va pup si somn usor,
Florina
si
miscacios Sofia
Florina R.