Nou stil de viata (125)
Raspunsuri - Pagina 20
miag spune:
Neata si de la Bucuresti!
Sunt la cafeluta
si promit ca azi si maine sa nu mai am pofte aiurea ca sa nu 'stric' cantareala de luni.Asa ca ii dau inainte cu Atikins, care la mine a dat rezultate vizibile. Aseara a venit soacra mea la noi si s-a mirat de cat am slabit. Va dati seama, daca si soacra a remarcat, inseamna ca este vizibila treaba.
Sherifa Delidana, merci pt intelegere. Eu la atkins sunt cam pe zero cu hidratii de carbon si ieri simteam ca ma topesc daca nu iau macar o patratica de cioco.
Imi pare insa rau ca din una s-au facut4

Nastad, multumim de retete.
Panterutele sa fiti cumintele ca sunt cu ochii pe voi.
Cami, esit ok? Mi-e dor de tine.
Mephule, vreau sa iti zic ca m-a cuprins asa un episod de admiratie fata de tine. Furnicutza cu 2 piticei, te ocupi de ei singura, mergi la sala, alaptezi, ai grija de casa, faci papa, tii cura de slabire.
Chiar as vrea sa am si eu vointa ta. Esti super, ce mai incoace si incolo .Iti transmit toata admiratia mea.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

an-k spune:
buna, buna
Vai cat ati scris bravoo!!! Inca nu amcitit nimic, am zis sa va scriu sa nu ma dati disparuta. Joi am plecat dimineata si am ajuns la 22.30 acasa si vedeam doar patul, iar ieri am reusit sa fac febra, si am stat toata seara sub 2 paturi
citesc si revin
Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
miag spune:
fetelor sper ca nu sunteti in frigider....

Mia, mami de
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Delidana spune:
Buna
Eu tocmai am venit de la sala, ma simt plina de energie
si un pic flaminda. ![]()
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamica dulce spune:
Ziua buna fetele!!!
Nastad,merci de sfaturi,dar n-am inteles remarca referitoare la ceaiul de musetel cu lamaie.Ai spus ca nu ai dat jos multe kg,dar stai bine la cm.Adica ceaiul asta te-a modelat?Gata,e clar ca de azi il beau,poate mi se duce sunca de burta mai jos,pe fund...ce fain ar fi
Eu o tin inainte cu daneza,azi e ziua 6,nu am suferit absolut deloc dar rezultatele sunt foooaaarte vizibile,nu numai la cantar ,ci si cu ochiul liber
Nu zic nimic pana la raportul de luni.Oricum saptamana viitoare n-o sa mai am sporul asta,deja cred ca s-a dus prea mult,insa cu cat ma apropii de pragul de 80,cu atat sunt mai ambitioasa.
S-a si nimerit peste niste probleme acasa grave,care oricum imi taie orice apetit si pofte,asa ca macar o parte buna e si in asta.
Va pup,pe mai tarziu,
Anca
ps.Portocalele,nu calcati stramb pana la raport!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
nastad spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Nastad,merci de sfaturi,dar n-am inteles remarca referitoare la ceaiul de musetel cu lamaie.Ai spus ca nu ai dat jos multe kg,dar stai bine la cm.Adica ceaiul asta te-a modelat?Gata,e clar ca de azi il beau,poate mi se duce sunca de burta mai jos,pe fund...ce fain ar fi
Cu placere!

Asa este ,m-a modelat( mi-a mai scazut burta si se vede ca am un pic de mijloc)
Eu sunt multumita de kg date jos, pe 1 ianuarie aveam 66 si sapt trecuta aveam 61, deci 5 kg intr-o luna.( si nu m-am strofocat chiar atat de tare, nici nu m-am urcat pe peretzi de foame)
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
Acum gatesc, nu va spun ce ...
Cea mai buna solutie, pentru mine, in caz ca mi se face foarte foame, beau apa multa cu lamaie si daca nici cu asta nu-mi trece , bag un pahae mare cu lapte si 1 banana ( facute la blender)
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
miag spune:
PUPICI PENTRU DOINITA NOASTRA ACTIVA
Mia, mami de
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Zuzilici spune:
Buan dimineata! 
Doina multumim frumos de retete si feedback.
Cand vezi ca da rezultate la altii parca iti vine si tie sa incerci. Si cum apa cu lime beau deja de vreo 3 zile n-ar strica sa incerc si eu faza cu musetelul cu lamaie. Dar daca-i ceai la plic e ok?
Sigrid te-a mai lasat maseaua? Sau ai lasat-o tu pe ea? Cred ca n-ai putut manca mai nimic zilele astea.
obrajorul cu dureri ca s atreaca. Si pe Adela o pupic ca-i Violeta de-a noastra. ![]()
Crystina sanatate multa.
Ceaiuri cu liere si lamaie si citrice cat mai multe. Cred ca asta-i meniul tau de weekend. Sa ne-auzim sanatosi la raport.
Mamicutzo felicitari. Tot raul spre bine ca vad ca slabesti la greu de cand ni te-ai realaturat.
Parca vad c-ai sa fi miss pana vine iepurasul.
Delidana sportivo cu ce te indeletnicesti azi daca tot esti plina de energie? 
Miag si chiar ai de gand sa pleci in franta? Te-a prins si pe tine in mrejele lui Parisul? 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
[Doina multumim frumos de retete si feedback.Cand vezi ca da rezultate la altii parca iti vine si tie sa incerci. Si cum apa cu lime beau deja de vreo 3 zile n-ar strica sa incerc si eu faza cu musetelul cu lamaie. Dar daca-i ceai la plic e ok?
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
Pai la plic am si eu.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru