Nou stil de viata (125)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by miag

PUPICI PENTRU DOINITA NOASTRA ACTIVA

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Parca imi vine sa mai traiesc cand vad ca am rezultate si mi-o spun si altii!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Nasdad adica chiar exista ceva, acea banala cana de ceai cu lamiie, care ar putea anihila toatea traznaile pe care-mi vine sa le ingurgitez(adica dulce si cremos, si friscos si siropos si ciocolatos) si culmea sa mai si slabesc?????????

Miaq deci ai ajuns la Atkis, ha? Azi e a 3-a zi si simt la greu nevoia aia ACUTA de ceva dulce, de salamul ala de biscuiti cu mult rom de care maninca fi-mea si cu sotzu!Oare ar fi voie ceaiul cu lamiie sau nu?

Dana & Anisia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Indra

Nasdad adica chiar exista ceva, acea banala cana de ceai cu lamiie, care ar putea anihila toatea traznaile pe care-mi vine sa le ingurgitez(adica dulce si cremos, si friscos si siropos si ciocolatos) si culmea sa mai si slabesc?????????

Eu nu am zis ca am baut ceai de musetel cu lamaie si dupa aia am mancat de n-am mai putut...si asa am reusit sa mai slabesc
M-a ajutat in sensul ca am mai dat jos din cm,si ma simt mai curatzata...daca intelegi ce vreau sa zic .

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

INDRA, eu iau crom forte , sa-mi taie pofta de dulce...deja a inceput sa-si faca efectul ( nu mai tremur cand vad o prajitura si ciocolatzelele stau in frigider fara grija).

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Indra n-am reusit sa te salut pana acum Asa ca iti urez acum, bun venit in si spor la slabit.
E posibil sa nu slabim deloc, dar cu ce ne-ar deranja sa incercam metoda cu musetel si lamaie? Stiu sigur ca musetelul e diuretic si se recomanda bebeilor in caz de constipatie si lamaia dintotdeauna a ajutat chiar si-n apa chioara. Asa ca eu deja m-am facut cana pentru diseara si am sa va tin la curent ce rezultate da la mine.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Indra

Miaq deci ai ajuns la Atkis, ha? Azi e a 3-a zi si simt la greu nevoia aia ACUTA de ceva dulce, de salamul ala de biscuiti cu mult rom de care maninca fi-mea si cu sotzu!Oare ar fi voie ceaiul cu lamiie sau nu?

Dana & Anisia

eu tineam de mult Atkins, dupa cum stii...de fapt cu Atkins am dat jos dupa sarcina...ti-am zis ca nu e sanataos ,nu ca eu nu tin Atkins...nu vreau sa am pe nimeni pe constiinta ca il impind la diete nesanatoase.
ai voie ceai cu lamaie, dar maxim 3 cani pe zi...vezi tabelul de pe site, limonada din apa+ lamaie este permisa...asa ca nu vad de ce nu ar merge ceai de musetel+lamaie

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
Miag si chiar ai de gand sa pleci in franta? Te-a prins si pe tine in mrejele lui Parisul?
[/blue]

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Asa ne gandim....inca nu am luat o decizie, eu sunt mai sentimentala, ma leg mult de locuri si oameni...

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

quote:
Originally posted by nastad

INDRA, eu iau crom forte , sa-mi taie pofta de dulce...deja a inceput sa-si faca efectul ( nu mai tremur cand vad o prajitura si ciocolatzelele stau in frigider fara grija).

Atunci incep sa ma gindesc ca sunt eu mai defecta..... am luat o cutie, adica o luna, si nimic, NIMIC! Tot neamul meu e terminat dupa dulciuri, din aia care ne trezim noaptea pt. o juma de ciocolata sau o felie de tort.... si cum am deschis ochii pe crom cum am luat, dar se pare fara efect... sau poate isi face efectul pe termen lung?!?

Album Oana si Doru

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,sper ca ati avut o sambata frumoasa!!
Eu am fost la shopping si mi-am luat un super scaner(sper sa fie super,de fapt,dar intrucat scrie canon pe el si m-a rupt la buzunar,naiba il ia daca nu e bunVreau sa scanez pozele alea faine de care v.am spus si pe care am promis ca vi le arat,..daca mai tineti minte

Asaaaaa,in rest sunt tare cu daneza,am fost in oras,a mancat fi-meu prajitura mea preferata pana la jumate si apoi jur ca m-am ridicat de la masa si am lasat-o acolo!!!am fost la un restaurant,am frigiderul plin,dar nu clac stramb nici cu o imbucatura,dar in seara asta nu mai am chef sa fac friptura de vita,asa ca o sa mananc o bucata de peste la cuptor,gol,ramas de aseara.Asta sa-mi fie pacatulPana acum n-.am avut abateri,n-am inlocuit nimic,in cel mai rau caz n_am mancat deloc.
Maine e o zi cam crancena,dar trece si asta,apoi luni mananc spanaaaac

Ma duc sa ma uit sa vad daca mai am musetel la plic,sa-l pun cu lamaie pe dimineata,daca nu ..asta e,incep de luni seara.
Asta trebuie baut tot pe stomacul gol??Deci o jumatate de lamaie (stors numai sucul sau taiata felii????) si un plic de musetel la o cana normala?Imi imaginez ce concentrat iese ,mai ales lasat o noapte intreaga.

Va pup dragelor si sa auzim de bine!
ANca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

INDRA sunt la tubul nr 2.

Album Oana si Doru

Mergi la inceput