** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Iar cea de-a doua care ne-a trimis-o Andrada, cea ce sexul imi iese ca as fi barbat

Mica 25 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Si eu tot barbat, conform testului 2.... Oi fi si nu stiam...ca sunt mai barbatoasa...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

andradap esti incredibil de activa! BRAVO!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

si la mine iese ca as fi barbat...la al doilea test.

21+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Buna fetele,

Cine imi raspunde si mie? Am scris acu 2 zile dar nu mi-a raspuns nimeni, asteptam un PM cu parola pt. mailul comun.

va multumesc,

o seara frumoasa si linistita

salve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Dideip, ce vroiam eu sa zic - daca iti plac filmele, trebuie sa citesti cartile - sunt extrem de captivante ;)

Anca 23+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare!
Elteka, am impresia ca nu se vad pozele cu burtica de la 24 sapt, ci doar cele de la 19 sapt. De aici si senzatia ta ca nu e mare burtica. O sa incerc mai pe seara (cand ajung acasa) sa modific setarile albumului cu poze cu burtica de 24 sapt, caci de pe calcul soacra-mii vad ca nu reusesc (imi tot da nu stiu ce eroare...).Promit ca rezolv problema in seara asta!
Miniuta, sa stii ca si sotul meu, desi foarte tandru cu mine si cu burtica (de fapt cu locatara ei) nu pare sa aiba nici cel mai mic imbold sa . E drept ca nici eu nu am fost prea doritoare. Se pare ca fac parte din grupul gravidelor carora le scade cheful...Culmea e ca glumim pe tema asta, dar... nimic, nimic. Probabil ca-i este frica sa nu ne faca rau...
Fetelor aveti grija cu epilatul! Mai ales dupa ce intrati in trim trei, caci poate declansa contractii, unele chiar puternice. Eu una m-am hotarat ca o sa mai epilez luna asta si dupa aceea...lama! E cam incomod, mai ales ca ma obisnuisem sa ma epilez cu aparatul singura, iar firele de par s-au subtiat dupa atatia ani de epilat...Dar asta e! Bebitza si siguranta ei inainte de toate!
Ce mi-ar tihni si mie o balaceala...Numai ca imi este cam groaza de piscinele publice (in Cluj oferta este cam limitata, oricum) caci clorineaza foarte tare apa...Am si visat intr-o noapte ca inotam intr-un lac mare, mare cu o apa placuta...(care culmea e ca arata ca un cocteil cu cuburi de gheata) si aveam un spor la inotat (eu sunt o incepatoare in ale inotului - abia am reusit in vara asta sa fac un lat de bazin )...a fost un vis tare frumos...
Va pup,
Florina 26/27 si Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Va multumesc pentru sfaturi si incurajari! Din pacate eu nu am timp si nici conditiile necesare sa intru pe internet pana ajung acasa, ceea ce e destul de tarziu. Multumesc si pentru ofertele de ajutor, abia acum am citit, ramane sa vedem. O sa verific si la farmacia Doina. Am inteles ca medicamentele pe care le caut nu se mai produc sau asa ceva. Mai vedem maine pt ca dimineata la 8 am programare la un dr.virusolog si dupa pranz la un dr. ginecolog Niculescu (parca) de la spitalul Giulesti. Stie cineva de el? O cunostinta m-a ajutat cu programarile asa urgent pt ca vreau si alte pareri profesioniste decat cea a doctorului meu. Poate ma ajuta si psihic chestia asta, ca sunt intr-o stare ciudata, aseara am plans mult, azi m-am luat cu treaba la serviciu si incerc sa rezist si poate pana la urma nu se intampla nimic rau. O sa mai caut pe net si ceva despre masurile de precautie ca sa previn ruperea membranelor, sa elimin orice risc in plus. Daca stiti ceva despre asta va rog sa-mi spuneti.
Va multumesc pt sprijin, sunteti super!
Anca, 24+ Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Chiqui , altceva nu mai am de facut... Deci stau si eu pe net toata ziua... In pauze mai fac cate-o tura prin parc sau fac curat...in rest aici pe forum!!!

Ancamari, mergi cu incredere la doctor, este foarte bun!!! Felicitari pt. programarea obtinuta... din cate stiu eu e destul de greu sa ajungi la el repede si fara relatii!!! BAFTA multa sa-ti dea un raspuns FAVORABIL!!!

Yoyoyo, eu ti-am mai trimis mail sau PM cu parola, dar iti mai trimit si-acum...si poate de data asta primesti!

Paflo, stai linistita, eu sunt mai dornica decat am fost vreodata in viata mea chiar nu stiu ce-i cu mine!!! Dar sotul??? Parca s-ar fi calugarit!!! Singurul motiv pentru care nu ma gandesc ca ar fi devenit HOMO este ca mai imi zice ca de-abia asteapta sa nasc...si cand ii zic ca dupa mai trebuie sa treaca timp min. 6 sapt. face o fata... Deh...asta este... Mi-e ca dupa nu voi mai avea eu chef!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica, Madi si Pauly... mie mi-a iesit ca sunt femeie si sotului ca e barbat... Pana aici toate bune si frumoase, dar cum credeti ca am reactionat cand am vazut ca ne zice ca CUPLUL nostru e predispus sa faca BAIETI!!! Pai eu as vrea al doilea copil (makr ) sa fie fata!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio

Mergi la inceput