Nou stil de viata (125)
Raspunsuri - Pagina 15
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Neata!
Zuzilici, cainii tai fug pe langa tine sau ...dupa tine?
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000
Ehe! am inceput deja sa-mi las patrupezii in urma dar asta doar pentru ca ei trebuie sa miroasa prin toate cotloanele si sa-si marcheze teritoriu.
Se pare ca si Lola ta face la fel doar ca te lasa pe tine in urma ei.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)Elefantica
miag spune:
Fetelor, mi-e pofta de ciocoooooooooooooooooooooooo

Am bagat un pahar de cola light ca sa nu ma scap mai tarziu in cioco, ca o termin fara sa stau pe ganduri...
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

oLo spune:
quote:
Originally posted by miag
Fetelor, mi-e pofta de ciocoooooooooooooooooooooooo
Am bagat un pahar de cola light ca sa nu ma scap mai tarziu in cioco, ca o termin fara sa stau pe ganduri...
Mia, mami deROLAND(18 Noiembrie 2004)
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag
mia: cioco ingrasa, face cosuri, strica dintzii si te imbatraneste cu 20 de ani.
Mai ai pofta? bleoah!!!
miag spune:
Olo, da mi-e pofta rauuuuuuuuuuuuuuuuuu

ca e bunaaaaaaaaaa
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

oLo spune:
quote:
Originally posted by Mik
daca-ti citesti atenta postarile TALE ai sa vezi ca nu eu incep discutia asta in public si nu eu sunt cea care editeaza mesajele.
Deci : cu tine nu mai stau de vorba !

si eu imi iau jucariile si plec!
Delidana spune:
Buna dragelor,
N-am prea avut timp zilele astea sa intru pe net si nici chef prea mare, trebuie sa recunosc.
E bine sa mai iau o pauza din cind in cind, sa nu mai aud de diete. N-am dat iama in interzise, am fost cuminte toata saptamina insa n-am avut timp sa merg la sala. Ma incearca si o raceala, ma lupt cu ea
si sper s-o trimit la plimbare.
Carmen, mi-ai motivat absentele? ![]()
Tzuni, te
si weekend placut!
Daria, pune mina si maninca normal dar in cantitati mici. Probabil ca organismul tau "s-a prins" ca vrei sa-l infometezi si te pedepseste. Incearca sa maresti timpul de
cu 10-15 minute la o viteza mai mare si stai linistita ca nu te
nimeni daca nu slabesti saptamina asta. Sanatatea ta e mai importanta decit un concurs. 
Khristin, Dulcetica, Diana, voi cum o mai duceti cu moralul si dieta?
Sabina, si eu zic sa nu te stresezi prea tare acum, incerca sa maninci cit mai natural si fara dulciuri. In rest, multa sanatate!
Dordia, felicitari pentru noul servici! 
Salut noua serifa, An_k. 
La "Podium", pe locul 6, de ce apar -1 kg, -2kg?
Mik si Olo, va rog eu frumos sa nu mai fiti suparate. Nu stiu de ce ati ajuns la starea asta conflictuala (n-am inteles decit frinturi) dar sint convinsa ca puteti trece peste ea. 
Roxa-boxa, ce film planuiesti sa vizionezi weekend-ul asta?
Zuzilici, ti-ai luat adidasi noi? ![]()
Meniul:
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia
P: 1 sandvis cu un piept de pui prajit si 2 castraveti
C: paste fainoase integrale cu brinza Feta, sos de rosii, salata (ceapa, rosii, castraveti), 1 cana ceai de musetel.
Mi s-a acrit de atita carne si m-am gindit ca de mult n-am gustat niste paste cu brinza.
Am mincat o portie mica, nu m-am saturat si am completat cu o cana de ceai. ![]()
Intre mese: 1 portocala, 1 mar, citeva stafide culese din cutia cu cereale.
Va pup.
Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Va pup fetele,intru mai tarziu...azi e Marc acasa ca aici e epidemie de enterocolita si se pare ca luat-o iarca a vomat aznoapte enorm
Inca nu are diaree dar cred ca vine si asta.Oooofff!!!saracul pui
Ma duc sa-i dau ceva sa manance ca e amiaza si inca n-a vrut nimic,saracutzul...
A naibii virus nu se prinde de mine niciodata!!!Poate dau si io jos vreun kil asa,ca tot ma chinui cu antiadipoase
pup trupa vesela,
ANca
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Lui Marc sa se faca bine! Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca si-atunci sa te vad.
Zuzilici
oLo spune:
quote:
Originally posted by miag
Olo, da mi-e pofta rauuuuuuuuuuuuuuuuuuca e bunaaaaaaaaaa
mananca un castron mare mare de salata verde cu patrunjel, lamaie si ulei de masline. Dupa ce termini, daca mai ai chef, ai voie sa papi un patratzel de cioco.
Sabina spune:
hmm, am vrut sa spun separarea grupelor alimentare, bineinteles ca si combinarea e o arta...
uite, eu daca mananc pui cu orez, n-am sa mai mananc si paine, nu? ca doar am o glucida lenta acolo.Oricum, orez si paste mananc numai "negre".
Sau chestia cu morcovul in supa.Pai asta e cam paranoia curata :)
Cum sa te ingrasi de la morcov? te ingrasi dacamananci supa de vitel cu 5 felii de paine, aia clar.
Sigur, ideal e sa mananci morcovul crud, in salata.E mult mai sanatos, de acord. Da nici chiar asa...
mie personal pt o gravida mi se pare mai normal sa manance o singura farfurie de ciorba cu toate legumele (si un pic de cartof, si morcov, de ce nu?) decat 3 farfurii , dar fara legume cu indice glicemic mare.
Nu stii niciodata ce-i lipseste corpului tau...
Importanta e calitatea, dar si cantitatea.
Oricum, orice om normal care exclude dulciurile rafinate, grasimile nesanatoase, cafea si alcoolul peste limita de bun simt admisa dpdv medical, si mai face si miscare, are sanse macar sa se mentina la greutate, nu zic sa slabeasca...
dar uitati la Delia, care a slabit mancand cam de toate, dar cu mult sport.
Si ma uit la Bunicu meu drag, care are 85 de ani, si care e un slabanog, desi mananca absolut de toate!
dar ponderat, si a facut miscare toata viata....
oricum, am vazut ca majoritatea fetelor fac sport, asta e grozav.Sincer, m-as duce si eu sa fac bicicleta la sala,sau inot.. dar v-am zis, nu suport prea bine salile....mie imi trebuie aer liber....
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Mik
oLo, tie nu-ti scriu ca ai tinut sa ma jignesti acum 2 luni si inca nu ti-ai cerut scuze.
Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik
Mik.
Asta ca tot ne putem spune si ceea ce simtim, nu? Mik
de la noi ca sa-ti treaca supararea si sper ca Olo sa reuseasca sa te impace. Poate ca nici nu si-a dat seama pana cand n-ai precizat acum.
Zuzilici