Nou stil de viata (125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Cu cit il incepi mai repede cu atit il termini mai repede, eu asa imi zic mereu cind n-am chef sa fac ceva. Daca tot amin, parca imi sta pe creier.

Doina, duminica recuperezi din urma, nu?

Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

ha...ha, ce ochi ai!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

eu aplic principiul: nu lasa pe maine ce potzi face azi... lasa pe poimaine, ca poate nu mai trebuie

hai c-am scris pt toata luna februarie!

WE placut si slabire usoara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin

Buna seara,

Acum ma pregatesc sa merg sa ii iau sotiorului cadou, ca e ziua lui duminica, face 33 de ani .

Citesc pe aici ce probleme aveti voi fetele cu bebei si mi se face frica de . Sunteti niste curajoase .

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

LA MULTI ANI ,sotzului!
Poate sa-ti spuna orice fata de aici, care are copilasi...e greu, sunt probleme dar e si foarte frumos!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Multzam Doina!

Io-s speriata de bombe cand e vorba de mers la doctor, analize, injectii ...brrrrr

Pupici,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by nastad

quote:
Originally posted by Delidana

Cu cit il incepi mai repede cu atit il termini mai repede, eu asa imi zic mereu cind n-am chef sa fac ceva. Daca tot amin, parca imi sta pe creier.

Doina, duminica recuperezi din urma, nu?

Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

ha...ha, ce ochi ai!

He he, cuvintul cu pricina, oricit de mic ar fi, tot sare in ochi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin

Multzam Doina!

Io-s speriata de bombe cand e vorba de mers la doctor, analize, injectii ...brrrrr

Pupici,
Ruxandra

Nici eu nu am fost foarte curajoasa , dar bucuria a fost mai mare ca frica

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mik si Olo, n-am priceput nimic din discutia voastra plina de dragalasenii sau poate asta era si ideea... Oricum nu prea m-a afectat pana la punctul cu interventia Mephalei, unde am devenit curioasa. Asa ca nu ma pot stapani si stiu ca ccc curiosii mor repede, dar totusi despre ce e vorba? Asta daca tot va spalati rufele in public...

Daria, lasa cantarul deoparte ca nu-ti face bine sa te tot cantaresti... Dietele severe bazate pe infometare nu functioneaza pe termen lung. Mai bine alegi ceva mai bland gen Monti sau Scardale (mai ales la asta am auzit rezultate frumusele si relativ rapide) se slabeste catinel dar sigur!

Si pe mine sa ma iertati colege din echipa verde, fac ce pot sa-mi ating targetul dar alaptez, daca nu-l voi atinge este si din cauza ca nu-mi impun totusi prea mari restrictii dat fiind ca vreau sa mai am lapte mult si bine. Oricum la al 2-lea concurs eu nu ma voi mai inscrie, prefer sa fiu lipsita de stressul de a nu trage echipa in jos, slabesc eu binisor si fara presiunea asta...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Si pe mine sa ma iertati colege din echipa verde, fac ce pot sa-mi ating targetul dar alaptez, daca nu-l voi atinge este si din cauza ca nu-mi impun totusi prea mari restrictii dat fiind ca vreau sa mai am lapte mult si bine. Oricum la al 2-lea concurs eu nu ma voi mai inscrie, prefer sa fiu lipsita de stressul de a nu trage echipa in jos, slabesc eu binisor si fara presiunea asta...

Eu nu cred ca e un capat de tzara.
Daca slabim, slabim in primul rand pentru noi .
Nu cred ca se pune problema de tras in jos.Ne stim de atata timp, ne incurajam , ne spunem bucuriile si necazurile si toate vrem acelasi lucru ...SA NE SCHIMBAM STILUL DE VIATA

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Mik si Olo, n-am priceput nimic din discutia voastra plina de dragalasenii sau poate asta era si ideea... Oricum nu prea m-a afectat pana la punctul cu interventia Mephalei, unde am devenit curioasa. Asa ca nu ma pot stapani si stiu ca ccc curiosii mor repede, dar totusi despre ce e vorba? Asta daca tot va spalati rufele in public...

Subscriu! POate ne-ajuta Mephala?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Ruxandra,cun stai?
Eu ...plesnescAm facut peste la cuptor si am mancat pana n-am putut sa ma ridic de la masa (asta nu inseamna chiar foarte mult,ca dupa o saptamana de daneza mi se pare enorm acum ce puneam inainte pe-o masea) Vreo doua bucati jumate marisoare bine...noroc ca erau niste fripturi groase din care musti ca din pui,fara frica de oase,altfel ma lasam pagubasa dupa prima bucata,la cat urasc alesul pestelui
Cica diseara as mai avea o friptura de vita cu salata de telina,dar nu mai pooooot!!!Ma ingras la daneza oameni buni,cine se plangea ca e grea??
Va pup,weekend fain!
Anca-"portocala"

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput