Nou stil de viata (125)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by roxana1974
cookie, vezi ca nu suntem doar tinerele in zona, anul asta eu fac 33, ce cifra rotnda si frumoasa

va
Roxa

It's the first day of the rest of my life!

Si eu la fel tot 33 dar tot nu ma pot uita in oglinda. Din cauza asta nici nu ma mai machiez. Doar un strugurel pe buze si gata.
O sa ajung vreodata sa ma plac 100% cand ma uit in oglinda?

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Sabina

oricum, am vazut ca majoritatea fetelor fac sport, asta e grozav.Sincer, n-as duce si eu sa fac bicicleta la sala,sau inot.. dar v-am zis, nu suport prea bine salile....mie imi trebuie aer liber....

eu visez cu la zilele cand voi colinda iar muntzii. Astept sa creasca fetele.
Nici eu nu suport sportul in sala. ma sufoc! de aia alerg in parc.
Tu,daca n-ai probleme de mentzinere a sarcinii, potzi face plimbari cu sofia prin parc. sau singura, cat e sofia la gradinitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Indra

Si victorieeeeeeeeeeeeee..... am intors un mare spate platourilor de la munca cu prajituri de la Agapitos! De obicei nu prea mi se intimpla mie asa o rusine!

Dana & Anisia

FELICITARI!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Olo, da, fac plimbari in sensul ca orice drum am de facut il fac pe jos :)
Chiar de-acasa la facultate.In fond, imi ia cu 15-20 de minute mai mult decat daca as folosi autobuzul...care stii si tu cum e in Romania.

ba sa stii ca plimbari scurte pe munte am sa fac, nu acum, ca nu permitevremea, acu e de ski sau e gheata multa, dar daca voi sanatoasa, voi merge:) Cand eram in 8 luni cu Sofia am mers excursie de o ora urcat o ora coborat, fara sa ma resimt in nici un fel.
nemaivorbind de inotat la mare cat a incaput.numa in apa eram :D mai

Zuziliciule!! dar tu esti o frumoasa! Cum sa nu te placi? stiu ca si mie mi se mai intampla...dar uite, toti suntem creatia lui Dumnezeu si nu avem cum sa fim urati!!
hm...ma dispera lupta asta cu oglinda si cu mentalitatea ca trebuie sa fim trasi la xerox.Pai slabitul e pentru sanantate, nu pentru societate!!!

Cred ca impacarea cu propria e persoana e singura cale de a modela trupul.

Doamneeee, cat am scris azi!!!
si mai am de zic.
Vreau s-o cert pe Mamica Dulce ca vrea sa ia viroza de la Marc
Pup baiatul frumos si sper sa-i treacarepede. mamico, daca iei de la el si slabesti un kil. pui dupa aia 3 in loc, believe me.....

Delia, pe tine te-am uitat.Las' ca pauza de net e buna. Ia uite la mine, azi m-am dezlantuit

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Foarte bine, Sabina, trebuie sa profiti, ca nu te apuca prea des cheful de vorba, din pacate.

Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cred ca e o strategie inconstienta de a nu face treaba (referat, bleah, brrrrrr)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Am schimbat meniul de azi: 1 banana +lapte si acum pe seara piept de pui la gratar cu salata verde.
Maine: peste la gratar cu salata verde
Poimaine: cartofi fierti.

De luni ma bag la urmatorul regim, ca as vrea sa mai scad si in kg nu numai in cm:
LUNI: legume fierte (morcovi, telina, ardei gras).
MARTI: cartofi fierti.
MIERCURI: branza de vaci.
JOI: mere.
VINERI: orez fiert.
SAMBATA: carne fiarta de pui.
DUMINICA:dezmatz
Week end placut si fara prea multe abateri!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Cu cit il incepi mai repede cu atit il termini mai repede, eu asa imi zic mereu cind n-am chef sa fac ceva. Daca tot amin, parca imi sta pe creier.

Doina, duminica recuperezi din urma, nu?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Cu cit il incepi mai repede cu atit il termini mai repede, eu asa imi zic mereu cind n-am chef sa fac ceva. Daca tot amin, parca imi sta pe creier.

Asa fac si eu, intotdeauna incep cu lucrurile care nu-mi plac

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Reusesc si eu sa intru azi sa va salut.

Am niste zile cumplite la munca, nu am timp sa respir...dar nu stau mai mult de 6pm la birou nici sa ma tai.

Acum ma pregatesc sa merg sa ii iau sotiorului cadou, ca e ziua lui duminica, face 33 de ani .

Eu stau bine cu regimul, nu am nici o abatere, dar sunt inainte de menstruatie si am impresia ca retin lichide. Sper sa nu stagnez luni la cantar...

Am fost si la sala de dimineata si am prestat cele 30 de minute regulamentare de alergat.

Ma bucur sa vad mobilizarea asta generala . Traiesc cu visul ca peste 3-4 luni corpul meu va fi complet transformat.

Citesc pe aici ce probleme aveti voi fetele cu bebei si mi se face frica de . Sunteti niste curajoase .

Pupici la fete.

Seara buna,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput